Gość: Emilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:55 jaka praca? kończę pracę socjalną dziennie na APSie, nie mam żadnego doświadczenia zawodowego, dodam,że praca socjalna mnie nie interesuje, na mgr chcę iść zaocznie, tylko gdzie do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: co po studiach? IP: *.chello.pl 21.01.09, 12:09 Po co studiujesz coś, co Cię nie interesuje i dlaczego nie masz żadnego doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: co po studiach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:41 szkoda przerywac studia, a nie pracowałam, bo nie mam znajomości a trudno znaleźc coś sensownego bez znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: co po studiach? 21.01.09, 12:47 Pewnie, tak to sobie tłumacz :) Cóż możemy ci doradzić? Nie interesuje cię to co robisz, brak ci pomysłu na siebie, masz licencjat kiepskiej uczelni i takie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: co po studiach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:48 wcale nie kiepskiej!! APS to państwowa i dobra uczelnia Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: co po studiach? 21.01.09, 12:51 No i co z tego, że państwowa? W życiu nie usłyszałabym o niej gdyby nie to forum. Dobra i państwowa uczelnia to UW, UJ, UAM :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: co po studiach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:58 Skoro taka dobra i państwowa, to nie masz się co martwić o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś