Dodaj do ulubionych

air jaka specjalizacja

IP: 89.191.147.* 02.07.09, 15:14
jaka specjalizacje radzicie wziac przy automatyce automatyzacja maszyn i
urządzeń technologicznych czy systemy mikroprocesorowe. Bardziej mi sie podoba
z procesorami ale boje sie ze za duzo infy i nudnej roboty bedzie. Wie kto jak
to jest ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: air jaka specjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:18
      jak boisz sie infy, to moze daruj sobie air...?
      • Gość: rosssssssi Re: air jaka specjalizacja IP: 89.191.147.* 02.07.09, 15:27
        boje sie w tym sensie ze bedzie zbyt zmudne i nieciekawe
        • Gość: ... Re: air jaka specjalizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:42
          ale automatyzacja to tez informatyka - moze byc tak samo nudna, zmudna i
          nieciekawa. a moze procesory wiazesz z informatyka tylko dlatego, ze wiesz, ze
          sa gdzies w srodku komputera? :) tylko ze informatyka to nie jest "budowa
          komputera" - kiedys czytac mi sie zdarzylo mysl taka, brzmiaca mniej wiecej tak
          "ktos, kto mysli, ze informatyka to nauka o komputerach, moglby rownie dobrze
          powiedziec, ze chirurg uczy sie o skalpelach"
          umiesz programowac?
          • Gość: rossi Re: air jaka specjalizacja IP: 89.191.147.* 02.07.09, 16:34

zdaje sobie z tego sprawe ;p rozumiem ze przewaza programowanie i to mi pasuje
            ale pewnie conieco o budowie tez jest. Z tymi procesorami chodzilo mi bardziej o
            to czy analizowanie jakichs pojedynczych sygnalow w wielkich ciagach to ciekawa
            robota, bo takie mam o tym wyobrazenie, chyba ze sie myle. Mozesz napisac jak to
            wyglada ? Bo np widzialem przedmiot sztuczna inteligencja, ktory jest dla mnie
            atrakcyjny ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka