Dodaj do ulubionych

praktyki studenckie

23.08.07, 17:59
jak napisać sprawozdanie z praktyk, czy ktoś mógłby mi napisać przykładowo jak
to wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: hani Re: praktyki studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:33
      u mnie jest dziennik praktyk
      • Gość: mila Re: praktyki studenckie IP: *.toya.net.pl 29.08.07, 14:30
        Z tego cow wiem, to obowiązuje dzienniczek praktyk, taka książeczka, w która wpisujesz co robisz na praktykach. A ja mam inne pytanie w tym temacie. JAK NAPISAĆ PODANIE O PRZYJĘCIE NA PRAKTYKI? Co tam zawrzeć? Po prostu "proszę o przyjęcie itd..." jedno zdanie? Bo kompletnie nie wiem :(
        • Gość: bart Re: praktyki studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 18:03
          podanie jak każdę inne, sztywna forma: prośba + uzasadnienie (w tym wypadku może być wazelina w postaci: "państwa firma mogła by być dla mnie świetnym miejscem do zdobycia doświadczenia", "moja obecność przyniosła by korzyści w postaci.."

a sprawko z praktyk forma: wstęp (co, gdzie, kiedy), rozwinięcie (co się robiło, czego się teoretycznie nauczyło, co się widziało), podsumowanie (lanie wody). co wy, w liceum wypracowań nie było?
          • Gość: mila Re: praktyki studenckie IP: *.toya.net.pl 29.08.07, 20:09
            Dzięki Bart :)
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka