06.03.11, 13:04
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9207595,Rozpoczela_sie_Manifa___Chcemy_zdrowia__nie_zdrowasek_.html
Manifa trwa, bawią się nieźle.

Obserwuj wątek
    • pink_alois Re: Manifa 06.03.11, 13:37
      Wzorem (tfuj) gejów feministki prą do przodu, przypomina mi to znane hasło "nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera.."
      • bulczanka Re: Manifa 06.03.11, 14:09
        Nie możliwa kielonku! Nie przeszkadza ci że manifestują na trzeźwo?!
        • pink_alois Re: Manifa 06.03.11, 15:30
          Dobre tematy w górę
          • net.kielonek Re: Manifa 06.03.11, 17:27
            Nie wierzę w możliwość manifestowania na trzeźwo.
            Wszystkie rewolucje odbywały się w pijanym widzie.
            Zdrówko!
            • bulczanka Re: Manifa 06.03.11, 17:38
              Bitwy w czasie wojen również. Flaszka od zawsze podbudowywała morale. Flaszka ma wyjątkową, uniwersalną moc. Nie tylko pomagała wygrywać batalie ale również się oświadczać, podrywać czy nawet bezstresowo przeżywać ceremonie ślubne. 1/3 polaków bez flaszki była by singlami. Flaszka nie raz ratowała nas przed niżem demograficznym, napełniała kasę państwa i wiele innych. Flaszka to bóg w płynie. W czystej postaci:P
              • net.kielonek Re: Manifa 06.03.11, 17:57
                Spirytus narodu.
                • bulczanka Re: Manifa 06.03.11, 18:05
                  Jeden płyn a tyle możliwości zastosowania.
            • pink_alois Re: Manifa 06.03.11, 20:34
              Uważam, że kobietom należy się więcej, nie tylko 50% mandatów w sejmie ale również w kopalni czy przy kopaniu rowów, przecież mamy demokrację, nie?
              Powinny również w wielu zawodach zastąpić mężczyzn na przykład w kuchni, przy gotowaniu czy sprzątaniu.
              • bulczanka Re: Manifa 06.03.11, 20:41
                Niesamowite ale zgadzam się z tobą. Równouprawnienie nie może dotyczyć jedynie tzw. lepszych posad. Niech nam panie autostrady wybudują.
                • wdch_po Re: Manifa 06.03.11, 22:45
                  natomiast ja będę za równouprawnieniem kiedy pierwsza kobieta zostanie szambonurkiem!
                  ps
                  ciekawe kiedy jakieś kobiety sie odezwą
                  w sumie niemiły wątek tak przed dniem kobiet ;)
                  • pink_alois Re: Manifa 06.03.11, 23:13
                    Manify organizują babsztyle zwane feministkami, są to paskudne kobiety których nikt nie chce.
                    Ze swej przypadłości robią cnotę i dużo szumów wokół siebie.
                    Jak zwykle w USA ta choroba zamiera a u nas ożywa.
                    W USA kobiety zdały sobie sprawę, że zostały zmanipulowane.
                    Coraz częściej wolą być "służącymi" z duża ilością kasy, wolnym czasem, fryzjerem i kosmetyczką niż zmagać się z życiem i udowadniać że dwa plus dwa to sześć.
                    • wdch_po Re: Manifa 06.03.11, 23:43
                      no duza grupa to 1esbijki:
                      www.joemonster.org/filmy/2604/Manifa_2006_w_reportazu_portalu_Pyta.pl
    • robingut Re: Manifa 06.03.11, 23:01
      Kobiety mają wiele pozytywnych cech, których mężczyznom brak. Nie mówię tu o umiejętności trafiania do celu strzałkami, bo to raczej domena mężczyzn, ale są np. bardziej cierpliwe. Gdybym ja miał sobie np. usztrykować sweter to zaprawdę powiadam wam, wolałbym raczej skoczyć po coś rozgrzewającego do nocnego. Dlatego rozumiem, że one chciałyby też, choć dostrzegam, że powyżej I piętra to jednak z meblami im nie idzie nawet na 40%.
      Z przyjemnością zasiadłbym jednak w sejmie obok kobiety jeśli nie byłaby to przykładowo p. Kępa. Obok p. Kluzik mogę choć nie wiem, co by na to powiedziała moja Marion. Obok tych młodszych też mogę zasiąść, choć wtedy awantura pewna. Może jednak dieta poselska plus inne dodatki plus sznur pereł ułagodziły by ją na tyle, bym mógł spokojnie pozmywać gary, co lubię 10/90. Tak więc jestem za tym, by sobie na razie manifestowały.
      Mogę za to nawet wypić!
      • net.kielonek Re: Manifa 07.03.11, 00:49
        Lubię wszystkie kobiety, feministki też.
        Zdrowie Pań!
        • bulczanka Re: Manifa 07.03.11, 14:38
          Kobiety same sobie są winne. Ich stan nie jest winą nie równego traktowania tylko podejścia, nastawienia, poczucia wartości, determinacji i motywacji. Zamiast krzyczeń, narzekać i protestować winny działać. Dla chcącego nic trudnego.
    • bulczanka Re: Manifa 07.03.11, 17:55
      Panie czasem górą:
      nasygnale.pl/kat,1025343,title,Dzielne-kobiety-uratowaly-dziecko-z-rak-zboczenca,wid,13199315,wiadomosc.html?ticaid=6be7a
      Kto jest za tym by w patrolach policyjnych i staży miejskiej pracowały tylko panie? Dobrze se radzą w terenie. A panowie do papierków.
      • pink_alois Re: Manifa 07.03.11, 18:06
        Panie nie czasem tylko zawsze górą.
        Nagroda Nobla 97% panie, najlepszy kucharz, fryzjer, pilot, lekarz, kierowca, etc, to wszystko panie więc parytet należy się jak Bolkowi trampy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka