Dodaj do ulubionych

studiuje ktoś na AE w Katowicach

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.08.03, 10:07
Jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: molly Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 21:14
      Studiuje i powiem jedno:nie podoba mi sie tam, kucie, 0 typowo akademickiej
      atmosfery, bieganie z budynku do budynku.
      Pewnie sa osoby zadowolone ze studiow tam a to jest tylko moje subiektywne
      zdanie.
      • Gość: xxx Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 12:18
        Jest OBRZYDLIWIE !!!
        Kurwa, największy błąd mojego życia ! Ot, co.
    • Gość: Majka Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.softpro2.pl 15.08.03, 18:05
      Studiuję w filii AE w Rybniku i muszę przyznać, że atmosferka jest super ( jak
      dotąd jesteśmy pierwszym i jedynym rocznikiem)no i kucia dużo też nie ma!!!Fakt
      z niektórymi rzeczami są problemy, ale wszystko do zniesienia:)Obce są mi
      opowieści znajomych z Katowic o ich zakuwaniu i siedzeniu w książkach!!!tak
      sobie wyobrażałam studia(chociaż nie zawsze jest kolorowo to i tak pamiętam
      raczej te lepsze momenty;)I pomimo, że o wiele bliżej mam do Katowic to i tak
      nie mam zamiaru się przenosić!!w Katowicach jest kupa ludzi, którzy wrzucani są
      do jednego wora, a przechodząc przez korytarz napotykasz całą masę anonimowych
      osób. No chyba, że komuś coś takiego odpowiada;)
      • Gość: eSKa77 Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: 212.69.77.* 18.08.03, 16:16
        Hej,
        Ja już nie studiuję - bo się obroniłam, jakieś 2 lata temu. Ale chyba za dużo
        to się tam od moich studiów nie zmieniło. A było, krótko mówiąc - nie zbyt
        ciekawie. Wykłady nudne - większość typu 5Z (zapamiętać, zakuć, zdać,
        zapomnieć, zapić - albo odwrotnie, jak kto woli ;)). Mam zresztą porównanie, bo
        potem studiowałam jeszcze na SGH, gdzie jest zupełnie innaczej kształtowany tok
        studiów.
        Na AEKatowice - masz wszystko od 1 do 5 roku ułożone - nie masz możliwości sam
        kształtować swojego toku studiów (no chyba, że przedmioty do wyboru, ale umówmy
        się - te przedmioty to nie przedmioty zawodowe), a dobór przedmiotów jest
        okropny.
        Chyba jedyne co dobrze wspominam - to podstawy zarządzania z Bieniokiem i statę
        z Kolonko - oblał sporo ludzi, ale przynajmniej próbował nauczyć nas myśleć -
        inni nawet nie próbowali, tylko kazali zakuwać.

A co będziesz studiować?
        s
    • Gość: olimka Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 09:52
      Już zrezygnowałam, bo nie otworzyli specjalności którą chciałam tzn. polityki
      społecznej.
      • Gość: student Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.a-inter.net 19.08.03, 17:36
        jak slysze ze na AE jest kucie to smiac mi sie chce.bez obrazy dla studentow AE
        ale mam sporo kolegow na AE (kier.ekonomia dziennie) i widze ile tego "kucia"
        jest . uqaga cytuje slowa kolegi;-) "mozna powiedziec ze te studia sa
        lekkie ,latwe i przyjemne"

student politechniki
      • Gość: bart Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.bnet.pl / 10.10.23.* 22.08.03, 02:55
        czesc- osobiscie nie studiuje tam - ale sadzac po opiniach znajomych : jesli
        masz inny wybor to szczerze odradzam. ta uczelnia lata swietnosci ma juz
        zdecydowanie za soba, a 'miasto studenckie katowice' to jeden wielki
        oksymoron ;) pozdr
    • Gość: molly Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 21:35
      Gość portalu: olimka napisał(a):

> Jak tam jest?

Dobre, heh łatwe i przyjemne, czlowieku nie wiesz co piszesz.
      Kazalabym Ci sie uczuc na pamiec notatek po to zeby zdac egzamin. Tak na
      przyszło sc to nie sluchaj kolego, bo wierz mi ze przynajmniej w tym przypadku
      bajki Ci opowiadaja (tez jestem na ekonomii)

A co do polityki spolecznej- to tylko fajnie sie nazywa i nic poza tym-nic
      ciekawego, perspektyw na prace tez niewiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka