Dodaj do ulubionych

medycyna, psychologia i polonistyka- nie za dużo?

03.11.06, 18:05
Cięzko mi się już połapać, naprawdę. Wstaję codziennie o 5.10, potem nauka,
bo poprzedniego dnia nie nadążam, potem zajęcia na uczelni medycznej,
wieczorowo polonistyka, bo lubię poprawnie się wyrażać i miec wiedzę w tym
zakresie, a zaocznie psychologia, bo lekarz powinien potrafić rozmawiać z
pacjentem. I chyba to za dużo jak na mnie, ale z drugiej strony żal zostawić
za sobą już ten szmat czasu, bo to jednak już miesiąc...
Poradźcie coś, Jolka
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:08
      Marna prowokacja...
      • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 18:12
        Idź sobie stąd, skoro nie potrafisz nic sensownego doradzić.
        • Gość: hehe Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 18:14
          I tak sie zachowuje studentka medycyny, psychologii i polonistyki??? Żałosna
          jestes:)
          • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 18:19
            Bo mnie zdenerwował! Ja mam problem, liczę na poradę, a tu taka ignorancja
            połączona z nieusprawiedliwioną nonszalancją...
            • Gość: hehe Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 18:41
              Bo faktycznie wyglada to na prowokacje, nic wiecej. A mozn wiedziec gdzie
              studiujesz te kierunki?
              • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 19:59
                W Polsce przecież!
                • Gość: hehe Pytam o miasto w POLSCE. IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:05
                  Tak mało rozgarnieta jestes?
                  • jolapatrzalek Re: Pytam o miasto w POLSCE. 03.11.06, 20:14
                    W Warszawie, co sie tak denerwujesz?
                    • Gość: hehe Re: Pytam o miasto w POLSCE. IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:23
                      Nie denerwuje sie.
                      Poza tym ciezko gada sie z mało rozgarnieta dziewczyna, ktora nawet na proste
                      pytanie nie potrafi odpowiedziec.
                      Gdzie studiujesz zaocznie psychologie?
                      • jolapatrzalek Re: Pytam o miasto w POLSCE. 03.11.06, 20:28
                        Na SWPS, a o co chodzi?
                        • Gość: hehe Re: Pytam o miasto w POLSCE. IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:29
                          No tak.
                          • jolapatrzalek Re: Pytam o miasto w POLSCE. 03.11.06, 20:38
                            Co "no tak"? Pospiesz się, bo zrobiłam sobie przerwę od nauki i zaraz do niej
                            wracam.
                            • Gość: hehe Re: Pytam o miasto w POLSCE. IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:41
                              Gdzie mam sie śpieszyc? Jest weekend, wiec odpoczywam...i mam czas na
                              wszystko :).

Zaoczna psychologia...hmmm...zastanawiajace;)
                  • Gość: wacek Re: Pytam o miasto w POLSCE. IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:15
                    ciekawe - niby ma tyle nauki, a kibluje w necie.. jeszcze trochę czasu zostało
                    do fajrantu - dziewczę konczy sprzątac biura o 21, hehe
                    • jolapatrzalek Re: Pytam o miasto w POLSCE. 03.11.06, 20:29
                      Jesteś prymitywny, wyświadcz mi tę uprzejmość i się zaloguj, to Cię z wielką
                      radością wygaszę.
            • Gość: M. Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.magma-net.pl 03.11.06, 18:46
              Nie wierze!!! Juz pomijam to, ze musisz byc naprawde nadziana (utrzymanie -
              mieszkanie, wyzywienie, ksero, rozrykwa itp. to dochodza jeszcze oplaty za
              studia, czyli jakies 2500zl/m-ac ale nie wierze, ze jestes az takim wyczynowcem.
              3 kierunki! Jeszcze taki mix: medycyna, psychologia i polonistyka?!

Prowokacja! Albo jestes az taka nawina i sadzisz, ze ktos uwierzy albo naprawde
              glupia, ze zakladasz takie watki!!

Poza tym dziecko gdzie TY masz ta zaoczna psychologie, co??
              • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 03.11.06, 18:50
                pewnie w Pcimiu Dolnym, hehe
              • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 20:03
                Dałeś popis swojej ignorancji. Zaoczna psychologia jest np. w Warszawie, ale
                nie tylko.
                Tak, mam bogatych rodzców, do tego jestem jedynaczką, zazdrościsz? Mam tak
                wiele pasji, że najchętniej studiowałabym jeszcze np. filologię i romanistykę,
                bo kocham kulturę francuską. Ale czasu mi nie starczy.
                Boję się, że naprawde nie dam rady. Na pewno nie zrezygnuję z medycyny i
                psychologii, więc..., będę musiała wziąć dziekankę na polonistyce, ale to
                dopiero można zrobić od II roku, a ja nie wiem, czy dotrwam do końca I
                semestru...
                • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:05
                  kogo to obchodzi?
                • Gość: M. Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.magma-net.pl 03.11.06, 20:06
                  Wcale nie trzeba byc bogatym zeby studiowac!! Orpocz mnie studiuje rowniez moje
                  rodzenstwo (dziennie, ja zaocznie). Nigdy nieczego nam nie brakowalo i nie
                  brakuje - rodzice oplacaja nam mieszkania, utrzymuja nas. A wcale nie jestemy
                  milionerami:)
                  • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 20:15
                    Masz na imię Małgosia i mieszkasz od niedawna w Warszawie?
                    • Gość: M. nie n/t IP: *.magma-net.pl 03.11.06, 20:26
            • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 03.11.06, 18:50
              niech siedzi cicho, nie lubię jak baba pyskuje
    • Gość: hehe Gdzie jest nasza "mądra" studentka 3 kierunkow? IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 19:47
      Co przypomniała sobie, ze w ogole nie studiuje?
      • Gość: <> Re: Gdzie jest nasza "mądra" studentka 3 kierunko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:57
        nuda
        • Gość: wacek Re: Gdzie jest nasza "mądra" studentka 3 kierunko IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:01
          fakt, denny wątek.. niech "wybitna umysłowość" która go założyła gada sama ze
          sobą
    • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:23
      przypadkiem panna trafiłem na Twego blogaska.. jaka szkoda, że masz tylko 15 lat

piekna-asia.blog.onet.pl/
      hehehe

• Gość: hehe Panna sie nie popisała. Co za idiotka! IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:24
      • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 20:30
        Jesteś zdrowo zaburzony, tylko tyle napisze Ci w skrócie, Wacławie.
        • Gość: hehe Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:32
          Jola a na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Ro psychologii, do tego zaocznej
          i "tyle" wiesz?/ hahah.
          • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:40
            ona jest taka mądra, bo ma IQ = 75 H

img53.exs.cx/img53/3230/JobCandidate1.jpg
            hehehe
          • jolapatrzalek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d 03.11.06, 20:40
            Co to ma być "do tego zaocznej"? Jestem bardzo dobrą studentką, chcesz się
            zmierzyć? W porównaniu z Tobą mam olbrzymią, by nie rzec - gigantyczną wiedzę
            psychologiczną. A diagnoza - na podstawie chociażby wskaźników pt. wysoka
            korelacja pomiędzy frustracją a agresją.
            • Gość: hehe Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:44
              "Jestem bardzo dobrą studentką"
              Zaocznej psychologii...super...tylko "pogratulowac"

"W porównaniu z Tobą mam olbrzymią, by nie rzec - gigantyczną wiedzę
              psychologiczną."
              Na jakiej podstawie wypisujesz takie wnioski? Jedno co moge powiedziec wysoka
              samoocena Cie zgubi :)

"A diagnoza - na podstawie chociażby wskaźników pt. wysoka korelacja pomiędzy
              frustracją a agresją. "
              Za duzo Dollarda i Millera sie naczytałas. Warto korzystac rowniez z innych
              ksiazek i szkoł psychologicznych:)))
            • Gość: Petunia Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.21.pl 06.11.06, 00:22
              O Bosh, ile czasu szukałaś tego w książce STRELAU :)) Nie wiem czy wiesz, ale
              miarą dobrego psychologa jest umiejętność kwitowania wypowiedzi w kliku słowach
              a Tobie zajmuje to całe zdania te Twoje tłumaczenie - a ja studiując również
              takie dziedziny psych-pedagogiczne stwierdzam, że wyrwałaś z kontekstu dwa
              mądre słowa :/ A jeśli o diagnoze chodzi to prymitywne że sam wskaźnik i to
              jeden jedyny bierzesz za podstawę rzetelnej diagnozy - masakra - dziewczyno,
              idź i czytaj, czytaj i raz jeszcze czytaj co to jest wskaźnik, co to diagnoza a
              co to korelacja :)
          • Gość: Petunia Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.21.pl 06.11.06, 00:17
            Ohh Wacławie - po psychologii przez CAŁY miesiąc się tyle dowiedziała a więc
            słusznie ma prawo sądzić o twym zaburzeniu - paranoja !!
    • Gość: hehe Co Jolka---zatkało? IP: *.3.cust.bredband2.com 03.11.06, 20:57
      • myszo-skoczek Re: Co Jolka---zatkało? 03.11.06, 21:04
        na którym roku medycyny i psychologii jesteś??

szczerze znam osoby które studiują dzienna psychologie i medycyne ale że na AM
        wyrazili na tyle kierunków zgode ...
        • Gość: ja Re: Co Jolka---zatkało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:22
          Nie wiem czy to prowokacja, czy nie. Napiszę jedno. Uważaj koleżanko z tymi
          diagnozami. Skoro studiujesz psychologię to powinnaś wiedzieć, że diagnozę
          stawia się w gabinecie, podczas rozmowy 'face to face', gdy pacjent może
          odpowiadać ("reagować") na zadawane mu pytania. Na forum w stawianie diagnozy
          możesz się tylko bawić :).
          • myszo-skoczek Re: Co Jolka---zatkało? 03.11.06, 23:32
            no właśnie audiozizualizacja

co ty dziekan nie wyraziłby zgody :)
    • termoizolator "inteligętna" Jola- patrz linki 04.11.06, 15:07
      jolapatrzalek rzadzi na gazecie, jolka na admina!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=48420014&a=48420014
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,38467981,38551996.html
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=25243203&s=1
      • Gość: ja Re: "inteligętna" Jola- patrz linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:10
        Połączenie psychologii i medycyny jest fajną sprawą. Jednak w tym przypadku
        Panie Boże chroń nas przed takimi lekarzami. A trafić do takiego psychologa to
        już tragedia kompletna...
    • Gość: ola Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:52
      Jolu:D I po co to zwracanie na siebie uwagi? A potem wstyd?
      • Gość: ola hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:55
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,38467981,38553655.html
        "Re: Dziefczęta!!!! Do ulubionych wątków Skasujcie Autor: jolapatrzalek Data:
        15.03.06, 17:01[...]Wilma tak wrodzony ale jestem z tego dumna bo jestem
        ideałem wyśnionym dla facetów nie tylko blondynka ale i piekna i do tego
        inteligętna słowem mieszanka wybuchowa!!! A jeszcze do tego STUDIUJĘ!!! No to
        wyobrax sobie co to bedzie jak skończe tą parapsychologię!!!"

Parapsychologię:D Czyli studiowałaś już przed 15 marca:D? Coś to kłamanie Ci
        dziewczyno nie wychodzi, może zmień lepiej login, jak już musisz?

HAHAHAHA
      • Gość: wacek Re: medycyna, psychologia i polonistyka- nie za d IP: *.aster.pl 04.11.06, 20:56
        bo pewnie w realu jest zakompleksioną i nieśmiałą nastolatką :D
    • Gość: Petunia Przeczytajcie koniecznie !! IP: *.21.pl 06.11.06, 00:45
      O a to nasza pani psycholożka, lekarka i polonistka - koniecznie przeczytajcie
      ten fragment. A do ciebie Jolu --> coś kłamiesz nas tutaj:

<Re: mój pokój wypoczynkowy!!! NEW!!!!
      Autor: jolapatrzalek
      Data: 14.02.06, 13:49

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
      Widzisz Nnikuś tak więc oto już nawet zdjęc nie moge wklejac bo toż obraza i
      insynuacje zaraz jakieś i moderatoka pisze ze MY to już wiemy z kim mamy do
      czynienia. No nic tak sobie gotując obiad dzisiaj pomyślałam jak to jest że
      moderatorka mówi o mnie że my to już sie poznaliśmy no nic widocznie ma rację a
      kto ma rację stawia pół litra i kolację wiem że to brzydko ale ja jestem po
      technicznym i ścisłym kierunku i tak tam się mówiło stad może te marzenia o
      wnętrzach i układaniu mebli i teraz te firany których tutaj nikt nie chce >

INTERESUJĄCE :)) Wychodzi na to, że medycyna, psychologia i polo to Twoje 3,4,5
      studia <buhahaha>

• Gość: wacek Re: Przeczytajcie koniecznie !! IP: *.aster.pl 06.11.06, 00:53
        Jolcia jest trendi - teraz w modzie wielokierunkowość

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=51056893&v=2&s=0
        :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka