Dodaj do ulubionych

Prawo UMCS....!!!!!

IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:19
wpisujcie sie wszyscy...studenci kazdego roku... :)...pozdrawiam!!!...rok
II :)
Obserwuj wątek
    • Gość: trux rok drugi od października IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:46
      pytanie czy do piątego się dociągnie :)
      • Gość: Janek ;) Re: rok drugi od października IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:49
        w której grupie jestes?...i jak examiny? :)
      • negativeburn Re: rok drugi od października 21.09.06, 21:49
        takie watki sa rownie glupie jak watki na onecie WPISUJCIE MIASTA KTORE
        GRATULUJĄ ... CZEGOS TAM :D:D:D:D
        • Gość: trux polowa poszla w zerowkach polowa normalnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:52
          a z grupą to różnie :)
          • Gość: Janek ;) Re: polowa poszla w zerowkach polowa normalnie IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:56
            Jesli uwazasz że wątek jest głupi nikt nie karze ci go komentowac a uwazam
            nawet wiecej...ze wzgledów kulturalnych nie powinno sie wyrazac swojej opinii
            na tak "debilnym i niskim poziomie" jak to przed chwila uczyniłes(as)...
            • Gość: trux nie wiesz kiedy będzie dostępny plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:01
              bo na stronie www jeszcze dla dziennych nie ma i się zastanawiam ile jeszcze
              trzeba czekać :)
              w końcu trzeba wiedziec do kogo isc i przekladac cwiczenia :)
              • Gość: Janek ;) Re: nie wiesz kiedy będzie dostępny plan zajęć IP: 83.14.92.* 21.09.06, 22:05
                własnie nie wiem...też sprawdzałem i nic...mysle że trzeba bedzie pierwszego
                dnia poleciec do xera na dole i tam powinni miec plan...taką mam nadzieje
                przynajmniej...bo jak nie maja to pozostaje kombinowanie z planem w gablotce ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka