Dodaj do ulubionych

studenci fizjoterapii - kurs

31.10.07, 17:22
Zapraszamy na licencjonowany kurs KINESIOTAPINGU
dla studentów fizjoterapii, fizjoterapeutów i lekarzy
rozszerzony o aplikacje stosowane w sporcie.
Kurs prowadzi prof. dr hab. Zbigniew Śliwiński.

08-09.12.2007 - kurs podstawowy
Wejsuny (koło Rucianego Nida - Mazury)

info:Magda Czemko 0-87 423 14 28
lub kom. 510 039 806.
e-mail m.czemko.klubmazurski@vp.pl
cena 920 zł

uczestnicy kursu otrzymują certyfikat honorowany przez PTF
Obserwuj wątek
    • brokatowymotyl Re: studenci fizjoterapii - kurs 31.10.07, 17:38
      Studiuję Fizjoterapię na Wyższej Szkole Zarządzania i Administracji w Zamościu, jestem bardzo zadowolona z tych studiów, ciekawy kierunek i z przyszłością... ale tego typu kursy (a jest ich trochę...) będę robiła tak na -4 roku studiów, bo narazie na szkołe wydaje 450zł miesięcznie i nie mam kasy na takie rzeczy :(:(
      • zyrafa27 Re: studenci fizjoterapii - kurs 31.10.07, 18:04
        Ja właśnie jestem na IV roku fizjoterapii, płacę ok.5000 zł rocznie za szkołę,
        więc doskonale Cię rozumiem.
        Ale zgłaszają się do nas ludzie np. z drugiego roku dziennych, wię dałam to
        ogłoszenie, bo czasami niektórych stać...
        pzdr. Aga
        • brokatowymotyl Re: studenci fizjoterapii - kurs 31.10.07, 19:24
          Nom studia to droga inwestycja, ale warto inwestowac w siebie, napewno te pieniądzę w błoto nie idą, a na jakiej uczelni studiujesz, jeżeli mogłabym spytać?? Mi się wydaje że na 1-2 roku ludzie jeszcze chyba nie mają za dużego pojęcia o fizjoterapii, metodach i sposobach leczenia, i chyba jednak lepiej w wyższych latach studiów robić sobie takie kursy, które są niezmiernie cenne.
      • Gość: olmaja Re: studenci fizjoterapii - kurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:27
        Po ukończeniu tych studiów kursy są konieczne , szkoła nie nauczy Cię niczego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka