Dodaj do ulubionych

fizjoterapia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:06
czy moglby mi ktos podac jakie byly progi na fizjoterapie na akademiach
medycznych w polsce? i co było brane pod uwage z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek Re: fizjoterapia IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 17.03.06, 22:25
      hej!w Lublinie na AM z tego co pamietam to próg był ok 90 pkt to juz tak
      najniżej ale był tam istny wyścig szczurów(pewnie sie domyslasz bo w tamtym
      roku był to bardzo popularny kierunek nie wiem jak bedzie teraz ale podejrzewam
      ze tak samo:)mi sie nie udało dostać na AM niestety:(a że było to moim
      marzeniem to poszłam sobie studiowac fizjoterapie na prywatnej uczelni a
      wykładowcy i tak są z AM lublin!odrazu przestrzegam że jesli nie lubisz sie
      duzo uczyć to odradzam :D :P bo nauki jest w .... hmm no wlasnie :D na AM w
      tamtym roku trzeba było zdać biologie na poziomie rozszerzonym of course i był
      test kompetencji którego czytałam w tym roku nie bedzie i sprawnościowy
      pozdrawiam
    • Gość: asiek Re: fizjoterapia IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 17.03.06, 22:28
      dodam jeszcze że nie patrzac na ilość materiału jaka trzeba pochłonać przez te
      wszystkie lata to kierunek jest naprawde świetny :) polecam go jak
      najbardziej.. :)
      • Gość: mistrzu86 Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:19
        czy moglabys napisac co brali pod uwage w jaki sposob obliczali punkty i ile
        max mozna bylo otrzymac?
        • Gość: asiek Re: fizjoterapia IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 18.03.06, 21:30
          Na stronie lubelskiej AM www.am.lublin.pl pisze wszystko na temat rekrutacji!!!
          tego co brali pod uwage w tamtym roku i co beda brali w tym :) podejrzewam ze
          bedzie jeszcze wiecej osób niż w roku ubiegłym na 1 miejsce bo pewnie beda
          próbowali ci co sie nie dostali np. ja :) hehe pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka