Gość: Adriana Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:34 Pieniądze, pieniądze, i jeszcze raz - pieniądze. Poza tym głowa z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.vub.ac.be 25.10.06, 13:44 laptop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.ncac.torun.pl 25.10.06, 16:01 Polecam rower. I wifi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.fizyka.umk.pl 25.10.06, 17:07 Lozko i dobry seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Maranol Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:45 Kasa... ;( zawsze jej brakuje a na piwko trzeba przeciez miec... Poza tym: - zgadzam sie z poprzednimy wypowiedziamy laptop z wifi - przyjazne lokum, najlepiej kawalerka, wspolczuje tym ktorzy mieszkaja z moherami - wszystkie przedmioty przydatne do przezycia w nowym otoczeniu czyli... kolderka, posciel, sztucce, garnki, kotly i inne tego typu rzeczy ;) - aaa wlasnie, wazne jest jeszcze INTEGRACJA... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:33 Trochę piwka i do łózka studencka dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8735712902378### Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.topolowa.net 25.10.06, 20:54 mnie są potrzebne 2 setki czystej - 1 rano na zachete zeby tam pojść i 2 po powrocie na nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magma Re: Co jest potrzebne studentom? IP: 141.30.212.* 25.10.06, 21:10 Kolczatka na łóżko żeby nikt swojego tyłka wlochatego tam nie rzucał. Może jestem przewrażliwiona... Pozdrowienia z TUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.chello.pl 25.10.06, 22:56 samochód albo bilet powrotny na InterCity do włoszczowej, radio ustawione na to co maryja, telewizor do trwania (moze ze jakis gigabit ethernet masz do laptopa), a przydają sie czasem - ładowarka do kómórki, - różaniec - beret - modlitewnik - zasilacz do laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc podstawowe narzędzia studenta IP: *.gddkia.gov.pl 26.10.06, 10:31 nożyczki, aparat cyfrowy, dyktafon, pendrajw, notebook... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu paczka kondomów i otwieracz no piwa IP: 213.186.83.* 26.10.06, 10:54 taka jest bolesna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos [...] IP: *.uni.opole.pl 26.10.06, 12:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewoj Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:01 a co nigdzie sie nie dostales?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molla Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:48 Ja proponuję dużo jedzenia od mamusi, konserw, minutek, patelnie, garczek i czajnik. Wierz mi sam/sama niewiele ugotujesz nie koniecznie z braku czas, częściej z lenistwa ;) Dużo leków na kaca i przeciwbólowych, a przede wszystkim dużo przyjacielskiej asertywności, jeśli nie masz tego weź mocną głowę ( słabą, jeśli jesteś ekonomiczny i nie chcesz dużo wydać a porządnie się upić), popieram opcje dużo pieniążków na kserówki, i na fajki, bo jeśli jeszcze nie palisz, to wierz mi ze zaczniesz. Duuuuuuuuuuuużo kawy przyda ci się w czasie sesji!!!! I dużo szczęścia, bo wiedza nie zawsze ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:44 zdecydowanie kieliszki Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Co jest potrzebne studentom? 26.10.06, 17:38 Jak wyzej (noo moze z malymi wyjatkami;P) i zgodnie z zasada "Koniec jezyka za przewodnika"...jezyk;D Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu dobrze się bawicie? 26.10.06, 20:34 Rozumiem, że koniecznie musicie się pochwalić tym, że potraficie wypić 10 butelek browca i wcale nie być na gazie oraz tym, że wiecie jak wygląda prezerwatywa i do czego służy, ale studentowi na stancji naprawdę bardziej potrzebne są inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: dobrze się bawicie? 26.10.06, 20:44 r.richelieu napisała: > Rozumiem, że koniecznie musicie się pochwalić tym, że potraficie wypić 10 > butelek browca i wcale nie być na gazie oraz tym, że wiecie jak wygląda > prezerwatywa i do czego służy, ale studentowi na stancji naprawdę bardziej > potrzebne są inne rzeczy. Bardzo przepraszam ale dlaczego tak ogolnikowo?! Czuje sie "pokrzywdzona";P Ja nawet jezyka w % nie umoczylam! (i nie ubolewam z tego powodu) Znam ciekawsze spsoby spedzania WOLNEGO czasu;)) Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Aaaaaaaa zapomniałam: 26.10.06, 20:48 Reasumujac: wyszedl "nam" obraz STEREOYPOWEGO studenta: 365dni w roku 24h/dobe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aaaaaaaa zapomniałam: 26.10.06, 22:43 Właśnie Oxygenko. Przyszli tu dzieciaczki i się cieszą, że mają dorosłe zabawki. To jest zabawne przy pierwszym poście, ale potem już tylko nudne. Czytałaś wątek studentki pytającej o pieniądze dla samotnych matek? Tam na nią napadnięto, że się bawi zamiast uczyć, tu zaś większość chwali się nie dobrymi stopniami, a tym, że byli w kiosku i kupili gumki i że są z tego powodu tacy ql. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.eranet.pl 26.10.06, 21:52 prezerwatywy, alka zelcer, dużo kasy na dupeczki Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Co jest potrzebne studentom? 27.10.06, 16:10 Na starcie niezłe byłoby otrzymać w prezencie od losu doświadczenie zawodowe, najlepiej z pięciu i więcej różnych miejsc pracy/praktyk/stażów. Dzięki temu całe następne 5 lat można spokojnie poświęcać studiom & rozrywkom bez obaw o to, że hulaszczy tryb życia oraz konieczność zakuwania uniemożliwią rozrost rubryczki "doświadczenie zawodowe" w twoim CV, tak bardzo istotnej przy podejmowaniu pierwszej pracy po studiów ukończeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co jest potrzebne studentom? IP: *.chello.pl 29.10.06, 19:48 Kultury i zdrowego rozsądku nie zapomnij. Mam tu za ścianą takie towarzystwo. Wynajmują mieszkanie w bloku gdzie mieszkają sami starsi ludzie i kilku młodych z małymi dziećmi. A ta zasrana banda gó..arstwa dzień w dzień ryczy na cały nasz mały blok muzyką i nie docierają do nich ani prośby ustne, ani tłumaczenia że chcemy wypocząć (a przede wszystkim spać, bo imprezy weekendowe trwają po dwa dni, aczkolwiek raz w miesiącu i to jest ich koronny argument!!). Nie pomogło nawet jak któryś z sąsiadów wezwał policję. Nie wpuścili ich do mieszkania, muzyki też nie ściszyli. Tak ogólnie to nie mam nic przeciwko studentom. Sama kiedyś studiowałam, studiowały też dzieci sąsiadów, ale nikt nigdy tak nie hałasował. Zresztą... Ostatnie pięć lat w tym mieszkaniu też mieszkali studenci i z nimi nie było problemów. Imprezy czasami, zawsze z uprzedzeniem sąsiadów i zawsze z przeprosinami jeśli ktoś nie wytrzymał i prosił o ściszenie muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
holabola Re: Co jest potrzebne studentom? 29.10.06, 20:31 potrzebne Ci bedzie glownie duzo dobrego jedzonka z domu:)ale poza tym warto samemu nabyc zupki,nudle knorra pyszne serowe i cebulowe:) a moze ktos chce wytypowac nagrody? na forum www.knorrnudle.pl jest to mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
niemamowy Re: Co jest potrzebne studentom? 02.11.06, 12:40 Hehe.Ja juz wybralam nagrode :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Re: Co jest potrzebne studentom? IP: 82.160.179.* 30.10.06, 12:29 Przyda ci sie kalejdoskop, kolażówka i nuty. Opcjonalnie proca i żelezne kulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: led Re: Co jest potrzebne studentom? IP: 83.19.254.* 30.10.06, 21:26 ludzie dajcie sobie juz na wstrzymanie z radami. Dziewczyna prosiła o rade ponad miesiąc temu czyli pod koniec września i śmiem twierdzić że od miesiąca juz jest studentką Odpowiedz Link Zgłoś