Gość: olimka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.08.03, 10:07 Jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: molly Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 21:14 Studiuje i powiem jedno:nie podoba mi sie tam, kucie, 0 typowo akademickiej atmosfery, bieganie z budynku do budynku. Pewnie sa osoby zadowolone ze studiow tam a to jest tylko moje subiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 12:18 Jest OBRZYDLIWIE !!! Kurwa, największy błąd mojego życia ! Ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.softpro2.pl 15.08.03, 18:05 Studiuję w filii AE w Rybniku i muszę przyznać, że atmosferka jest super ( jak dotąd jesteśmy pierwszym i jedynym rocznikiem)no i kucia dużo też nie ma!!!Fakt z niektórymi rzeczami są problemy, ale wszystko do zniesienia:)Obce są mi opowieści znajomych z Katowic o ich zakuwaniu i siedzeniu w książkach!!!tak sobie wyobrażałam studia(chociaż nie zawsze jest kolorowo to i tak pamiętam raczej te lepsze momenty;)I pomimo, że o wiele bliżej mam do Katowic to i tak nie mam zamiaru się przenosić!!w Katowicach jest kupa ludzi, którzy wrzucani są do jednego wora, a przechodząc przez korytarz napotykasz całą masę anonimowych osób. No chyba, że komuś coś takiego odpowiada;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSKa77 Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: 212.69.77.* 18.08.03, 16:16 Hej, Ja już nie studiuję - bo się obroniłam, jakieś 2 lata temu. Ale chyba za dużo to się tam od moich studiów nie zmieniło. A było, krótko mówiąc - nie zbyt ciekawie. Wykłady nudne - większość typu 5Z (zapamiętać, zakuć, zdać, zapomnieć, zapić - albo odwrotnie, jak kto woli ;)). Mam zresztą porównanie, bo potem studiowałam jeszcze na SGH, gdzie jest zupełnie innaczej kształtowany tok studiów. Na AEKatowice - masz wszystko od 1 do 5 roku ułożone - nie masz możliwości sam kształtować swojego toku studiów (no chyba, że przedmioty do wyboru, ale umówmy się - te przedmioty to nie przedmioty zawodowe), a dobór przedmiotów jest okropny. Chyba jedyne co dobrze wspominam - to podstawy zarządzania z Bieniokiem i statę z Kolonko - oblał sporo ludzi, ale przynajmniej próbował nauczyć nas myśleć - inni nawet nie próbowali, tylko kazali zakuwać. A co będziesz studiować? s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimka Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 09:52 Już zrezygnowałam, bo nie otworzyli specjalności którą chciałam tzn. polityki społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.a-inter.net 19.08.03, 17:36 jak slysze ze na AE jest kucie to smiac mi sie chce.bez obrazy dla studentow AE ale mam sporo kolegow na AE (kier.ekonomia dziennie) i widze ile tego "kucia" jest . uqaga cytuje slowa kolegi;-) "mozna powiedziec ze te studia sa lekkie ,latwe i przyjemne" student politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.bnet.pl / 10.10.23.* 22.08.03, 02:55 czesc- osobiscie nie studiuje tam - ale sadzac po opiniach znajomych : jesli masz inny wybor to szczerze odradzam. ta uczelnia lata swietnosci ma juz zdecydowanie za soba, a 'miasto studenckie katowice' to jeden wielki oksymoron ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: studiuje ktoś na AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 21:35 Gość portalu: olimka napisał(a): > Jak tam jest? Dobre, heh łatwe i przyjemne, czlowieku nie wiesz co piszesz. Kazalabym Ci sie uczuc na pamiec notatek po to zeby zdac egzamin. Tak na przyszło sc to nie sluchaj kolego, bo wierz mi ze przynajmniej w tym przypadku bajki Ci opowiadaja (tez jestem na ekonomii) A co do polityki spolecznej- to tylko fajnie sie nazywa i nic poza tym-nic ciekawego, perspektyw na prace tez niewiele Odpowiedz Link Zgłoś