Dodaj do ulubionych

A tu macie motyw

20.04.10, 09:01
Zebranie wszystkich głów Państw na pogrzebie Prezydenta Państwa nic nie
znaczącego, Oni nie wystraszyli się pyłu, Na pogrzebie mieli być wszyscy prócz
piutina
Obserwuj wątek
    • luna1964 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 11:13
      Boze ...nastepna teoria spiskowa.
      • borow4 ale ta przynajmniej rozwaza kto mial biznes w tym 20.04.10, 12:32
        zdarzeniu
    • fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 11:32
      No tak bo Miedwiediew jest prezydentem Burundii <lol2>
      • kar_ol85 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 12:19
        Miedwiediew a putin to dwie różne osoby
        • fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 12:36
          Zdaję sobie sprawę że to dwie różne osoby ale Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy
          kto jest obecnie prezydentem Rosji
          Miedwiediew jest prezydentem Rosji a nie Putin (dokładnie rzecz ujmując od 7
          maja 2008). Putin obejmuje obecnie stanowisko PREMIERA. Więc również Federacja
          Rosyjska miałaby tam swojego przedstawiciela.

• kar_ol85 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 12:53
            A jaki to problem dla putina jego funkcja w Państwie jest tylko umowa a władza
            nieograniczona (nie zapominajmy o jego przeszłości )
            • fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 13:42
              A taki że nie może być już Prezydentem i o zgrozo to Prezydent ma pełnię władzy
              w Rosji (nawet jeśli kieruje nim premier)
              Jeszcze jakieś pytania z zakresu systemu politycznego Federacji Rosyjskiej?
              • kar_ol85 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 14:28
                Boże ja nie mówie o tym jaki jest tam układ polityczny i kto rządzi w majestacie
                prawa (bo o tym czytałam w podręczniku do historii) chodzi mi o to kto
                faktycznie ma wpływ i władzę w cieniu tego wszystkiego, poza prawem, przecież
                Putin mógł zostać prezydentem jeszcze 60 razy gdyby chciał a jednak nie chciał
                • maaac Re: A tu macie motyw 20.04.10, 14:32
                  forum.gazeta.pl/forum/w,1157,110231337,110307327,Re_Czy_ja_jestem_idiota.html

O widze że nie tylko ja mam wrażenie że dyskutowałem z
                  osobą "niekumatą"? Czyżby nowy nick słynnej Evy?
                  • fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 14:52
                    Nie kolego, źle odniosłam Twój post-przyjmując że chodzi o katastrofę w
                    Smoleńsku a nie do wycieczki pana prezydenta na posterunek graniczny. Do czego
                    się przyznałam.

"Zebranie wszystkich głów Państw na pogrzebie Prezydenta Państwa nic nie
                    znaczącego, Oni nie wystraszyli się pyłu, Na pogrzebie mieli być wszyscy prócz
                    piutina"
                    Koleżanka napisała wierutną bzdurę bo po pierwsze nie mieliśmy wszystkich Głów
                    Państw, przybyła tylko garstka.
                    Dwa: Piutin - mniemam że chodziło o Putina od dobrych 2 lat prawie Prezydentem
                    nie jest. A to Prezydent jest Głową Państwa w Rosji, tak czy nie? Więc
                    uprawniony do przybycia był prezydent, którym jest Miedwiediew, który też i był.
                    • maaac Re: A tu macie motyw 20.04.10, 15:01
                      > Nie kolego, źle odniosłam Twój post-przyjmując że chodzi o
                      > katastrofę w Smoleńsku a nie do wycieczki pana prezydenta na
                      > posterunek graniczny. Do czego się przyznałam.

??? - Po jakiemu to jest to "źle odniosłam"? Źle zrozumiałam, źle
                      skojarzyłam - to rozumiem, ale "odniosłam".

Przyznałaś się jak już nie było innego wyjścia.

• fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 15:13
                        Dobrze. Źle Cię zrozumiałam robaczku :)
                    • kar_ol85 a jak myślisz dlaczego ich nie było? 20.04.10, 15:23
                      • fox1984 Re: a jak myślisz dlaczego ich nie było? 20.04.10, 15:45
                        masz robaczku swoją blondynkę <lol2>
                        Na pewno to byłą robota Putina, że została zamknięta przestrzeń powietrzna i
                        część delegacji nie dotarła.
                        To na pewno on stał za tą chmurą pyłu <rotfl2>
                • fox1984 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 14:36
                  No to skoro nie znasz układu politycznego, nie masz bladego pojęcia o
                  Konstytucji Federacji Rosyjskiej nie wypisuj bzdur.
                  Konstytucja wyraźnie mówi, podobnie jak nasza, że funkcję Prezydenta FR można
                  sprawować tylko dwukrotnie to raz.
                  Dwa w FR mamy system prezydencki co oznacza że władza jest skupiona w rękach
                  prezydenta. Koniec kropka.
                  Gdy rozpatrzymy aspekt tzw. rządzenia z tylnego siedzenia to żeby tak było
                  potrzebny jest człowiek, którego popieramy a takimi jest Miedwiediew.
                  Dlatego też motyw przez Ciebie prezentowany jest bzdurny.
                  • kar_ol85 Re: A tu macie motyw 20.04.10, 14:49
                    Miedwiediew już nie jest takim pupilkiem Putina jak był nim na początku
                    news.money.pl/artykul/miedwiediew;vs;putin;-;cicha;wojna;na;kremlu,62,0,427326.html

Konstytucję Putin kiedy tylko będzie chciał może zmienić, to co my widzimy jako
                    ład konstytucyjny, prawny itd. w rzeczywistości może wyglądać zupełnie inaczej
                    patrz ameryka
                    • kar_ol85 nicku nie zmieniałam na forum wyrażam swoje pogląd 20.04.10, 14:50
                      y i nie musicie się z nimi zgadzać
                      • maaac Re: nicku nie zmieniałam na forum wyrażam swoje p 20.04.10, 15:02
                        Klepnij na link, bo inaczej pomyśle, że się zebrało stado blondynek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka