Dodaj do ulubionych

Anddrzejki - zapisy

29.11.19, 20:26

Zapraszam. Talia tarot 1001 nocy.

ps. obiecuję odpisać każdemu ale w miarę wolnego czasu smile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 20:37
      Ja poproszę o wywróżenie seksu miłości i jakiegoś wielbiciela big_grin i co tam Ci wyjdzie kiss
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 20:49
        4 buław. Na karcie nie jeden wielbiciel a dwóch. Stoją pod drzwiami ale Ty masz drzwi zamknięte a balkon za wysoko i po drzewach wspiąć się nie da. Otwórz.
        • algaria Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:22
          I wpuść ich obu - hehehe, a borsuk w szafie wink

A tak serio, to mam mieć 2 wielbicieli (borsuka nie liczę bo ma klucz i sam by sobie otworzył) I tu zaczyna się problem, bo ja dzika jestem jak świnia bagienna i pewnie ani ich nie dostrzegę ani do siebie nie wpuszczę wink
          Dziękuję za przesłanie,aż sobie obejrzę moją kartę smile A i niezwłocznie Cię powiadomię jakby jaki inkasent z monterem światłowodu wpadli do mnie na chwile wink
    • pannanikt_1 Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 20:49
      Poproszę 🙂
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 20:55
        6 kielichów. Para kochanków wpatrzona w staw. Spotkasz swoją bratnią duszę.
        • pannanikt_1 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:54
          Dziękuję 🙂
    • pinia1214 Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 21:21
      Niki poprosze.😊bede miala na mysli pewnego faceta
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:06
        Rycerz buław. Ten "rycerz" na karcie odjeżdża na ośle od swojej wybranki. Ona stoi w oddali. Nie wiem czy go żegna czy czeka na nowego rycerza.
        • pinia1214 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:16
          Dziekuje ❤🌹
          zrozumialam Twoja wrozbe, ze widocznie na razie nie powinnam wiedziec czy bedzie reaktywacja czy juz pozamiatane.
    • bronxi Re: Anddrzejki - zapisy 29.11.19, 22:08
      Ja też, ja też proszę Niki ☺️
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 21:17
        3 mieczy. Na karcie Ranim wykopuje z grobu pochowaną żywcem nieznajomą kobietę. Poślubia ją i jest ona jego ulubioną żoną. U nas jest monogamia wink Masz szansę na stały związek.
        • bronxi Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 22:23
          Niki dziękuję ☺️ Chciałabym poznać kogoś konkretnego do stałego związku, razem jakoś tak inaczej ☺️
    • re.ne Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 06:22
      Bardzo proszę
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:42
        Rycerz mieczy. Jesteś w pałacu w którym można otworzyć 39 drzwi, 40 muszą zostać zamknięte. Jeśli je otworzysz wszystko stracisz. Będzie Cię kusił jakiś "zakazany owoc" nie daj się. Masz wybór. Wybierz kogoś innego.
        • re.ne Re: Anddrzejki - zapisy 05.12.19, 14:17
          Dziękuję
          Pozdrawiam
    • caro-caro Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 06:48
      1001 nocy? Hihi...zajrzyj, proszę, co ciekawego będę podczas tych nocy robić i z kim? 😋
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:45
        3 kielichów. Trzy damy i służący. Jedna z dam zostaje żoną kalifa, druga jego syna, trzecia zostaje żoną żebraka, który okazuje się synem króla. Którą damą jesteś i kogo wybierzesz ?
        • caro-caro Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:56
          Będę wybierać? Hmmm miła perspektywa, czasem trudna, ale od czego intuicja i opieka dobrych wróżek 😄
          Póki co cisza na horyzoncie, żaden się nie interesuje, ale poczekamy zobaczymy...
          Dziękuję, fajna karta na andrzejki 🤗
    • leda-is-one Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 06:55
      Poproszę i ja tongue_out
      • kashaa_35 Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 08:56
        To i ja poproszę 😃
        • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:54
          Sąd. Hasan medytuje przy grobie ojca i zasypia. We śnie duch przenosi go na spotkanie ze swoją przyszłą żoną. Czas na realizację marzeń.
          • kashaa_35 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 14:15
            Bardzo bym chciała..
            Dziękuję
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 11:52
        Paź kielichów. Asis zakochuje się w kobiecie którą widzi przez okno. Kobieta zaprasza go nocą do pałacu i ...
        Jest Ci pisany pan z okna. Albo już Cię zauważył albo daj się zauważyć wink
        • leda-is-one Re: Anddrzejki - zapisy 02.12.19, 06:43
          Dziękuję <3 Jest taki Pan z okna na wózku inwalidzkim,, i ma 92 lata.. ale miłe i to od kart.
          Pozdrawiam serdecznie.
    • joanna9969 Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 14:50
      Ja rowniez poprosze i dziekuje
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:31
        9 buław. Kobieta leży na drzewie facet stoi po drzewem. Żeby zdobyć kobietę facet musi wejść na to drzewo. Czy jest pewny i zdecydowany ? Może wyciągnij do niego "pomocną dłoń".
        • joanna9969 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 14:50
          Dziekuje
    • nagietek123 Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 16:26
      Ja to już z tą opieka zapomniałam o Bożym świecie, dopiero Leda mi powiedziała o Andrzejkach. Niestety, u Herr Alfreda wosku polać nie mogę... Dałabym sobie już spokój z tą opieką, ale rodzina prosi, podopieczny mnie lubi, pieniądze dobre, no to jeszcze trochę popracuje na zmianę z koleżanką.
      Poproszę i ja wróżbę na miłość. Czy ten pan, który od kilka lat - z dłuższa przerwa - to jest ten właściwy?
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:44
        Jak Ci jest tam dobrze to zostań jak nie, to nie myśl o rodzinie i kasie tylko wracaj do domu wink
        Najważniejsze że podopieczny Cię lubi. A jak reszta rodziny dogadujecie się jakoś ?

6 mieczy. Para w objęciach płynie łódką do portu przeznaczenia. Ona zostawiła za sobą przeszłość pewna przyszłości z nim. Chyba musisz zamknąć ten rozdział. Jest Ci pisany ktoś nowy , może nawet tam gdzie jesteś teraz.
        • nagietek123 Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 22:49
          Bardzo interesująca wrorzba. Dziękuję serdecznie. Rodzina podopiecznego to trzy córki, które mieszkają w odległości: 17 km, 25 i 180 km. Interesują się ojcem bardzo. Są mi wdzięczne i serdeczne w kontaktach. Język niemiecki jest trudny - przynajmniej dla mnie i już powiedzmy rochę rozumiem, z mową gorzej. Bazuję na słowach, które mają takie samo znaczenie w języku polskim. Od Herr Alfreda nie nauczę się, bo on mówi niewiele. Korzystam - w ważnych sprawach z tłumacza w komórce. wszyscy są tu uprzejmi i życzliwi.
    • meda08 Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 19:05
      Zapusuje sie😀
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:47
        Umiarkowanie. Ktoś uniesie Cię na skrzydłach marzeń. Spróbuj nie stracić głowy i zachowaj zdrowy rozsądek.
        • meda08 Re: Anddrzejki - zapisy 02.12.19, 08:42
          Wow, oby😍, dziękuję
    • zaklepany Re: Anddrzejki - zapisy 30.11.19, 23:23
      Poproszę Niki.x także o andrzejkową wróżbę, dziekuje smile
      • niki.x Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 12:54
        Gwiazda. Para patrzy w gwiazdy. Uwierz i bądź spokojna, to ten właściwy. Wszystko jest takie jakie powinno być.
        • zaklepany Re: Anddrzejki - zapisy 01.12.19, 14:04
          ale piękne big_grin romantycznie, dziękuję Niki.x smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka