Gość: Janek ;) IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:19 wpisujcie sie wszyscy...studenci kazdego roku... :)...pozdrawiam!!!...rok II :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trux rok drugi od października IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:46 pytanie czy do piątego się dociągnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ;) Re: rok drugi od października IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:49 w której grupie jestes?...i jak examiny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: rok drugi od października 21.09.06, 21:49 takie watki sa rownie glupie jak watki na onecie WPISUJCIE MIASTA KTORE GRATULUJĄ ... CZEGOS TAM :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trux polowa poszla w zerowkach polowa normalnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:52 a z grupą to różnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ;) Re: polowa poszla w zerowkach polowa normalnie IP: 83.14.92.* 21.09.06, 21:56 Jesli uwazasz że wątek jest głupi nikt nie karze ci go komentowac a uwazam nawet wiecej...ze wzgledów kulturalnych nie powinno sie wyrazac swojej opinii na tak "debilnym i niskim poziomie" jak to przed chwila uczyniłes(as)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trux nie wiesz kiedy będzie dostępny plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:01 bo na stronie www jeszcze dla dziennych nie ma i się zastanawiam ile jeszcze trzeba czekać :) w końcu trzeba wiedziec do kogo isc i przekladac cwiczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ;) Re: nie wiesz kiedy będzie dostępny plan zajęć IP: 83.14.92.* 21.09.06, 22:05 własnie nie wiem...też sprawdzałem i nic...mysle że trzeba bedzie pierwszego dnia poleciec do xera na dole i tam powinni miec plan...taką mam nadzieje przynajmniej...bo jak nie maja to pozostaje kombinowanie z planem w gablotce ;) Odpowiedz Link Zgłoś