Dodaj do ulubionych

Wiecie co?

25.09.13, 16:23
Powiem Wam, że mi tu dobrze, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, że nie żałuje żadnego dnia od kiedy założyłam to forum, że mi miło i serdecznie z Wami i jakoś tak na sentyment mi się zebrało..
Choć jeden wróż - runista przewidział upadek - na szczęście nie miał sprawdzalności wróża Macieja wink
Teraz wiem że będzie dobrze - musi być
Do posłuchania, choć błędy wyszły już na dobre - przynajmniej dla mnie

I coś do wypicia za te błędy:

https://www.dreamwedding.com.pl/wp-content/uploads/2013/02/szampan-%C5%9Blub-wesele-truskawki-owoce-dekoracja.jpg
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Wiecie co? 25.09.13, 17:00
      Bo w grupie siławink
      chyba większość z nas potrzebowała nowego miejsca dla siebie a Ty nam to podarowałaśsmile
      więc od siebie ślicznie dziękujesmile
      piła nic nie będę bo nie długo do pracytongue_out
      • algaria Re: Wiecie co? 25.09.13, 17:10
        Nie dałabym Wam miejsca gdybym w kupie bana nie dostała big_grin
        Co się potwierdza, że kupa silna jest i w kupie raźniej
        Choć poczęstuj się truskawką
      • krolowa.mieczy Re: Wiecie co? 25.09.13, 17:50
        a ja niczego nie zaluje. odwalilam dobra robote. po latach moge powiedziec naprawde i bez falszywej skromnosci: dobra. I zadnych bledow (a byly?! b) nie zaluje.
        a ze zawsze wolalam rownac w gore a nie w dol wiec here I am.
        po niemiecku lepiej brzmi tongue_out sitzen bleiben (dosl: zostane siedzac).

• algaria Re: Wiecie co? 25.09.13, 17:56
          Ja za błąd uważałam decyzje góry - pomyłkę co do mnie i reszty dziewczyn tak samo potraktowanych - ale teraz z perspektywy tylko niecałych 4 miesięcy widzę, że to wcale nie był błąd. Decyzja góry dała mi nową drogę - bez ich "błędu - nie błędu", tej drogi by nie było.
          Ten błąd na górze wyszedł na dobre zmęczonej naturze wink dlatego warto się za niego napić.
          • krolowa.mieczy Re: Wiecie co? 25.09.13, 19:32
            Wiem.
            Wiesz, ludzie boja sie Wiezy i Smierci. Wieze to rozumiem - szok totalny, ale Smierc jest ok. I popatrz - tylko glupi co wnioskow nie wyciagnal probuje poskladac na nowo te klocki z Wiezy. A madry ma Smierc i nowe. No i masz swoje nowe.
            i tyż piknie smile

A ja sie naoralam. i mam dosc. denerwuja mnie juz niemerytoryczne dyskusje, walkowanie pytan w stylu "czy w sobote pojsc do Adama na impreze czy do Jolki na pogaduchy" albo "co on pomyslal jak zalozylam niebieski sweter i czy mu sie podobalo" tongue_out
            poszukiwania mnie interesuja. wyzwania. rozwijanie sie.
            szukanie trudnych tematow.
            • babowa Re: Wiecie co? 25.09.13, 19:52
              rowniez sie ciesze z takie obrotu sprawy
              dla mnie przykre bylo, ze osoby, ktore mialy siebie za forumowe autorytety okazaly sie marnymi przywodcami i wlasne urazone ambicje cenily wyzej niz forumowy dorobek
              upadek etyczny tych osob byl dla mnie zadziwiajacy, przykry i sprawil, ze straciłam dla nich szacunek
              kazdy jest tylko czlowiek, tylko i jego słabosci sa zrozumiale
              osoby zajmujace sie kartami, udzielajace porad, pracujace slowem powinny tym bardziej byc swiadome i odwazne
              zabraklo klasy, odwagi i szacunku
              checi wyjasnienia i proby zrozumienia innych a takze zejscia z tego piedestalu nieomylnosci
              tak oto prywatne slabosci prowadza do upadku i poniewierania kilku lat pracy zaangazowanych osob

tu mozna w koncu byc z ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia i to nie tylko na temat tarota
              jest normalniesmile
              tak po prostu
              cyrk z małpkami na wybiegu jest moze i ciekawy ale na krotko, a po czasie to i małpek zal
          • leda-is-one Re: Wiecie co? 25.09.13, 19:40
            To ja wypije.za freya-v i za siebie, bo coś trunkowa na starość się robię-matko kochana !czyżby to była zasługa "naszej kupy"/?/ i ckliwa także...wiec na pohybel i za błędy te.których udało nam się uniknąć pije..

Królowosmile cieszy mnie Twoja decyzja,powszechnie wiadomo że,kto nie idzie do przodu ten się cofa.Ja szkółkę poznałam Twoją i taką polubiłam.Ty jej nadawałaś charakter i kierunek.Potem to już nie było to samo. byłam tam kilka lat ,przywykłam ,polubiłam.. i mnie nawet podwójnie zbanowano za wyrażanie swojego zdania ..po swojemu.
            Ciesze się z obrotu sprawy.wyszło nam na dobre i zawsze mówiłam ze tak będziesmile
            Ciesze się ze Algaria dała się w końcu namówić...oglądała się za siebie..przykro jej było,komu by nie było,wszystkie psy na niej niesłusznie wieszano;-(.
            Zdrowie Algariowink!!!!!!
            • krakuskaa Re: Wiecie co? 25.09.13, 21:09
              a ja powiem krótkosmile: ban był idealnym krokiem, dzięki niemu algaria- nie ma co ukrywać jedyny ekspert "musiała zechcieć" założyć coś nowego,,smilesmile
              a banujący nie pomyśleli, że wbili sobie ostatni gwóźdź do trumny.
              bardzo się cieszę, że forum jest, że jest fajnie, że jest sympatycznie, że można zapytać o wszystko; no z umiaremsmile, i jestem tutaj każdego dnia sama nie wiem ile razy.
              pozdrawiam was serdeczniesmilesmile i ciepło dziewczyny,,
              ps. dzisiaj padam, była wycieczka, cudze dzieci mnie zmęczyły; bardzo,,
              • ja-tekla spózniona 25.09.13, 21:45
                ja jak zwykle sad
                przysiądę skromnie w kąteczku, zamyślę troszeczkę...
                zdrowie mądrych wiedzm wypiję smile i cudnych, oczywiście!
                a kto pije ostatki ten pikny i gładki wink

• algaria Re: spózniona 25.09.13, 21:55
                  Już Ci kiedyś powiedziałam - u nas otwarte 24/24 - póki bufet stoi to można się częstować kiedy się chce big_grin
                  Piękny i gładki i jego ostatki big_grin
                • baba_potwor Re: spózniona 26.09.13, 00:52
                  Ja to dopiero jestem spóźniona. Ale tyrałam dzisiaj dziko, ludzie i technika sprzysięgli się przeciw mnie. Dobrze, że jest to forum. Sto lat!
      • szafranpjk Re: Wiecie co? 26.09.13, 09:02
        podpisuję się pod tym freya_v. Było to nam potrzebne i ta odmiana, spójrzcie same zupełnie inną atmosferę mamy tutaj. Jest po prostu miło i za to WAM wszystkim bardzo dziękuję i Tobie Algario szczególnie smile
        • ivana Re: Wiecie co? 26.09.13, 10:55
          Prawda, ze mila atmosfera jest fajna? Zostal zrobiony krok do przodu i dlatego gratuluje tym , ktorzy sie do tego przyczynili.
          • krolowa.mieczy Re: Wiecie co? 26.09.13, 11:33
            taaa
            tylko ciekawe czemu nigdzie nie zagrzalas miejsca i zawsze zli i okropni ludzie nie poznawali sie na Twojej dobroci.
            rozwalilas jedno forum, drugie probowalas, na trzecim moze sie udzielasz ale ze skutkiem wiadomo jakim.

Algaria i adminki zrobia co uwazaja, ale sadze ze nie dopuszcza do Twojego mieszania tym razem TUTAJ.
            • ivana Re: Wiecie co? 26.09.13, 14:27
              ????????????????????
              • ja-tekla Re: Wiecie co? 27.09.13, 07:29
                i jakos niesympatycznie się zrobiło, królowosad

po co odgrzebywać jakies stare swary głupie?
                ugrzęznac możemy przez to w gorzkiej...zupie sad
                • krolowa.mieczy Re: Wiecie co? 27.09.13, 09:28
                  racja. przeszlosc to przeszlosc.
                  zamknac i nie wracac.
                  • milka.beauty Re: Wiecie co? 27.09.13, 12:09
                    ivana królowa ma rację jedno forum rozwaliłaś teraz będziesz nam tutaj robić awanturki , a potem to nie ja tylko inni są winni
                    • leda-is-one Re: Wiecie co? 27.09.13, 12:22

• milka.beauty Re: Wiecie co? 27.09.13, 12:33
                        adminki wypowiedzcie się w tej sprawie dobrze wiecie że mamy z królową rację ~!

Osoby , które udają , że nie wiedzą o co chodzi dobre ! a grzeją miejsce w jednym forum narozrabiają i na następne się przenoszą dobre ....
                        • leda-is-one Re: Wiecie co? 27.09.13, 12:43
                          właśnie się wypowiedziałam wyżej w tym temacie,jeszcze raz Cie proszę, przeczytaj wypowiedz"w tym temacie" algarii.zdanie mamy jednakowe
                          Czy mi się wydaje czy jesteś tu zapalnikiem???
                          Zapewniam Cie ze nic się nie zapali ani nie wypali.
                          • ivana Re: Wiecie co? 27.09.13, 12:57
                            Dziewczynki nie chcę zamieszania. Trzymajcie się cieplutko. Wszystkim zycze wszystkiego dobrego.
                            Prosze o zamknięcie tego tematu, bo taka energia nie słuzy nikomu. Unikam takich konfliktow.
                            Błagam o nie drązenie juz tematu mojej osoby.
                            Buźka.
                            • krakuskaa Ivana:) 27.09.13, 14:35
                              Ivana absolutnie się nie żegnaj, zostań z nami i nadal pomagaj w interpretowaniu kartsmilesmile,,
                            • kita32 Re: Wiecie co? 27.09.13, 19:39
                              Nie wiem o czym ta dyskusja, ale wiem co czuję.
                              Ivano, chciałam Ci powiedzieć, że lubię Cię i cenię.

I podobają mi się wszystkie wypowiedzi takie jak Algarii i Babowej, bo chciałabym uczestniczyć w tym forum bez poczucia wplątywania się w jakieś "obozy" czy "grupy" i bez poczucia, że gdzieś tam coś śmierdzi - mówiąc obrazowo. We wszystkich sytuacjach lubię mieć własne zdanie, a nie przyjmować od kogoś opinie o kimś.
                        • krakuskaa dlaczego? 27.09.13, 14:37
                          Nie rozumiem twojego milka tekstu,, dlaczego chcesz coś komuś zabronić albo narzucić? No, nie rozumiem,,
                          • babowa Re: dlaczego? 27.09.13, 18:34
                            krolowo miła wiesz ze darze cie szacunkiem i po prostu lubie ale pozwol ze swoje 5 groszy wyłoze
                            prosze by osobiste antypatie zachowac dla siebie
                            pozwolmy , by kazda z nas mogła decydowac czy ktos czy cos warte jest jego sympatii, uwagi
                            jesli ivana potraktuje nas zle bedzie potraktowana tak jak kazdy inny, kto zachowuje sie wbrew naszym regułom
                            jesli bedzie zwykła uczestniczka, prosze bardzo- to miejsce jest takze dla niej
                            ale nie narzucajmy innym swoich prawd i doswiadczen
                            mysle, ze to forum poradzi sobie z niejedna zadziora, tak łatwo istniec nie przestanie
                            nie pozwole by ktos psuł pokretnie atmisfere i skłocal nas
                            mozna omijac watki osob nie lubianych, nie szanowanych, zachowac zdrowy dystans i po prostu klase

staram sie byc obiektywna i bede działac zdecydowanie, bez wzgledu na swoje sympatie i antypaite

milka , mysle ze twoje uwagi sa podyktowane dobrem forum ale, prosze, mniej oceniania i wzbudzania niepokoju na nim
                            niech kazda z nas ma mozliwosc i czas na wyrobienie sobie opinii o innych, nie narzucajmy reszcie własnych wrazen

jestem czujna i mam oko na wszystko;0
                            tak mysle;p
                            • ja-tekla magiel? 27.09.13, 22:47
                              babowa, masz 100 % racji! a nawet 150 %!
                              jakies dawne animozje, pretensje, zaszłosci, wyganianie "na wszelki wypadek", bo ktos, kiedyś, komus....czort wie, o co chodzi! no, magiel!
                              i niby my takie rozwijające się duchowo, phii....
                              • krolowa.mieczy Re: magiel? 29.09.13, 21:04
                                uderz w stol, a nozyce sie odezwa.
                                Nie uczestnicze i nigdy nie uczestniczylam w zakulisowych intrygach i dlatego tu na forum wypowiedzialam publicznie swoj poglad.

Ostatni moj poglad na forach gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka