Gość: qwerty IP: *.walecznych.net 31.08.08, 23:21 godzicie to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: studia dzienne i praca IP: 195.117.57.* 01.09.08, 11:05 a co w tym trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerrty Re: studia dzienne i praca IP: *.walecznych.net 01.09.08, 12:04 trudno czasem znalezc pracodawce ktory zgodzi sie na elastyczne godziny a nie typowe pol etatu np 8-12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: studia dzienne i praca IP: *.ghnet.pl 02.09.08, 10:06 A co studioujesz? U mnie niemal polowa ludzi pracuje i studiuje dziennie. Zajecia na uczelni to nie lekcje w szkole. Powiedz co studiujesz bo duzo zalezy od kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: studia dzienne i praca IP: *.walecznych.net 02.09.08, 14:59 towaroznawstwo (inz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: studia dzienne i praca IP: *.infoglob.com.pl 02.09.08, 15:29 Na pierwszych latach może być problem, później już nie;) Moi znajomi z I roku pracowali. Mieli przez to niestety mało czasu dla siebie, ale co poradzić? Później plan robi się "luźniejszy". A z elastycznymi godzinami pracy nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: studia dzienne i praca IP: *.walecznych.net 02.09.08, 21:21 a gdzie np pracowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
sanjoseshark Re: studia dzienne i praca 03.09.08, 20:44 Ze studenciakami zawsze jest tak, ze sa dumni jesli pracuja, ale raczej nie chwala sie gdzie. Z moich obserwacji wynika, ze najczesciej: -sprzataja -ukladaja towar w sklepach -zmywaja talerze w knajpach -lub nalewaja w nich piwo -podaja wiesmaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: studia dzienne i praca IP: *.infoglob.com.pl 03.09.08, 23:05 Kolega w Housie, koleżanka w sklepie z jakimiś ozdobami, itd (nie wiem dokładnie), kolejna koleżanka na stoisku pakowania prezentów. Inny kolega dorabiał na targach poznańskich jako stróż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: studia dzienne i praca IP: *.pul.tke.pl 03.09.08, 15:00 ja pracowałam w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: studia dzienne i praca IP: *.gprs.plus.pl 03.09.08, 16:25 tak, studiuje dziennie ale na prywatnej uczelni i pracuje na 1/2 etatu napisałam ze na prywatnej gdyż mieliśmy jeden dzień w tygodniu wolny a nie wiem czy tak jest na państwowych a zajęcia mieliśmy w jednym ciągu bez okienek czasem jest ciężko jak ktoś pójdzie na l4 jak masz w tygodniu kolokwia dzień po dniu ale wszytko zależy od pracodawcy trzeba go wcześniej uprzedzić że studiujesz dziennie i że w te a te dni nie dasz rady być w pracy bo masz dużo zajęć swoją drogą nic się złego nie stanie jeśli opuścisz jeden dwa wykłady powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
axn Re: studia dzienne i praca 04.09.08, 10:02 Heh, ja mam na swoich studiach bardzo dużo ćwiczeń i laborek, których za bardzo opuszczać się nie da... Na uczelnie dość długo dojeżdżam więc do domu wracam zwykle w godzinach 17-23. Do tego dużo czasu spędza sie na projektach po zajęciach albo w weekendy... ale czasem stoję na promocjach itp więc COŚ się ZAWSZE da robić, szczególnie gdy zmusza sytuacja. Nie znalazłam zadnego pracodawcy, który pozwolilby mi pracowac np od 16 do 21 trzy razy w tygodniu... Jednak do tego pracuje w zawodzie zawsze całe wakacje (w PL). Odpowiedz Link Zgłoś