niki.x 29.11.19, 20:26 Zapraszam. Talia tarot 1001 nocy. ps. obiecuję odpisać każdemu ale w miarę wolnego czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 20:37 Ja poproszę o wywróżenie seksu miłości i jakiegoś wielbiciela i co tam Ci wyjdzie Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 20:49 4 buław. Na karcie nie jeden wielbiciel a dwóch. Stoją pod drzwiami ale Ty masz drzwi zamknięte a balkon za wysoko i po drzewach wspiąć się nie da. Otwórz. Odpowiedz Link
algaria Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:22 I wpuść ich obu - hehehe, a borsuk w szafie A tak serio, to mam mieć 2 wielbicieli (borsuka nie liczę bo ma klucz i sam by sobie otworzył) I tu zaczyna się problem, bo ja dzika jestem jak świnia bagienna i pewnie ani ich nie dostrzegę ani do siebie nie wpuszczę Dziękuję za przesłanie,aż sobie obejrzę moją kartę A i niezwłocznie Cię powiadomię jakby jaki inkasent z monterem światłowodu wpadli do mnie na chwile Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 20:55 6 kielichów. Para kochanków wpatrzona w staw. Spotkasz swoją bratnią duszę. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 21:21 Niki poprosze.😊bede miala na mysli pewnego faceta Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:06 Rycerz buław. Ten "rycerz" na karcie odjeżdża na ośle od swojej wybranki. Ona stoi w oddali. Nie wiem czy go żegna czy czeka na nowego rycerza. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:16 Dziekuje ❤🌹 zrozumialam Twoja wrozbe, ze widocznie na razie nie powinnam wiedziec czy bedzie reaktywacja czy juz pozamiatane. Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:17 3 mieczy. Na karcie Ranim wykopuje z grobu pochowaną żywcem nieznajomą kobietę. Poślubia ją i jest ona jego ulubioną żoną. U nas jest monogamia Masz szansę na stały związek. Odpowiedz Link
bronxi Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 22:23 Niki dziękuję ☺️ Chciałabym poznać kogoś konkretnego do stałego związku, razem jakoś tak inaczej ☺️ Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:42 Rycerz mieczy. Jesteś w pałacu w którym można otworzyć 39 drzwi, 40 muszą zostać zamknięte. Jeśli je otworzysz wszystko stracisz. Będzie Cię kusił jakiś "zakazany owoc" nie daj się. Masz wybór. Wybierz kogoś innego. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 06:48 1001 nocy? Hihi...zajrzyj, proszę, co ciekawego będę podczas tych nocy robić i z kim? 😋 Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:45 3 kielichów. Trzy damy i służący. Jedna z dam zostaje żoną kalifa, druga jego syna, trzecia zostaje żoną żebraka, który okazuje się synem króla. Którą damą jesteś i kogo wybierzesz ? Odpowiedz Link
caro-caro Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:56 Będę wybierać? Hmmm miła perspektywa, czasem trudna, ale od czego intuicja i opieka dobrych wróżek 😄 Póki co cisza na horyzoncie, żaden się nie interesuje, ale poczekamy zobaczymy... Dziękuję, fajna karta na andrzejki 🤗 Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:54 Sąd. Hasan medytuje przy grobie ojca i zasypia. We śnie duch przenosi go na spotkanie ze swoją przyszłą żoną. Czas na realizację marzeń. Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:52 Paź kielichów. Asis zakochuje się w kobiecie którą widzi przez okno. Kobieta zaprasza go nocą do pałacu i ... Jest Ci pisany pan z okna. Albo już Cię zauważył albo daj się zauważyć Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Anddrzejki - zapisy 02.12.19, 06:43 Dziękuję <3 Jest taki Pan z okna na wózku inwalidzkim,, i ma 92 lata.. ale miłe i to od kart. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:31 9 buław. Kobieta leży na drzewie facet stoi po drzewem. Żeby zdobyć kobietę facet musi wejść na to drzewo. Czy jest pewny i zdecydowany ? Może wyciągnij do niego "pomocną dłoń". Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 16:26 Ja to już z tą opieka zapomniałam o Bożym świecie, dopiero Leda mi powiedziała o Andrzejkach. Niestety, u Herr Alfreda wosku polać nie mogę... Dałabym sobie już spokój z tą opieką, ale rodzina prosi, podopieczny mnie lubi, pieniądze dobre, no to jeszcze trochę popracuje na zmianę z koleżanką. Poproszę i ja wróżbę na miłość. Czy ten pan, który od kilka lat - z dłuższa przerwa - to jest ten właściwy? Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:44 Jak Ci jest tam dobrze to zostań jak nie, to nie myśl o rodzinie i kasie tylko wracaj do domu Najważniejsze że podopieczny Cię lubi. A jak reszta rodziny dogadujecie się jakoś ? 6 mieczy. Para w objęciach płynie łódką do portu przeznaczenia. Ona zostawiła za sobą przeszłość pewna przyszłości z nim. Chyba musisz zamknąć ten rozdział. Jest Ci pisany ktoś nowy , może nawet tam gdzie jesteś teraz. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 22:49 Bardzo interesująca wrorzba. Dziękuję serdecznie. Rodzina podopiecznego to trzy córki, które mieszkają w odległości: 17 km, 25 i 180 km. Interesują się ojcem bardzo. Są mi wdzięczne i serdeczne w kontaktach. Język niemiecki jest trudny - przynajmniej dla mnie i już powiedzmy rochę rozumiem, z mową gorzej. Bazuję na słowach, które mają takie samo znaczenie w języku polskim. Od Herr Alfreda nie nauczę się, bo on mówi niewiele. Korzystam - w ważnych sprawach z tłumacza w komórce. wszyscy są tu uprzejmi i życzliwi. Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:47 Umiarkowanie. Ktoś uniesie Cię na skrzydłach marzeń. Spróbuj nie stracić głowy i zachowaj zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link
zaklepany Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 23:23 Poproszę Niki.x także o andrzejkową wróżbę, dziekuje Odpowiedz Link
niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:54 Gwiazda. Para patrzy w gwiazdy. Uwierz i bądź spokojna, to ten właściwy. Wszystko jest takie jakie powinno być. Odpowiedz Link
zaklepany Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 14:04 ale piękne romantycznie, dziękuję Niki.x Odpowiedz Link