Dodaj do ulubionych

POLITOLOGIA!!!

18.01.03, 19:20
Czy ktoś może mi powiedzieć, jak poradzić sobie z prof. Ponczkiem?? Przecież
On prawie nic nie mówi na wykłądach, ciągle tylko różnica między politologią
a naukami polit. i naukoznawstwo, same dygresje...Ja wiem, że studia to
samodzielność, ale do kurwy nędzy...
Obserwuj wątek
    • jk Re: POLITOLOGIA!!! 18.01.03, 19:59
      keltoi napisała:

> Czy ktoś może mi powiedzieć, jak poradzić sobie z prof. Ponczkiem?? Przecież
      > On prawie nic nie mówi na wykłądach, ciągle tylko różnica między politologią
      > a naukami polit. i naukoznawstwo, same dygresje...Ja wiem, że studia to
      > samodzielność, ale do kurwy nędzy...

:-))))
      brzmi to jakby Ponczek wykladal na kazdej polskiej uczelni, gdzie uczy sie
      politologii :))))))
      • keltoi Re: POLITOLOGIA!!! 18.01.03, 20:20
        Koleś potrafii przez pół godziny opowiadać, co to jest stół wg. metod
        badawczych naukoznawstwa..i na każdym wykładzie nie zmienia repertuaru..a teraz
        na egzamin dał nam listę 67 tez, które mają być CZĘŚCIĄ egzaminu..no zabić
        normalnie!! Wstęp do nauki o polityce, kurwa...Nie lubię bliźnić, ale tak mi
        się samo robi...

> :-))))
        > brzmi to jakby Ponczek wykladal na kazdej polskiej uczelni, gdzie uczy sie
        > politologii :))))))
        >
        • jk Re: POLITOLOGIA!!! 19.01.03, 15:45
          keltoi napisała:

> Koleś potrafii przez pół godziny opowiadać, co to jest stół wg. metod
          > badawczych naukoznawstwa..i na każdym wykładzie nie zmienia repertuaru..a
          teraz
          >
          > na egzamin dał nam listę 67 tez, które mają być CZĘŚCIĄ egzaminu..no zabić
          > normalnie!! Wstęp do nauki o polityce, kurwa...Nie lubię bliźnić, ale tak mi
          > się samo robi...

a ja caly czas nie wiem, gdzie ten "koles" wyklada :) zastanawiam sie, czy
          czsem nie jest to moj uniwersytet, chociaz pewnie bym o nim (o kolesiu) juz
          uslyszal, wiec watpie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka