Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:36 napisali ze nie dostalam sie z braku miejsc,,, tzn ze mam jakas sznase??? wiecie gdzie jest jakas lista?? albo prog??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c00l Re: KUL - prawo 28.07.06, 22:23 A ile mialas pkt? Skladalas tylko na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:32 tak, tylko na prawo i mialam 68,325 pkt. wie ktos jaki byl prog?? albo w ogole ktos cos wie?? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KUL - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:43 Ja 70 i sie zalapalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:05 gdyby próg wynosił 70 pkt, to zabrakło by mi zaledwie 2,75, i teraz pytanie: czy mam jakąś szansę, ile osób jest przede mną pod kreską itp Jaka szkoda, że w necie nie ukazała się pełna lista rankingowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaare Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:35 Jak obliczyc sobie wynik? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulowski student Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:29 dostaniesz sie spokojnie :) Mi w tamtym roku 6 pkt zabraklo i jakos jestem studentem KULu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:11 dzieki:))) Jestem wprawdzie przyjęta na administrację, ale nie ukrywam, że traktuję to jako wyjście awaryjne i nie zrezygnuję z prawa choćbym miała nawet poprawiać maturę za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: KUL - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:28 Po prawie aplikacji latwo nie zrobisz. Ja tam wzialem administracje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:02 masz rację z tą aplikacją, to trudne aczkolwiek nie niewykonalne ale co tam teraz myśleć o tym, za 5 - 6 lat może być nieco inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:47 no wiec, ci ktorzy sie nie dostali: piszecie oswiadczenie/odwolanie?? spytalam sie ich jak to ma wygladac i napisali, że: Można złożyć podanie o przyjęcie na miejsce zwolnione przez kandydatów rezygnujących ze studiów - do 14 sierpnia. Jest ustalony wzór tego podania. Szczegóły znajdują się w decyzji pisemnej wysłanej poczta. Prosze cierpliwie poczekać na tę decyzję. Pozdrowienia" wobec tego, czekacie az przysla wam poczta to powiadomienie i dopiero wyslecie?? Czy jedziecie tam z zamiarem zalatwienia tego osbiscie i szukana druczka na miejscu?? Ja na pewno nie zrezygnuje bo gdyby prog byl 70 to zabrakloby mi 1,7 pkt :/ ale nie chce czekac az przyjdzie poczta zawiadomienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:16 Aga dzieki za informację, właśnie się zastanawiałam czy jest taka możliwość. To dla mnie również ważne - zabrakło mi 2,7 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:31 nie ma za co :) mam nadzieje ze nam sie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:43 jasne, trzeba być dobrej myśli, do zobaczenia w październiku! Odpowiedz Link Zgłoś
w_wisniowski Re: KUL - prawo 29.07.06, 20:44 znajac realia ubieglorocznej rekrutacji, mysle,ze mozna byc dobrej mysli jesli brakuje Wam 3-5 pkt. pozdroawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:14 powaznie?! alez mi dodales nadzieji! brakuje mi maksymalnie 1,7 :D Niechze Cie usciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
w_wisniowski Re: KUL - prawo 29.07.06, 21:37 Gość portalu: aga napisał(a): > powaznie?! alez mi dodales nadzieji! brakuje mi maksymalnie 1,7 :D Niechze Cie > usciskam! do uściskow chetnie sie zglosze w październiku,jesli tylko sie dostaniesz :-) mam wrazenie,ze tak wlasnie bedzie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentkaPrawa KUL Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:32 Hej;) powiem Wam jedno: piszcie odwolania! naprawde warto:) bez wzgledu na to ile Wam pkt braklo;) wiem z doswiadczenia;) a tak na przyszlosc- drodzy Studenci KUL sluze rada w razie jakichkolwiek pytan i problemow;) Pozdrawiam i trzymam kciuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda2911 Re: KUL - prawo IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.06, 16:15 cześć! czciałabym od ciebie rady jesli ją oferujesz. Ja zawaliłam w strasznie z tym KUL bo zadawałam polski tylko na podstawie i a z WOS miałam 91 i 80 i angielski 96 i 75 no i polski policzyli mi tylko podstawe więc mi brakło. napisz czy w takim razie mam jakies szanse i co pisac w tym odwołaniu. moje gg 7210772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:25 napisz ile wyszlo Ci punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentkaPrawa KUL Re: KUL - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:09 Hej;) wszystko zalezy od tego ile Ci pkt braklo, w tamtym roku dostali sie z odwolan nawet tacy, ktorym braklo 7, 8 pkt, wiec jesli braklo Ci mniej niz 10 pkt to napisz odwolanie, niczym nie ryzykujesz przeciez;)pytasz co zamiescic w takim odwolaniu? hmmm mozna pisac o niewielu brakujacych punktach, jesli mieszkasz blisko lublina to podaj argument odleglosci, zawsze mozna dodac cos w stylu "prestizu uczelni":D tradycje rodzinne i takie tam;)jesli mialas dobre swiadectwo ukonczenia szkoly mozna je tez dolaczyc do odwolania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: KUL - prawo IP: 217.96.125.* 31.07.06, 14:18 Jaki był w końcu próg ?? Ja miałam 61,225 więc jasne ,że się nie dostałam :| Tylko w tym roku ponoć nie ma odwołań na KUL-u!!!! Trzeba chyba tylko czekać .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a musisz studiowac to prawo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:00 z takim wynikiem na administracje bys sie dostala, nie warto sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: a musisz studiowac to prawo? IP: 217.96.125.* 31.07.06, 16:16 Dostałam się na administrację (i akurat nie na KUL):) Przecież administracja to nie to samo co prawo... Chciałam to drugie ,ale widać chcieć to nie zawsze móc. Odpowiedz Link Zgłoś