Gość: annulina IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 14:39 Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję gratulacji!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps. Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 16:18 Jaki kierunek ,uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.ppp.clsm.epix.net 04.02.03, 05:14 Gratulacje, teraz zacznij zbierac sily na nastepne. najlepsze przed toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.02.03, 14:13 Wlasnie - tez zazagadcza mnie kierunek i uczelnia. Mam pewne podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 212.126.24.* 07.02.03, 16:12 To jest właśnie Polska zamiast cieszyć się razem ze mną to od razu jakieś podejrzenia. Studia na Uniwerku w Poznaniu. A już mi się wszystkiego odechciało. Wkurzają mnie takie osoby jak wy (te dwie , które od razu snują jakieś podejzenia). Ja w przeciwieństwie do was cieszę się z tego co jest a nie.... żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merien Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 23:11 wlasnie dlatego ze to twoja pierwsza sesja to sie denerwujesz, potem przyzwyczaisz sie i bedziesz sie z tego smiala, az w koncu wpadniesz w rutyne, jednak na obronie bedziesz zdenerwowana jak nigdy. ja przynajmniej bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 09.02.03, 13:45 Nikt Ci nie zabrania sie cieszyc dziewczyno ale nie wymagaj zeby pol Polski skakalo z Toba z radosci. Ja tylko zapytalam co to za uczelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałGoś Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.kv.net.pl 08.02.03, 22:59 Gratulacje, szybka jesteś, ja też już zaliczyłam swoją, trochę później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tio Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 217.72.91.* 09.02.03, 14:21 Ale ty glupia Annulina jestes! Czemu ci cala Polska ma gratulowac! A kim ty do cholery jestes????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 17:46 sam jesteś głupi nie chodzi mi to aby pół polski mi gratulowało. ale denerwują mnie bezsensowne podejrzenia.koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 09.02.03, 18:02 To po cholere napisalas ten list jak nie po to zeby Ci pol Polski gratulowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matko Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.joint.eu.org 09.02.03, 23:52 a czemu się czepiasz dziewczyny? to naturalne, że się cieszy i chce się podzielić radością z innymi...nie widzę, fibi, powodu, żeby się tak irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apacz Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.e3.pl 09.02.03, 18:53 oby nie ostanią szczylu. GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.vf.shawcable.net 10.02.03, 04:51 Chyba nie studiujesz na filologii polskiej, bo podejrzenia pisze sie przez rz nie przez z. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 195.116.133.* 10.02.03, 16:47 Gość portalu: annulina napisał(a): > Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję > gratulacji!!!!!!!!!! A kogo to obchodzi (oprócz Ciebie)!!! 1 mln ludzi zdaje co 0,5 roku i nikt nie przeżywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 10.02.03, 22:38 He he no wlasnie. A ja zdalam wszystkie przedmioty we wszystkich latach w liceum potem zdalam mature i jeszcze egzaminy na studia no i wreszcie pierwsza sesje. Kto sie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyh Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.to.krakow.pl 10.02.03, 23:32 A ja jutro mam egzamin a juz teraz ma cykora jak cholera. Ale kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.policom.com.pl 11.02.03, 15:00 Mnie to obchodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyh Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.to.krakow.pl 11.02.03, 15:15 ooo dzięki:) Ten prof. to jednak jakiś cymbał. Jak mógł mi zadawać tak banalne pytania? I jeszcze dał mi czwórę za moje niezbyt mądre odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 16:00 Gość portalu: annulina napisał(a): > Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję > gratulacji!!!!!!!!!! samochwała w kącie stała i wciąż tak opowiadała:"Zdolna jestem niesłychanie..." to nie jest w życiu najważniejsze uważaj żebyś się nie przejechała na tym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.icpnet.pl 12.02.03, 13:02 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nisia Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.ichip.pw.edu.pl 13.02.03, 13:48 A ja Ci Annulino gratuluję i cieszę się z Tobą, choć w życiu zdałam sporo więcej od Ciebie egzaminów. Ale mimo to cieszę się Twoją radością i dziwią mnie tacy ponuracy, którzy tego nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gearbox Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 09:56 Nie stresuj sie. To normalne, że na forum dostaniesz różne wypowiedzi. Czasami nawet niegrzeczne. Gratuluję serdecznie zdania pierwszej sesji w niezłej szkole. To oczywiście jest powód do radości. Jest naturalne, że zdawanie egzaminów z czasem nieco Ci spowszednieje, ale dreszczyk emocji jest zawsze. Przeżycia z egzaminów należą do najciekawszych wspomnień i najlepiej zapamiętywanych, z uwagi na duże emocje, które im towarzyszą. W ogóle studia wraz ze szkoła średnią tworzą w moim odczuciu najfajniejszy okres w życiu, kiedy można bawić się życiem bez ciężaru odpowiedzialności za wyniki w firmie, dzieci i milion innych spraw, które spadają potem na człowieka. Wykorzystaj ten czas dobrze i koniecznie raportuj na forum każdą zdaną sesję! Wróciłem ostatnio do tego okresu, udając się na 3-cie już studia. Też pchnąłem już sesję (no. prawie, czekam jeszcze na jeden wynik, ale jestem pewien, ze nie mniej niż 4.0). Za pierwszym razem jest jednak najfajniej. Pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzimi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.02.03, 19:25 Kurde czlowieku ile Ty masz lat 60? Wypowiadasz sie jakbys mial conajmniej tyle i obracal sie w towarzystwie sztywniakow. Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorex Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:24 ja tez zdalam i co z tego? czy sesja to cos tak super trudnego i w ogole nie do przeskoczenia, ze jak juz sie zda to jakis zajebiscie wielki wyczyn. studia sa dla przecietnie inteligentnych i zdana sesja to zadne halo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 02:19 Oczywoiście masz racje studia są dla przeciętnie inteligentych. Niepotrzebnie zawracałam głowę i dziękuje tym ,którzy są mi przychylni. Odpowiedz Link Zgłoś