Dodaj do ulubionych

Druga dziekanka?

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:58
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka jeszcze raz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:00
      hej... mam pytanie.. czy mozna dwa razy skorzystac z urlopu dziekanskiego. Ja
      neistety juz jeden wykorzystalam, ale teraz potrzebny mi jest drugi. Czy to
      zalezy od uczelni czy sa to przepisy odgorne i nic juz sie na to nie poradzi?
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...
      Anka
      • Gość: cleo Re: jeszcze raz IP: *.ppp.clsm.epix.net 04.02.03, 05:27
        nie jestem pewna, np na mojej uczelni po kazdej dziekance musisz pouczyc sie
        rok, zeby wziasc nastepna, czyli mozna w sumie w kratke przestudiowac dziesiec
        lat: rok na ucczelni, dziekanka, rok na uczelni, itd... jezeli masz wazny
        powod, mozesz sprobowac przedluzyc urlop dziekanski, lae to w duzej mierze
        zalezy od dobroci dziekana i rzadko sie udaje. w moim wypadku wskoczylam z
        dziekanskiego prosto w urlop "macierzynski". mam nadzieje ze do przyszlego roku
        nie wyjde z wprawy bycia studentka.
        • Gość: Anka Dziekanka wanted :o) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 17:23
          Tak... ja przestudiowalam nawet 3 semestry po dziekance. A czwarty spedze na
          wymianie jak dobrze pojdzie. Wzielam urlop po 1 roku studiow, a teraz chce
          dopiero po trzecim. No coz... skoro u was mozna to ja juz sie i u nas postaram.
          w koncu nie panie w dziekanacie decyduja o wszystkim... choc czasem im sie tak
          wydaje.
          Pozdrawiam wszystkich studentow..... nie tylkow tych wiecznych.
          Anka
          • Gość: doik Re: Dziekanka wanted :o) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 19:03
            A na jakiej uczelni studiujesz????
          • Gość: cleo Re: Dziekanka wanted :o) IP: *.ppp.svcr.epix.net 04.02.03, 23:44
            oj, ty nie doceniesz pan w dziekanacie. one wiele moga, wiec najlepiej zyc z
            nimi w zgodzie. jzu sie o tym pare razy przekonalam. powodzenia i baw sie
            dobrze na wymianie (w sumie studia to ostatnia szansa zeby sobie bezkarnie
            podrozowac po swiecie. studentom zawsze chetniej daja roznego typu wizy
            zagraniczne. korzystaj wiec poki sie da). pozdrawiam.
            • Gość: Anka wiem wiem) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:07
              Hej..
              to ze zyc w zgodzie trzeba to ja dobrze wiem i ... zyje. nawet sa dla mnie
              czesto mile ... znaja mnie juz z widzenia bo czesto tam bywam pytajac o rozne
              rzeczy... ale z odpowiedziami to jest roznie. :o)
              A studiuje w Czestochowie na Polibudzie.
              pozdr.
              Anka
              • Gość: cleo Re: wiem wiem) IP: *.ppp.clsm.epix.net 05.02.03, 18:15
                tez jestem z Polibudy ale Wroclawskiej. i juz mam dosyc tego calego urlopu. co
                za duzo to jednak niezdrowo ;)
                • davideus Re: wiem wiem) 23.02.03, 18:00
                  ...zgadzam sie z Toba w 100%...aktualnie skończyłem urlopik i bardzo się
                  ciesze.Była mi potrzebna przerwa...teraz mam więcej chęci i zapału do nauki i
                  wierze w to że szybko mi to nie minie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka