Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 14:39
Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję
gratulacji!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ps. Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 16:18
      Jaki kierunek ,uczelnia?
      • forward Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! 03.02.03, 19:21
        Gratuluję

Forward
    • Gość: Aga Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.ppp.clsm.epix.net 04.02.03, 05:14
      Gratulacje, teraz zacznij zbierac sily na nastepne. najlepsze przed toba.
    • Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.02.03, 14:13
      Wlasnie - tez zazagadcza mnie kierunek i uczelnia. Mam pewne podejrzenia.
      • Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 212.126.24.* 07.02.03, 16:12
        To jest właśnie Polska zamiast cieszyć się razem ze mną to od razu jakieś
        podejrzenia. Studia na Uniwerku w Poznaniu. A już mi się wszystkiego
        odechciało. Wkurzają mnie takie osoby jak wy (te dwie , które od razu snują
        jakieś podejzenia). Ja w przeciwieństwie do was cieszę się z tego co jest a
        nie.... żegnam
        • Gość: merien Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 23:11
          wlasnie dlatego ze to twoja pierwsza sesja to sie denerwujesz, potem przyzwyczaisz sie i bedziesz sie z tego smiala,
          az w koncu wpadniesz w rutyne, jednak na obronie bedziesz zdenerwowana jak nigdy.
          ja przynajmniej bylem
        • Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 09.02.03, 13:45
          Nikt Ci nie zabrania sie cieszyc dziewczyno ale nie wymagaj zeby pol Polski
          skakalo z Toba z radosci. Ja tylko zapytalam co to za uczelnia.
    • Gość: MałGoś Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.kv.net.pl 08.02.03, 22:59
      Gratulacje, szybka jesteś, ja też już zaliczyłam swoją, trochę później
      • Gość: Tio Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 217.72.91.* 09.02.03, 14:21
        Ale ty glupia Annulina jestes! Czemu ci cala Polska ma gratulowac! A kim ty do
        cholery jestes????!!!!!
        • Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 17:46
          sam jesteś głupi nie chodzi mi to aby pół polski mi gratulowało. ale denerwują
          mnie bezsensowne podejrzenia.koniec tematu.
          • Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 09.02.03, 18:02
            To po cholere napisalas ten list jak nie po to zeby Ci pol Polski gratulowalo?
            • Gość: matko Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.joint.eu.org 09.02.03, 23:52
              a czemu się czepiasz dziewczyny? to naturalne, że się cieszy i chce się
              podzielić radością z innymi...nie widzę, fibi, powodu, żeby się tak irytować.
    • Gość: apacz Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.e3.pl 09.02.03, 18:53
      oby nie ostanią szczylu. GRATULACJE!!!
      • Gość: Anka Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.vf.shawcable.net 10.02.03, 04:51
        Chyba nie studiujesz na filologii polskiej, bo podejrzenia pisze sie przez rz
        nie przez z.
        Pozdrowienia
    • Gość: dr Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: 195.116.133.* 10.02.03, 16:47
      Gość portalu: annulina napisał(a):

> Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję
      > gratulacji!!!!!!!!!!
      A kogo to obchodzi (oprócz Ciebie)!!! 1 mln ludzi zdaje co 0,5 roku i nikt nie
      przeżywa!
      • Gość: fibi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 10.02.03, 22:38
        He he no wlasnie. A ja zdalam wszystkie przedmioty we wszystkich latach w
        liceum potem zdalam mature i jeszcze egzaminy na studia no i wreszcie pierwsza
        sesje. Kto sie cieszy?
    • Gość: kszyh Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.to.krakow.pl 10.02.03, 23:32
      A ja jutro mam egzamin a juz teraz ma cykora jak cholera. Ale kogo to obchodzi?
      • Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.policom.com.pl 11.02.03, 15:00
        Mnie to obchodzi :-)
        • Gość: kszyh Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.to.krakow.pl 11.02.03, 15:15
          ooo dzięki:) Ten prof. to jednak jakiś cymbał. Jak mógł mi zadawać tak banalne
          pytania? I jeszcze dał mi czwórę za moje niezbyt mądre odpowiedzi:)

• Gość: ama Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 16:00
      Gość portalu: annulina napisał(a):

> Pragnę pochwalić się iż zdałam pierwszą sesję na 5,4,4,3.oczekuję
      > gratulacji!!!!!!!!!!

samochwała w kącie stała i wciąż tak opowiadała:"Zdolna jestem niesłychanie..."

to nie jest w życiu najważniejsze

uważaj żebyś się nie przejechała na tym

pozdro
      • Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.icpnet.pl 12.02.03, 13:02
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: Nisia Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.ichip.pw.edu.pl 13.02.03, 13:48
          A ja Ci Annulino gratuluję i cieszę się z Tobą, choć w życiu zdałam sporo
          więcej od Ciebie egzaminów. Ale mimo to cieszę się Twoją radością i dziwią mnie
          tacy ponuracy, którzy tego nie potrafią.
        • Gość: gearbox Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 09:56
          Nie stresuj sie. To normalne, że na forum dostaniesz różne wypowiedzi. Czasami
          nawet niegrzeczne.

Gratuluję serdecznie zdania pierwszej sesji w niezłej szkole. To oczywiście
          jest powód do radości. Jest naturalne, że zdawanie egzaminów z czasem nieco Ci
          spowszednieje, ale dreszczyk emocji jest zawsze. Przeżycia z egzaminów należą
          do najciekawszych wspomnień i najlepiej zapamiętywanych, z uwagi na duże
          emocje, które im towarzyszą. W ogóle studia wraz ze szkoła średnią tworzą w
          moim odczuciu najfajniejszy okres w życiu, kiedy można bawić się życiem bez
          ciężaru odpowiedzialności za wyniki w firmie, dzieci i milion innych spraw,
          które spadają potem na człowieka. Wykorzystaj ten czas dobrze i koniecznie
          raportuj na forum każdą zdaną sesję!

Wróciłem ostatnio do tego okresu, udając się na 3-cie już studia. Też pchnąłem
          już sesję (no. prawie, czekam jeszcze na jeden wynik, ale jestem pewien, ze nie
          mniej niż 4.0). Za pierwszym razem jest jednak najfajniej.

Pozdro,
          • Gość: dzimi Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.02.03, 19:25
            Kurde czlowieku ile Ty masz lat 60? Wypowiadasz sie jakbys mial conajmniej
            tyle i obracal sie w towarzystwie sztywniakow. Biedactwo.
    • Gość: dorex Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 17:24
      ja tez zdalam i co z tego?
      czy sesja to cos tak super trudnego i w ogole nie do przeskoczenia, ze jak juz
      sie zda to jakis zajebiscie wielki wyczyn.
      studia sa dla przecietnie inteligentnych i zdana sesja to zadne halo.
      • Gość: annulina Re: ZDAŁAM PIERWSZĄ SESJĘ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 02:19
        Oczywoiście masz racje studia są dla przeciętnie inteligentych. Niepotrzebnie
        zawracałam głowę i dziękuje tym ,którzy są mi przychylni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka