tomatelloo Re: Pogotowie Tarotowe 18.10.16, 18:51 zamknięty To i ja skorzystam jeśli można i spróbuje zinterpretować Chyba pierwszy raz pytam tak obszernie Pytania w sferze uczuciowej. Rozkład i rodzaj kart - w doborze zaufam leda-is-one 1) Co było przyczyną nagłego zerwania kontaktu przez bardzo bliską mi osobę? 2) Co ta osoba może ukrywać przede mną? 3) Co jest powodem braku wznowienia kontaktu do tej pory? 4) Kiedy ta osoba może wznowić kontakt licząc od dziś? - wiem że problematyczne pytanie, i wiem że każda osoba ma inną "umowę" z kartami, na określenie czasu. Jeśli stanowi kłopot, to pominąć je 4) Co do mnie czuje obecnie ta osoba? 5) Jak się potoczy moje życie uczuciowe, jeśli pogodzę się z stratą tej osoby? 6) Jak się potoczy moje życie uczuciowe, jeśli poczekam na kontakt od tej osoby? Odpowiedz Link
tomatelloo Re: Pogotowie Tarotowe 18.10.16, 18:53 zamknięty Ah i najważniejsze... ładnie proszę o spełnienie tej prośby, i z góry dziękuje Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 19.10.16, 07:48 zamknięty Karty Hanson Roberts Z przelozenia; paz kielichow, Kochankowie, Moc.. 1) Co było przyczyną nagłego zerwania kontaktu przez bardzo bliską mi osobę? 2 buław 2) Co ta osoba może ukrywać przede mną? Mag 3) Co jest powodem braku wznowienia kontaktu do tej pory? Król Buław 4) Kiedy ta osoba może wznowić kontakt licząc od dziś? - wiem że problematyczne pytanie, i wiem że każda osoba ma inną "umowę" z kartami, na określenie czasu. Jeśli stanowi kłopot, to pominąć jesmile 6 monet 4) Co do mnie czuje obecnie ta osoba? 4 monet 5) Jak się potoczy moje życie uczuciowe, jeśli pogodzę się z stratą tej osoby? Rydwan 6) Jak się potoczy moje życie uczuciowe, jeśli poczekam na kontakt od tej osoby? królowa kielichów rozklad wybralaś/eś/ doskonaly na cito sama. pozdrawiam serdecznie. "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
tomatelloo Re: Pogotowie Tarotowe 19.10.16, 09:57 zamknięty Dziękuje ślicznie mam dziwne wrażenie, że kiepsko to wygląda... spróbuje troszkę poczytać znaczenia. Oczywiście jak ktoś ma czas i chęć - to niech się wypowie Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 19.10.16, 14:20 zamknięty 1. jakby sie wahal co do jeszcze innej kobiety. 2. kombinuje cos ostro 3. tu nie wiem czy dobrze rozumiem ze on moze byc jeszcze kims innym zainteresowany 4monet obojetnosc brak dzialania w stosunku do Ciebie krolowa kielichow - bedziesz dalej cierpiec jak sie nie uwolnisz Odpowiedz Link
tomatelloo Re: Pogotowie Tarotowe 29.10.16, 18:25 zamknięty Sporo myślałem nad tymi kartami, odnośnie sytuacji. Nie jestem ekspertem - tyle co wyczytam, poobserwuje u innych, ale 2 bulawy - pierwsza myśl, jakieś wybory i to niełatwe. Rozdarcie, ale podjecie decyzji, wręcz impulsywne? Do karty Maga - szczerze nie mogę jej zrozumieć. Tu znów pierwsze skojarzenie - że po prostu coś ukrywa, coś stało, a ta ukryta kwestia miała wpływ na nagłe podjęcie decyzji (tu odnoszę do 2 buław). Król Buław - tu nie mam pomysłu. Wpływ jakiejś osoby, zdarzenia? choć gdzieś doczytałem że może to oznaczać i brak zdecydowania, wiary w siebie? 6 monet - tu nawet nie próbuje interpretować, bo nie wiem jaka jest umowa z kartami mi się kojarzy z okresem jesienno-zimowym, bądź wg wyczytanych informacji - okres połowy roku. 4 monet - i tu pierwsze skojarzenie, że nie tyle brak uczuć jako takich, co zamknięcie ich w sobie, i panowanie nad nimi, by ich nie wypuścić na zewnątrz. To akurat pasowałoby do tej osoby. Rydwan - kojarzy się po prostu z ruszeniem z miejsca, zaczęciem od nowa. Królowa Kielichów - no i tu też mam zgryz, bo nie wiem, czy interpretować ją pozytywnie, czy całkowicie negatywnie.. Chyba (a raczej na pewno) nie mam daru do interpretacji, ale spróbowałem Odpowiedz Link
tomatelloo Re: Pogotowie Tarotowe 30.10.16, 09:29 zamknięty Dziękuje lola1104 Kwestia czy z tej mojej interpretacji cokolwiek się pokrywa z prawdą... Odpowiedz Link
antolka111 Re: Pogotowie Tarotowe 06.11.16, 21:13 zamknięty Witam! Czy mogłabym prosić o tajną kieszeń na pewnego pana Mariusza? Nie udzielam się tutaj za wiele,ale podczytuję i może dam radę zinterpretować sobie karty Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 08.11.16, 05:05 zamknięty Tajna kieszeń na pewnego pana Mariusza /karty RW/ z przełożenia; król kielichow, pustelnik, paż mieczy 1. cel w stosunku ciebie: 2 kielichów 2. co mysli: moc, 7 denarów 3. co czuje: 5 kielichów, rycerz kielichów 4. jak sie zachowuje wobec mnie: 3 buław, świat, paż mieczy 5. co zamierza zrobić w najblizszym czasie:królowa mieczy, mag, pustelnik 6. co ukrywa: 2 denarów 7. co powoduje ze ukrywa? 9 kielichów/6 buław/ Pomyślałam że trzeba do ostatniej dociagnąć karte "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
antolka111 Re: Pogotowie Tarotowe 08.11.16, 21:39 zamknięty Dziękuję serdecznie hmm 1. Cel chyba pozytywny - chce przyjaźni, romansu? Jest pozytywnie nastawiony, zamiary ma dobre. 2.Co myśli o mnie? Może to, że starałam się pokazać z jak najlepszej strony i czekam na efekt, na jego krok? 3. Co czuje? Zawiodłam go w jakiś sposób, rozczarowałam (a może tęskni - to znajomość na odległość w pewnym sensie), Rycerz kielichów mówi o zakochaniu chyba. 4. Jego zachowanie - Tu nie wiem, pozytywnie to nie wygląda..Czy ten układ kart może mówić o inwigilowaniu, szpiegowaniu itp? 5.Co zamierza zrobić -nic nie zrobi, odgrodzi się, zamknie, będzie samotny, ale coś tam będzie bajerował na odległość w tym magu? 6. Co ukrywa -waha się, lawiruje między dwoma opcjami (kobietami?), może znajomość ze mną zachwiałaby jego pozycją społeczną 7. Tam mu dobrze tak jak jest, czuje się zwycięzcą w pewnym sensie, nie chce tego zniszczyć Bardzo proszę o pomoc w interpretacji, może znajdzie się ktoś chętny? Nie mam z tym panem bezpośredniego kontaktu.. Odpowiedz Link
antolka111 Re: Pogotowie Tarotowe 30.07.17, 13:57 zamknięty Witaj Ledo czy po dłuższej przerwie mogłabym podpytać o Mariusza? Jeśli tak to: 1. Jakie obecnie ma nastawienie do mojej osoby? 2. Jak mnie widzi obecnie(jako jaką osobę)? 3. Co zamierza względem mnie? 4. Jak chciałby abym zachowywała się względem niego? 5. Czy rozmyśla czasem na mój temat, gdy mnie nie widzi? Będę bardzo wdzięczna za poświęcony czas i odpowiedź! Odpowiedz Link
leda-is-one Antolka111 31.07.17, 06:51 zamknięty Tarot RW Z przełozenia/ tło ,energia problemu od Twojej strony, na tu i teraz/ 5 mieczy, 10 buław, odwr.6 buław 1. Jakie obecnie ma nastawienie do mojej osoby? 6 denarów 2. Jak mnie widzi obecnie(jako jaką osobę)? Swiat 3. Co zamierza względem mnie? 6 pucharów 4. Jak chciałby abym zachowywała się względem niego? Pustelnik 5. Czy rozmyśla czasem na mój temat, gdy mnie nie widzi 8 pucharów Odpowiedz Link
antolka111 Re: Antolka111 03.08.17, 14:59 zamknięty Dziękuję bardzo za odpowiedź!!! Widzę, że z jego strony to już tak kolorowo nie wygląda 6 denarów to pewnie podejście ma już do mnie czysto formalne,a w tym pustelniku wolałby żebym te swoje "uczucia" i emocje zachowała dla siebie. W karcie świat chyba nie widzi mnie jako chodzący niezwyczajny i inteligentny ideał, ale jako jedną w świecie, jedną z wielu.. Tylko te 6 pucharów? Co zamierza, czyżby wracać do mnie myślami i wspominać? A 8 pucharów? Łudzę się, że skoro to karta rozstań i powrotów to może ona oznacza właśnie to, że gdy znikam z jego pola widzenia to właśnie wraca myślami? Może ktoś by rozjaśnił mi moje przemyślenia odnośnie tych kart? Dziękuję raz jeszcze Ledo za karty! Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Antolka111 04.08.17, 11:11 zamknięty Mam podobne odczucia jak Ty. Jesteś bardziej zaangażowana niż on. O Twoich odczuciach mówią karty z przełożenia: 5 mieczy, 10 buław i odwrócona 6 buław. A więc czułaś, że go zdobyłaś, ale to juz przeszłość, bo karta się odwróciła... twoje zwycięstwo zostało drogo okupione w tej 10 buław, poczułaś, że masz dosyć i nie ma już z kim ani o co walczyć. Ale to sa Twoje odczucia, ze strony Pana to aż tak tragicznie nie wygląda. Nastawienie ma Pan obecnie takie "aptekarskie" bym powiedziała w tej 6 denarów: ja dam tyle z siebie i ty też daj tyle W związku Pan oczekuje harmonijnego przepływu energii: któreś z Was zbyt dużo żądało, oczekiwało. Poza tym karta ta mówi o obecnym zastoju w Waszej relacji. Może być też tak, że Pan obawiał się zobowiązań wobec Ciebie. Ciebie widzi obecnie w "świecie", czyli w pewnym dystansie, dosłownie w pewnej odległosci. karta ta mówi o zakończeniu - pomyślnym, poszerzeniu horyzontów. Może mówić o zakończeniu relacji, ale nie zamyka drogi powrotu. Wzgledem Ciebie ma miłe wspomnienia w tej 6 kielichów, pasowała mu atmosfera jaką potrafiłas wytworzyć - spokój, odpoczynek, opiekunczośc. Bywa, ze jest to karta powrotu, szczególnie, że dalej jest Pustelnik i 8 kielichów. Pustelnik nie szuka nowych dróg, ale wraca po swoich śladach - po okresie odosobnienia. Jesli Pan tego od Ciebie oczekuje, to zrób w sposób niezobowiązujący nikogo pierwszy krok. Oczywiscie, że rozmyśla na Twój temat w tej 8 kielichów. Rozważa nawet powrót, pamietaj jednak, że to może nie być powrót "na zawsze". Odpowiedz Link
antolka111 Re: Antolka111 07.08.17, 18:27 zamknięty Dziękuje za podzielenie się swoją wiedzą Jakieś światełko w tunelu mi się pojawiło dzięki Twojej interpretacji. Jakaś nadzieja. Może faktycznie powinnam mu jakiś 'znak' dac i wtedy coś ruszy, coś się zmieni. Bo faktycznie, tak jak w przełożeniu widać, prawie się poddałam i odpuściłam. Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 08.11.16, 19:52 zamknięty Jesli mozna,to poprosilabym o karty na nastepujace pytania dotyczace mojej znajomosci z panem A. 1. Dlaczego milczy 2. Jego stosunek do mnie 3. Plany wobec mnie 4. Czy/co zrobi cokolwiek w moim kierunku w najbizszym czasie 5. Jak bedzie z odnowieniem znajomosci 6. Jak bedzie wygladala relacja jesli dojdzie do odnowienia. 7. Rada dla mnie dotyczaca tej znajomosci. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 09.11.16, 06:46 zamknięty Karty na znajomosc Dzastirbiber z panem A /RW/ Z przełozenia; 9 mieczy, paz denarów, 2 mieczy, 1. Dlaczego milczy; Księżyc 2. Jego stosunek do mnie; Król Mieczy, 3. Plany wobec mnie; 5 mieczy, 4. Czy/co zrobi cokolwiek w moim kierunku w najbizszym czasie; 6 kielichow, 5. Jak bedzie z odnowieniem znajomosci; 10 mieczy, 6. Jak bedzie wygladala relacja jesli dojdzie do odnowienia; 7 mieczy, 7. Rada dla mnie dotyczaca tej znajomosci; 8 kielichów, Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 09.11.16, 07:12 zamknięty > Z przełozenia; 9 mieczy, paz denarów, 2 mieczy niechec,odcinanie sie > 1. Dlaczego milczy; > Księżyc kobieta > 2. Jego stosunek do mnie; > Król Mieczy, chlodny > 3. Plany wobec mnie; > 5 mieczy, obraza,uraza,zawisc > 4. Czy/co zrobi cokolwiek w moim kierunku w najbizszym czasie; > 6 kielichow, wspomnienia,ale przy tych brzydkich mieczach to pewnie niemile > 5. Jak bedzie z odnowieniem znajomosci; > 10 mieczy, definitywne zakonczenie > 6. Jak bedzie wygladala relacja jesli dojdzie do odnowienia > 7 mieczy, nie bedzie odnowienia,klamstwo > 7. Rada dla mnie dotyczaca tej znajomosci; > 8 kielichów odejsc dac ujscie emocjom Dziejuje Ledo za karty. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 09.11.16, 12:54 zamknięty kurde Dzastir jak dlugo zyje nigdy nie widzialam tak jednoznacznego glosu kart. zero sciemy, wszystkie karty w 1klimacie. pozdrawiam Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 09.11.16, 13:52 zamknięty Tu dokladniw widac Leda-is-one milosc do kart. To byla toksyczna relacja trwajaca 2 lata... ciagle konczenie i powroty ..aj szkoda pisac Finito Jeszcze raz, serdeczne podziekowania dla Ledy (tego potrzebowalam) Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 09.11.16, 23:53 zamknięty trzymaj sie. ja mam ten sam problem wiec wiem przez co teraz przechodzisz. tez 2 latka. Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 10.11.16, 00:55 zamknięty U mnie juz po problemie. Szukalam tylko potwierdzenia ze juz nie bedzie powrotu. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 10.11.16, 00:05 zamknięty Leda zglaszam sie na pogotowie. chodzi mi o partnera. innego niz wrozylas mi w pazdzierniku. ale przy okazji przychodze z weryfikacja i Twoja poprzednia wrozba spelnila sie. dlatego teraz bardzo prosze o losowanie kart na sprawe z innym facetem. 1. dlaczego milczy 2. jego mysli o mnie na dzien dzisiejszy 3. jego uczucia do mnie na dzien dzisiejszy 4. jego dzialania w stos do mnie w najblizszym czasie 5. czy chce spotkania ze mna 6. czy zaprosi mnie na spotkanie (to juz roznica chciec a poprosic) 7.rada dla mnie jak postepowac wobec niego 8.wynik na nasza relacje na najblizszy kwartal. pozdrawiam Leda. wyciagasz mocne karty. jestem gotowa nawet na najsmutniejsza wrozbe ale Prawdziwa. i to jest cholernie piekne w tarocie. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 11.11.16, 05:23 zamknięty Nowy partner X dla Loli /RW/ z przełożenia; rycerz mieczy, krolowa kielichow, paż buław, 1. dlaczego milczy; 6 kielichów 2. jego mysli o mnie na dzien dzisiejszy; Księżyc 3. jego uczucia do mnie na dzien dzisiejszy; 4 mieczy 4. jego dzialania w stos do mnie w najblizszym czasie; 10 kielichów 5. czy chce spotkania ze mna; Diabeł 6. czy zaprosi mnie na spotkanie (to juz roznica chciec a poprosic); 4 kielichów 7.rada dla mnie jak postepowac wobec niego; 4 denarów 8.wynik na nasza relacje na najblizszy kwartal; 2 monet Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 10.11.16, 06:59 zamknięty Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, cieszę się że się Wam sprawdzają moje karty, że jestem troszkę pomocna, jak to ma w załozeniu Pogotowie każde..Dzięki. Lola, miałam ciężka noc w pracy i nadal jestem na posterunku, będziesz miała karty do jutra rana na pewno. Pozdrawiam serdecznie "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
meg24gdynia Re: Pogotowie Tarotowe 13.11.16, 17:49 zamknięty Dzień dobry podczytuje tutejsze forum, ale sie nie udzielam, raczej jestem samoukiem, ale sobie niestety sama nie mgoę wróżyć, bo wychodzi mi zawsze dokładnie to co sobie wymarze, albo czego sie najbardziej obawiam, więc bardzo prosze o pomoc (rozkald dotyczy pewnego mezczyzny, ktory dezorganizuje moje zycie od dluuugiego czasu, ale nic z tego nie wynika): 1) Dlaczego mam wrazenie, ze sie mnie boi? 2) Dlaczego jest tai sprzeczny w swoich zachowaniach w stosunku do mnie? 3) Co do mnie czuje? 4) Co o mnie sadzi? 5) Czy zrobi w końcu jakiś krok na przód? 6) Czy jest sens zebym ja robila ten przelomowy krok na przod ? 7) Jak się potoczy sytuacja jesli przestane na niego czekac i sie nad nim zastanawiac? 8) Jak się potoczy sytuacja jeśli jednak bede jeszcze wytrwala i bede czekac? Dziękuję bardzo i cierpliwie ale z ekscytacja czekam! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 15.11.16, 06:25 zamknięty /tarot RW/ z przełozenia;Kapłanka, Cesarzowa, 5 denarów, 1) Dlaczego mam wrazenie, ze sie mnie boi? Swiat, 2) Dlaczego jest tai sprzeczny w swoich zachowaniach w stosunku do mnie? 6 buław, 3) Co do mnie czuje? Królowa mieczy, 4) Co o mnie sadzi? 2 mieczy, 5) Czy zrobi w końcu jakiś krok na przód? Słońce 6) Czy jest sens zebym ja robila ten przelomowy krok na przod ? Gwiazda, 7) Jak się potoczy sytuacja jesli przestane na niego czekac i sie nad nim zastanawiac? Król mieczy, 8) Jak się potoczy sytuacja jeśli jednak bede jeszcze wytrwala i bede czekac? 9 buław, "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
meg24gdynia Re: Pogotowie Tarotowe 15.11.16, 15:54 zamknięty O dziękuję bardzo! Sama sobie nie dałabym rady nic wyciagnac zaraz biore sie do interpretowania, ale pierwsze odczucie jak tylko teraz spojrzałam na te karty bedzie ciezko, duzo dla mnie sprzecznych kart ( w snesie takie, ktore odczuwalam zawsze jako smutne z takimi, ktore lubie bo daja mi zawsze nadzieje), jeszcze raz bardzo dziekuje i sle dobra energie Odpowiedz Link
meg24gdynia Re: Pogotowie Tarotowe 15.11.16, 16:02 zamknięty Ahhh i nie ma nic z pucharów, za to sporo mieczy Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 10.12.16, 12:31 zamknięty Witam ciepło, czy mogę poprosić karty na relację z pewnym Panem Moje pytania Co on do mnie czuje? Czy jest ze mną szczery? Czy w jego zyciu jest jakaś kobieta? Dlaczego boi się spotkać? Jak potoczy sie nasza relacja w ciągu 3 mc? Co zrobić żeby go zdobyc? Wielkie dzięki Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 11.12.16, 05:48 zamknięty Malaamalaa - karty na relację z pewnym Panem Karty RW z przełozenia; Pustelnik, rycerz monet,3 mieczy, Co on do mnie czuje? -5 kileichów Czy jest ze mną szczery? -7 kielichów Czy w jego zyciu jest jakaś kobieta? - Rydwan Dlaczego boi się spotkać? -10 kielichów Jak potoczy sie nasza relacja w ciągu 3 mc? -Diabeł Co zrobić żeby go zdobyc? -7 monet Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 11.12.16, 14:29 zamknięty Serdecznie dzękuję..coż pozostaje cierpliwie czekac na rozwój wydarzeń..ale co robi ten Diabeł? Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 21.12.16, 16:15 zamknięty Leda, czy nie będzie nadużyciem jesl poproszę o dociągniecie kart? Ta 5 K i 10 K nie daje mi spokoju. Widzę, że czuje sie zraniony w jakis sposób, ale ja nie mam pojęcia o co chodzi. 1. Dlaczego czuje sie przeze mnie zraniony? Czym go zraniłam? (nie wiem które będzie właściwsze pytanie) 2. Czy dojdzie do spotkania? 3 Co zamierza zrobić w najblizszym czasie? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 22.12.16, 05:05 zamknięty 1. Dlaczego czuje sie przeze mnie zraniony? -6 mieczy Czym go zraniłam? -walet mieczy 2. Czy dojdzie do spotkania? -as mieczy 3 Co zamierza zrobić w najblizszym czasie -6 monet przy tasowaniu wypadła mi karta Głupiec Talia Tarot Marsylski Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 22.12.16, 15:20 zamknięty Serdecznie dziekuję Obstawiam ze dojdzie do konfrontacji(As Mieczy) i wyjasnienia sytuacji miedzy nami. Tak mi to sie jakos układa przy tej 6 monet i wypadajacym Głupcu..nowy poczatek czegos, moze własnie wyczyszczenia napietej atmosfery. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 03.01.17, 22:52 zamknięty hej Ledo, mam ogromna prosbe o wyciagniecie kart na relacje z chlopakiem 1. rada kart czy moge do niego pisac 2. czy mu sie spodoba jak ponownie zagadam za niedlugi czas 3. czy jest chetny na nasza korespondencje 4. nasze relacje na nablizszy kwartal 5. co w jego glowie do mnie 6. co w jego sercu do mnie 7. co w moim sercu do niego ........ Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 04.01.17, 05:56 zamknięty RW Z przełożenia; 7 kielichów, król kielichów, Smierć, 1. rada kart czy moge do niego pisac Księżyc 2. czy mu sie spodoba jak ponownie zagadam za niedlugi czas Gwiazda 3. czy jest chetny na nasza korespondencje As buław 4. nasze relacje na nablizszy kwartal Słońce 5. co w jego glowie do mnie Rycerz mieczy 6. co w jego sercu do mnie 3 mieczy 7. co w moim sercu do niego ........ 2 mieczy przy tasowaniu wypadła mi karta 8 kielichów .. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 04.01.17, 19:19 zamknięty dziekuje. mega dziwne zgrupowanie kart. niespojne. kosmos. Odpowiedz Link
je_maje Re: Pogotowie Tarotowe 11.02.17, 18:20 zamknięty dzień dobry. Dopiero dziś się odzywam, choć często czytuję ukradkiem. Mam wielką prośbę o wyciągnięcie kart na sprawę sądową, którą zamierzam wytoczyć mężowi. Jaki będzie przebieg (długa, krótka, z problemami, bez), jakie będzie męża zachowanie wobec mnie do zakończenia sprawy i jaki będzie wynik (pomyślny/niepomyślny dla mnie). Z góry dziękuję Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 13.02.17, 07:02 zamknięty Sprawa sądowa którą zamieszasz wytoczyć; z przełozenia;10 denarow, paz kielichow,6 mieczy, sedno;6 buław, Jaki będzie przebieg; długa- mag, krótka- 4 kielichow, z problemami- rycerz mieczy, bez-9 mieczy, jakie będzie męża zachowanie wobec mnie do zakończenia sprawy; -8 mieczy, i jaki będzie wynik; pomyślny - 2 buław niepomyślny dla mnie- 6 kielichów dociagnelam na przyszłosc; 8 kielichow, 3 mieczy, as denarów /tarot RW/ Odpowiedz Link
szczuryslawa Re: Pogotowie Tarotowe 15.02.17, 11:42 zamknięty Witaj Ledo, czy mogłabym prosić o karty na relację z Panem. Sprzeczny jest w swoim zachowaniu, będę wdzięczna za pomoc. 1. Co On do mnie czuje ? 2. Jego stosunek do mnie? 3. Co On może ukrywać przede mną? 4. Czy jest w związku? 5. Dlaczego mam wrażenie,że jest wycofany? 6. Plany wobec mnie 7 Nasza relacja na najbliższe 3 mc 8. Rada dla mnie od kart. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 16.02.17, 06:21 zamknięty /RW/ Z przełożenia; kapłanka, 9 buław, giermek denarów. 1. Co On do mnie czuje ? -7 buław, 2. Jego stosunek do mnie? -słonce, 3. Co On może ukrywać przede mną? -7 pucharów 4. Czy jest w związku -sprawiedliwość 5. Dlaczego mam wrażenie,że jest wycofany -papież 6. Plany wobec mnie -rycerz denarów 7. Nasza relacja na najbliższe 3 mc -5 pucharów 8. Rada dla mnie od kart. - 7 denarów, "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 18.02.17, 14:03 zamknięty Według mnie podstawowy problem to brak dobrej komunikacji miedzy Wami. Mówi o tym nie tylko Kapanka w przełożeniu - 9 buław to zbieranie sił, niespieszne układanie planów, poznawanie w Paziu monet, ale i ocena drugiej osoby. Uczucia do Ciebie ma powiedzmy ambiwaletne, stara się zachować włąsna pozycję, a może niezależność, w kazdym razie póki co nie myśli o zacieśnieniu relacji. Lubi Ciebie, podobasz mu się, na o Tobie dobre zdanie - Słońce. Nie wydaje mi się, by coś ukrywał w 7 pucharach, raczej fantazje, zapewne na Twój temat, no może jakies drobne pokusy. Myśli na temat roli kobiety w związku, realizowanie własnej wizji zwiazku. W związku chyba nie jest - Sprawiedliwość. W Rycerzu denarów ma pewne planu wobec Ciebie, ale nie spieszy się z ich realizacją. Może myśli o stabilizacji materialnej? Bo w przełozeniu był Paz denarów, a w planach Rycerz denarów? W ciągu najblizszych 3 miesiecy raczej sie nie zdeklaruje - 5 pucharów, zreszta Rycerz denarów jest mało ruchliwy, ale za to wierny i solidny. Radę masz rozsądną: buduj swój pozytywny wizerunek, inwestuj w siebie i Wasz związek, przywróc blask Waszej relacji, a co zasiejesz, to zbierzesz późnią wiosną albo na poczatku lata. Jesli jestes zaangażowana, to jest szansa, ale nie działaj gwałtownie, nie domagaj sie deklaracji, bo spłoszysz pana Odpowiedz Link
szczuryslawa Re: Pogotowie Tarotowe 16.02.17, 19:30 zamknięty Serdecznie dziękuję za karty i czas.. czekanie, stagnacja, tajemnice...mało kielichów na miłość. Hmm oby to Słońce, trochę rozświetło Odpowiedz Link
algaria Re: Pogotowie Tarotowe 15.03.17, 13:57 zamknięty Jest grupa ludzi A i grupa ludzi B, która jest/będzie lepsza? Może być rozkład "decyzja" 3 karty na A 3 karty na B i jedną kartę na "co robić". Dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 16.03.17, 05:57 zamknięty Mówisz, masz Karty RW. Ktora grupa będzie lepsza? Z przełożenia: as kielichów, królowa buław, mag, grupa ludzi A - królowa buław, król buław, świat, grupa ludzi B - 3 mieczy, 2 buław, 4 denarów, co robić? - Król kielichów, Również pozdrawiam Cię serdecznie, trzymam kciuki za własciwy wybór "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
