Dodaj do ulubionych

KUL - prawo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:36
napisali ze nie dostalam sie z braku miejsc,,, tzn ze mam jakas sznase???
wiecie gdzie jest jakas lista?? albo prog???
Obserwuj wątek
    • c00l Re: KUL - prawo 28.07.06, 22:23
      A ile mialas pkt? Skladalas tylko na prawo?
      • Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:32
        tak, tylko na prawo i mialam 68,325 pkt.
        wie ktos jaki byl prog?? albo w ogole ktos cos wie?? :((
        • Gość: ja Re: KUL - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:43
          Ja 70 i sie zalapalem
          • Gość: smutna Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:05
            gdyby próg wynosił 70 pkt, to zabrakło by mi zaledwie 2,75, i teraz pytanie: czy
            mam jakąś szansę, ile osób jest przede mną pod kreską itp Jaka szkoda, że w
            necie nie ukazała się pełna lista rankingowa...
    • Gość: aaare Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:35
      Jak obliczyc sobie wynik? :)
      • Gość: kulowski student Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:29
        dostaniesz sie spokojnie :) Mi w tamtym roku 6 pkt zabraklo i jakos jestem
        studentem KULu
        • Gość: smutna Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:11
          dzieki:))) Jestem wprawdzie przyjęta na administrację, ale nie ukrywam, że
          traktuję to jako wyjście awaryjne i nie zrezygnuję z prawa choćbym miała nawet
          poprawiać maturę za rok...
          • Gość: , Re: KUL - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:28
            Po prawie aplikacji latwo nie zrobisz. Ja tam wzialem administracje;)
            • Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:02
              masz rację z tą aplikacją, to trudne aczkolwiek nie niewykonalne ale co tam
              teraz myśleć o tym, za 5 - 6 lat może być nieco inaczej
              • Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:47
                no wiec, ci ktorzy sie nie dostali:
                piszecie oswiadczenie/odwolanie?? spytalam sie ich jak to ma wygladac i
                napisali, że:
                Można złożyć podanie o przyjęcie na miejsce zwolnione przez kandydatów
                rezygnujących ze studiów - do 14 sierpnia. Jest ustalony wzór tego
                podania. Szczegóły znajdują się w decyzji pisemnej wysłanej poczta. Prosze
                cierpliwie poczekać na tę decyzję. Pozdrowienia"

wobec tego, czekacie az przysla wam poczta to powiadomienie i dopiero
                wyslecie?? Czy jedziecie tam z zamiarem zalatwienia tego osbiscie i szukana
                druczka na miejscu??
                Ja na pewno nie zrezygnuje bo gdyby prog byl 70 to zabrakloby mi 1,7 pkt :/
                ale nie chce czekac az przyjdzie poczta zawiadomienie...
                • Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:16
                  Aga dzieki za informację, właśnie się zastanawiałam czy jest taka możliwość. To
                  dla mnie również ważne - zabrakło mi 2,7 pkt
                  • Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:31
                    nie ma za co :) mam nadzieje ze nam sie uda :)
                    • Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:43
                      jasne, trzeba być dobrej myśli, do zobaczenia w październiku!
                      • w_wisniowski Re: KUL - prawo 29.07.06, 20:44
                        znajac realia ubieglorocznej rekrutacji, mysle,ze mozna byc dobrej mysli jesli
                        brakuje Wam 3-5 pkt. pozdroawiam.
                        • Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:14
                          powaznie?! alez mi dodales nadzieji! brakuje mi maksymalnie 1,7 :D Niechze Cie
                          usciskam!
                          • w_wisniowski Re: KUL - prawo 29.07.06, 21:37
                            Gość portalu: aga napisał(a):

> powaznie?! alez mi dodales nadzieji! brakuje mi maksymalnie 1,7 :D Niechze Cie
                            > usciskam!
                            do uściskow chetnie sie zglosze w październiku,jesli tylko sie dostaniesz :-)
                            mam wrazenie,ze tak wlasnie bedzie. pozdrawiam.
                            • Gość: studentkaPrawa KUL Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:32
                              Hej;) powiem Wam jedno: piszcie odwolania! naprawde warto:) bez wzgledu na to
                              ile Wam pkt braklo;) wiem z doswiadczenia;) a tak na przyszlosc- drodzy Studenci
                              KUL sluze rada w razie jakichkolwiek pytan i problemow;) Pozdrawiam i trzymam
                              kciuki;)
                              • Gość: magda2911 Re: KUL - prawo IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.06, 16:15
                                cześć! czciałabym od ciebie rady jesli ją oferujesz. Ja zawaliłam w strasznie
                                z tym KUL bo zadawałam polski tylko na podstawie i a z WOS miałam 91 i 80 i
                                angielski 96 i 75 no i polski policzyli mi tylko podstawe więc mi brakło.
                                napisz czy w takim razie mam jakies szanse i co pisac w tym odwołaniu. moje gg
                                7210772
                                • Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:25
                                  napisz ile wyszlo Ci punktow
                                • Gość: studentkaPrawa KUL Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:09
                                  Hej;) wszystko zalezy od tego ile Ci pkt braklo, w tamtym roku dostali sie z
                                  odwolan nawet tacy, ktorym braklo 7, 8 pkt, wiec jesli braklo Ci mniej niz 10
                                  pkt to napisz odwolanie, niczym nie ryzykujesz przeciez;)pytasz co zamiescic w
                                  takim odwolaniu? hmmm mozna pisac o niewielu brakujacych punktach, jesli
                                  mieszkasz blisko lublina to podaj argument odleglosci, zawsze mozna dodac cos w
                                  stylu "prestizu uczelni":D tradycje rodzinne i takie tam;)jesli mialas dobre
                                  swiadectwo ukonczenia szkoly mozna je tez dolaczyc do odwolania
                                  • Gość: tylko Re: KUL - prawo IP: 217.96.125.* 31.07.06, 14:18
                                    Jaki był w końcu próg ?? Ja miałam 61,225 więc jasne ,że się nie dostałam :|
                                    Tylko w tym roku ponoć nie ma odwołań na KUL-u!!!!
                                    Trzeba chyba tylko czekać ..
                                    • Gość: ? a musisz studiowac to prawo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:00
                                      z takim wynikiem na administracje bys sie dostala, nie warto sprobowac?
                                      • Gość: tylko Re: a musisz studiowac to prawo? IP: 217.96.125.* 31.07.06, 16:16
                                        Dostałam się na administrację (i akurat nie na KUL):) Przecież administracja to
                                        nie to samo co prawo... Chciałam to drugie ,ale widać chcieć to nie zawsze móc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka