Dodaj do ulubionych

Ochrona Środowiska - UKSW

25.09.06, 20:01
Witajcie.
Rozpoczynam studia na UKSW.
Troche przerażają mnie przedmiotytypu: fizyka, matematyka, chemia.
Czy może ktoś z was tu studiuje?
Już jedne studia rzuciłam po roku i drugi raz bym juz chciała zacząć i
zostać ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Pallo Re: Ochrona Środowiska - UKSW IP: *.bmj.net.pl 25.09.06, 21:31
      Jestes zdziwiona? Nie zapoznalas sie wczesniej z planem studiow??
      • livia_m Re: Ochrona Środowiska - UKSW 25.09.06, 21:50
        tak, jestem zdziwiona.
        nie zapoznalam sie z planem studiów, złożyłam papiery, dostałam się.
        troche przyciągnęła mnie nazwa wydziału, nie wskazywała na typowo ścisły
        kierunek (wydział filozofii chrześcijańskiej)
    • Gość: up Re: Ochrona Środowiska - UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:42
      up
      • Gość: asa Re: Ochrona Środowiska - UKSW IP: *.crowley.pl 28.09.06, 15:04
        No i jak tu poważnie traktować studentów, którzy na uczelnie przychodzą nie
        wiedząc jaki kierunek będą studiować. Paranoja!
    • Gość: livia_m Re: Ochrona Środowiska - UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:40
      a bo wiesz nie ma szans na studiowanie kierunku, o którym się marzy.

jak sie nie ma tego co sie lubi, to sie lubi co sie ma.

obserwując ludzi staryszych ode mnie, mających min. 25 lat widzę, że studia
      czasem są zbędne do robienia kariery. ci, którzy cały czas pracowali po
      maturze, dziś po paru latach pracy są na b. wysokich stanowiskach. tak się
      zastanawiam, że jak zdobędę tytuł mgr, będę miala 25 lat i zaczne szukać pracy
      bez jakiegokolwiek doświadczenia to moja pozycja na rynku pracy jest tragiczna.

myślałam nad zaocznymi, ale niestety nie pogodziłabym studiów z pracą. wiem to
      napewno. te studia są 2-stopniowe, mam takie plany aby po licencjacie zacząć
      pracować zawodowo, a 2-letnie uzupełniające robić zaocznie i raczej na innym
      kierunku, wydaje mi się to atrakcyjna opcją.
      • mam6lat Re: Ochrona Środowiska - UKSW 29.09.06, 14:15
        ja te studia odposciłam sobie po 4 roku...sami nie wiedzieli, czego chcą uczyć,
        no i dyletanctwo takiego np. pana Sandnera (o ile dobzre pamietam nawisko)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka