Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

13.07.14, 18:31
Witam

Jestem Agnieszka 02.10.1990r. mój partner to Bartłomiej 12.11.1989r.

Chciałabym wiedzieć czy mój partner mnie kocha? Czy mnie zdradza? Czy kiedykolwiek zaręczymy się, weźmiemy ślub i będziemy mieli rodzinę?
Co z moją szkołą, pracą oraz zdrowiem?

Bardzo proszę o szybką i szczerą odpowiedź. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • ag_at5 Re: Proszę o pomoc 13.07.14, 19:44
      22.
      Ucz się, możesz coś w życiu osiągnąć!!!

Skoro pytasz czy cię kocha, to znaczy że nie. Miłości jest się pewnym. Podobno się zdarza.
      Skoro pytasz czy cie zdradza, to znaczy, że nie maszdo niego zaufania. Po co Ci taki związek.
      Ale poczekaj na odpowiedź fachowców.

Powodzenia.
      • tekla-ja Re: Proszę o pomoc 13.07.14, 19:48
        Nie za dużo tych pytań? Może jednak wybierzesz jedno, góra dwa, bez przesady!
        • agnieszka21090 Re: Proszę o pomoc 13.07.14, 19:52
          W takim razie proszę powiedzieć co się dzieje z tym związkiem? Czy się nam ułoży?
      • krakuskaa ag_at 13.07.14, 20:14
        co to znaczy 22?
        • ag_at5 Re: ag_at 13.07.14, 20:29
          Liczba życia/przeznaczenia wynikająca ze zsumowania liczb maksymalnie zredukowanych z dnia i miesiaca oraz zredukowanej do dwóch cyfr daty urodzenia.
          22 to jest coś. Ale zawsze mozna realizować ją jako 4 licząc pieniądze za butelki po wypitym, przez chlopa siedzącego przed tv, piwie.
          • ag_at5 Re: ag_at 13.07.14, 20:33
            Poprawiam: oraz zredukowanego do dwóch cyfr roku urodzenia.
            Znam wielu lekarzy z 22.
          • krakuskaa Re: ag_at 13.07.14, 20:57
            to numerologia?
            • ag_at5 Re: ag_at 13.07.14, 21:31
              Tak
    • agnieszka21090 Re: Proszę o pomoc 13.07.14, 20:19
      Bardzo proszę o pomoc....
      Co się dzieje z tym związkiem.... czy warto się w ogóle angażować
      • agnieszka21090 tekla-ja 13.07.14, 20:21
        Proszę szczerze mi powiedzieć co się dzieje z tym związkiem czy warto się jeszcze angażować
      • algaria Agnieszko 13.07.14, 21:11
        Widziałam Pani wątek i ponowną prośbę w innym nie dotyczącym Pani. Proszę być cierpliwym ktoś Pani karty postawi - a wróżka to nie robot ani kotka w marcu czekająca z niecierpliwością na "klienta". By stawiać karty trzeba się do tego dobrze czuć, wróżba na silę nie ma sensu.
        Wykasuję Pani wpis w tym innym wątku.
        Nie można być tak nachalnym.. spokojnie
        • agnieszka21090 algaria 13.07.14, 21:16
          dobrze, przepraszam... bardzo mi po prostu zależy na tym by się dowiedzieć co się dzieje z moim życiem.
          Mam jeszcze jedno pytanie takie trochę nie z tej dziedziny.... czy te fora (wróżenie) jest darmowe czy płatne?
          • algaria Re: algaria 13.07.14, 21:20
            Tu są darmowe...
        • algaria Re: Agnieszko 13.07.14, 21:21
          Biegasz po forach z tą samą prośbą.. widać Twój związek musi być w rozsypce skoro jesteś aż tak zdesperowana.
          Musisz się na coś zdecydować, a swoją nachalną postawą tylko odstraszasz
          • agnieszka21090 algaria 13.07.14, 21:27
            właśnie sama nie wiem co się dzieje w tym związku. boję się
            • algaria Re: algaria 13.07.14, 21:32
              Skoro się boisz to znaczy że nie jesteś gotowa na każdą odpowiedź czyli na wróżbę - Ty szukasz pocieszenia i przeczytania że będziecie żyć długo i szczęśliwie - a co będzie jeśli karty powiedzą np że wasz związek nie przetrwa ?
              • agnieszka21090 algaria 13.07.14, 21:37
                właśnie chodzi o to że chce za wszelką cenę poznać prawdę (czy związek przetrwa czy też nie) bo nie wiem czy jest jakikolwiek sens angażować się bardziej
    • agnieszka21090 ag_at 13.07.14, 20:38
      Witam

Jestem Agnieszka 02.10.1990r. mój partner Bartłomiej 12.11.1989r.

Czy jest mi Pani w stanie powiedzieć szczerze (powróżyć) co z tym związkiem czy warto się angażować
      • tekla-ja wróżba 14.07.14, 15:26
        Patrząc na karty powiem tak: Pani jest bardzo zaangazowana, zakochana, chce z nim być.
        Natomiast on kocha, ale..nie ma jeszcze konkretnych planów, chyba za wczesnie na stabilizację na niego.
        Oprócz tego ktos sie wtrąca w te wasze relacje. Z Pani strony to osoba starsza, która chce narzucić swój punkt widzenia. Z jego strony też jest ktos, kto nie sprzyja wam.
        Chyba nie stworzycie wspólnego związku, ale ma pani w kartach małżeństwo. Pozna Pani na wiosnę kogoś, z kim własnie ma pani szansę na ułożenie sobie zycia.
        Pozdrawiam.
        I może dziewczyny cos dorzucą, bo ja nie za dobra w takich wrózbach przez net, sorki.
        • agnieszka21090 tekla-ja 14.07.14, 18:06
          Czyli z tego związku i tak nic nie będzie...?
          A niech mi Pani powie jest (był?) taki chłopak Mateusz wspólnie chodzimy na imprezy co on sobie o mnie myśli czy zaprzyjaźnimy się?
          • agnieszka21090 pomocy 14.07.14, 21:38
            co w takim razie z Mateuszem? zaprzyjaźnimy się?
            • algaria agnieszko 14.07.14, 22:06
              Dostałaś odpowiedź na swoje pytanie i nawet nie podziękowałaś, a teraz znów nachalnie się narzucasz. Wyluzuj dziewczyno.
              • agnieszka21090 Podziękowania 14.07.14, 22:12
                Ja jestem w stanie podziękować każdemu. I z całego serca dziękuje każdemu kto się przyczynił do moich postów.
                • agnieszka21090 algaria 14.07.14, 22:14
                  a mogłabym prosić Panią o postawienie mi kart... ogólnie przyszłość szkoła zdrowie co mi się w tym życiu podzieje... z góry bardzo bym podziękowała
    • ag_at5 Re: Proszę o pomoc 15.07.14, 00:04
      Agnieszko
      Odpuść sobie facetów. Odpuścić sobie wróżby, bo zadawanie wciąż tego samego pytania, aż do momentu uzyskania zadawalajacej odpowiedzi, jest pierwszym krokiem do jakiegoś obłędu. Odpocznij i spójrz na siebie przez fenickie lustro. Idź do psychologa. Zacznij żyć dla siebie krok po kroku - a reszta się ułoży. Najwyższy czas na zmiany.
      Uparta jesteś jak osioł, ale to moze mieć i dobre strony, jeśli uprzesz się i zawalczysz o siebie. Szkoda czasu na dupkow. Milosc przyjdzie. Nie lataj za namiastką miłości.
      Powodzenia.
    • agnieszka21090 Pytanie 15.07.14, 21:32
      A mam takie jeszcze pytanko zrobiłam się ostatnio bardzo zazdrosna.... jest jakiś sposób aby to zmienić? Nie chciałabym taka być...

Z góry bardzo dziękuję
      • ag_at5 Re: Pytanie 16.07.14, 07:57
        Przeczytaj raz jeszcze, ze zrozumieniem, to co napisałam wyżej. Tam są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
      • szaman.ka Re: Pytanie 16.07.14, 12:49
        A możesz napisać;co się takiego dzieje w Twoim związku,że zrobiłaś się zazdrosna? Co w ogóle spowodowało,że napisałaś na forum takie pytania ;czy Cię kocha,czy zdradza itd.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka