Gość: Anka IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka jeszcze raz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 18:00 hej... mam pytanie.. czy mozna dwa razy skorzystac z urlopu dziekanskiego. Ja neistety juz jeden wykorzystalam, ale teraz potrzebny mi jest drugi. Czy to zalezy od uczelni czy sa to przepisy odgorne i nic juz sie na to nie poradzi? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz... Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: jeszcze raz IP: *.ppp.clsm.epix.net 04.02.03, 05:27 nie jestem pewna, np na mojej uczelni po kazdej dziekance musisz pouczyc sie rok, zeby wziasc nastepna, czyli mozna w sumie w kratke przestudiowac dziesiec lat: rok na ucczelni, dziekanka, rok na uczelni, itd... jezeli masz wazny powod, mozesz sprobowac przedluzyc urlop dziekanski, lae to w duzej mierze zalezy od dobroci dziekana i rzadko sie udaje. w moim wypadku wskoczylam z dziekanskiego prosto w urlop "macierzynski". mam nadzieje ze do przyszlego roku nie wyjde z wprawy bycia studentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Dziekanka wanted :o) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 17:23 Tak... ja przestudiowalam nawet 3 semestry po dziekance. A czwarty spedze na wymianie jak dobrze pojdzie. Wzielam urlop po 1 roku studiow, a teraz chce dopiero po trzecim. No coz... skoro u was mozna to ja juz sie i u nas postaram. w koncu nie panie w dziekanacie decyduja o wszystkim... choc czasem im sie tak wydaje. Pozdrawiam wszystkich studentow..... nie tylkow tych wiecznych. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doik Re: Dziekanka wanted :o) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.02.03, 19:03 A na jakiej uczelni studiujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dziekanka wanted :o) IP: *.ppp.svcr.epix.net 04.02.03, 23:44 oj, ty nie doceniesz pan w dziekanacie. one wiele moga, wiec najlepiej zyc z nimi w zgodzie. jzu sie o tym pare razy przekonalam. powodzenia i baw sie dobrze na wymianie (w sumie studia to ostatnia szansa zeby sobie bezkarnie podrozowac po swiecie. studentom zawsze chetniej daja roznego typu wizy zagraniczne. korzystaj wiec poki sie da). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka wiem wiem) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:07 Hej.. to ze zyc w zgodzie trzeba to ja dobrze wiem i ... zyje. nawet sa dla mnie czesto mile ... znaja mnie juz z widzenia bo czesto tam bywam pytajac o rozne rzeczy... ale z odpowiedziami to jest roznie. :o) A studiuje w Czestochowie na Polibudzie. pozdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: wiem wiem) IP: *.ppp.clsm.epix.net 05.02.03, 18:15 tez jestem z Polibudy ale Wroclawskiej. i juz mam dosyc tego calego urlopu. co za duzo to jednak niezdrowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
davideus Re: wiem wiem) 23.02.03, 18:00 ...zgadzam sie z Toba w 100%...aktualnie skończyłem urlopik i bardzo się ciesze.Była mi potrzebna przerwa...teraz mam więcej chęci i zapału do nauki i wierze w to że szybko mi to nie minie! Odpowiedz Link Zgłoś