algaria Re: Pogotowie Tarotowe 16.03.17, 13:03 zamknięty Dziękuję pięknie - już jest wszystko jasne, a karty wyszły Ci idealne. Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 18.03.17, 13:18 zamknięty dzien dobry Leda . moge Cie prosic o karty na sytuacje w pracy 1. sytuacja gdy zostane w tej pracy 2. sytuacja gdy odejde od niej 3. postawa szefa wobec mnie na dzien dzisiejszy 4. postawa szefa gdy odejde 5. aura wokol tego na najblizszy kwartal pozdrawiam Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 19.03.17, 06:43 zamknięty dzień dobry, pozdrawiam Cię również Karty RW, przy tasowaniu wypadła karta Kochankowie, z przełożenia;8 denarów, 2 mieczy, 2 denarów, 1. sytuacja gdy zostane w tej pracy -rycerz mieczy 2. sytuacja gdy odejde od niej -2 buław, 3. postawa szefa wobec mnie na dzien dzisiejszy -królowa denarów 4. postawa szefa gdy odejde -as buław 5. aura wokol tego na najblizszy kwartal -8 kielichów Odpowiedz Link
lola1104 Re: Pogotowie Tarotowe 19.03.17, 08:51 zamknięty bardzo dziekuje milej niedzieli Odpowiedz Link
meda08 Re: Pogotowie Tarotowe 06.04.17, 20:41 zamknięty Dzień dobry Nie wiem czy pogotowie jeszcze działa bo od dłuższego czasu cierpię na chroniczny brak czasu i tak bardzo nie śledzę😢 forum. Jeśli jednak działa to czy mogę prosić o karty na moją sytuację związaną z pracą czy rozwojem lub jego brakiem "kariery zawodowe". Bardzo dziękuję 😀 Odpowiedz Link
meda08 Re: Pogotowie Tarotowe 06.04.17, 20:44 zamknięty Już wiem,że działa😄 Bardzo przepraszam za roztargnienie😀 Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 08.04.17, 07:25 zamknięty Działa, działa, jakby nie działało to pewnie by spadło z tej szpileczki pieknej czerwonej Nie podałaś swojego rozkładu, konkretniejszych pytań, mam tu taki typowy na sprawy zawodowe, dość ogółny ale może Ci pomoże; Mini RW z przełożenia; giermek denarów, 5 buław, 5 mieczy, 1. aktualna sytuacja zawodowa; -6 denarów 2. twoje nastawienie; -2 pucharów 3. mozliwosc zmiany; -kochankowie 4. co pomaga; -giermek buław 5. co przeszkadza; -10 pucharów 6. droga do celu; - 7 mieczy 7. wynik; - giermek mieczy, rydwan, krol mieczy. Pozdrawiam "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
meda08 Re: Pogotowie Tarotowe 08.04.17, 08:01 zamknięty A tak może odrobinkę pomocy z interpretacji bo to zawsze najtrudniejsze gdy chodzi o siebie. Bo albo życzeniowo się nagina albo tragizuje. Pisząc prośbę miałam na myśli mały przedział czasowy tzn 3 -4 miesiące, ale nie wiem czy jeśli ja tak pomyślałam to czy karty również. Dziękuję bardz za wyciągnięcie kart😀 Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 26.04.17, 14:26 zamknięty Ledo, wracam ponownie ,bede wdzięczna za karty. Relacja z Panem X lekko mi się rozmyła, prawdopodobnie pojawiła się inna kobieta. Lekki kobieciarz z niego, tak to czuję. Moje pytania. Czy Pan X jest w nowym związku? Jego obecna sytuacja Co On do mnie czuje Co o mnie myśli Czego nie pokazuje na zew. Czy wznowi kontakt Najbliższa przyszłość Przyszłość relacji w ciągu 3 miesięcy Rada od kart dotycząca tej znajomości Jego zamiary wobec mnie Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.17, 06:54 zamknięty Talia RW z przełożeni; 9 denarów, 3 mieczy, rycerz mieczy, Czy Pan X jest w nowym związku? Jego obecna sytuacja -8 denarów Co On do mnie czuje -kapłan Co o mnie myśli -królowa kielichów Czego nie pokazuje na zew. -6 kielichów Czy wznowi kontakt -głupiec Najbliższa przyszłość -7 denarów Przyszłość relacji w ciągu 3 miesięcy -2 mieczy Rada od kart dotycząca tej znajomości -Kapłanka Jego zamiary wobec mnie -Demon Odpowiedz Link
malaamalaa Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.17, 13:17 zamknięty Dziękuję Widzę, tutaj sporo kart blokad, przezywania wszystkiego w sobie. Myślę, że nie jestem mu obojętna, ale nie ma tez wielkiej miłości. Musze poczekać, obserwować. Hmm zastanawia mnie dlaczego nie wyszła ta kobieta w kartach, skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że jest Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 26.04.17, 19:02 zamknięty Witam Mogę prosić o położenie kart na moją nową pracę? Bo jak to się mowi chyba wpadłam z deszczu pod rynne 😞 Formalnie zaczynam od maja a juz mam tak dziwne sytuacje Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.17, 07:06 zamknięty Nie podałaś swojego rozkładu, w takim wypadku losuję Ci krzyżak RW Z przełożenia; pustelnik, sąd ostateczny,7 kielichów, sedno -4 kielichów tak nie będzie -słońce tak będzie -paż mieczy wynik -6 buław/2 denarów, sąd ostateczny/ Powodzenia "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.17, 17:16 zamknięty Moze byc i krzyzak. Dziękuje Odpowiedz Link
ezogracja Re: Pogotowie Tarotowe 28.04.17, 15:25 zamknięty Proszę pięknie o karty na najbliższe 3 m-ce, do samodzielnej interpretacji: 1. W jakim miejscu jestem obecnie? 2. Co mnie wspiera? 3. Na jakie energie uważać? 4. Co dla domu? 5. Co dla serca? 6. Co w przyjaźni? 7. Finanse ogólnie? 8. Sprawy formalne ogólnie? 9. O czym powinnam wiedzieć? 10. Podsumowanie najbliższych 3 miesięcy. Dziękuję i życzę miłego weekendu! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 29.04.17, 07:24 zamknięty Talia RW Z przełożenia; 8 mieczy, 10 kielichów, pustelnik 1. W jakim miejscu jestem obecnie? -król buław 2. Co mnie wspiera? -rydwan 3. Na jakie energie uważać? -6 mieczy 4. Co dla domu? -as denarów 5. Co dla serca? -król kielichow 6. Co w przyjaźni? -7 bulaw 7. Finanse ogólnie? -10 mieczy 8. Sprawy formalne ogólnie? -9 kielichów 9. O czym powinnam wiedzieć? -3 denarów 10. Podsumowanie najbliższych 3 miesięcy - paż denarów Odpowiedz Link
dziwna4 Re: Pogotowie Tarotowe 17.05.17, 14:41 zamknięty a co oznaczają trzy ósemki obok siebie? 8Mieczy 8Buław 8Monet Odpowiedz Link
pola131 Re: Pogotowie Tarotowe 31.05.17, 20:44 zamknięty to i ja może poproszę rozkład nieistotny - czy rodzina z 2 osobowej w najbliższym roku stanie się 3 osobową? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 02.06.17, 14:11 zamknięty Wyciągnęłam ci trzy karty; Gwiazda, Pustelnik, 4 buław, karty Hanson Roberts Odpowiedz Link
szczuryslawa Re: Pogotowie Tarotowe 08.07.17, 15:34 zamknięty Moja droga, 8mc temu odstawilam znajomosc z pewnym Panem, jego postawa nie wskazywala zeby byl wyraznie zaintetesowany. Odezwal sie do mnie jkaby nigdy nic a teraz czeka nas wspolne spotkanie z przyjaciolmi. Oczywiacie znowu sie nakrecam, ze moze po tej ciszy cos bedzie. Podpowiedz mi prosze, jaki jets jego stosunek do mnie, co tam.mu w glowie i sercu siedzi. Moze jakis rozklad partnerski Serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 10.07.17, 06:29 zamknięty Przepraszam Cię, w weekend mnie tutaj nie było RW z przełozenia; Wisielec, 10 mieczy, as denarów, jaki jest jego stosunek do mnie; 3 kielichow, as mieczy co tam.mu w glowie krolowa kielichów, 8 denarów i sercu siedzi Rydwan, Moc Odpowiedz Link
szczuryslawa Re: Pogotowie Tarotowe 10.07.17, 11:50 zamknięty Serdecznie dziekuje milego dnia Odpowiedz Link
dzastirbiber Re: Pogotowie Tarotowe 09.07.17, 21:44 zamknięty Witam Mogę prosić o wyciagnięcie kart na relacje z A do konca wakacji? Mogą być 3 kart Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 10.07.17, 06:46 zamknięty takie będą relację Dzasti z A do konca wakacji; RW z przełozenia; Papież, Mag, 2 denarów Księżyc, Śmierć, Król denarów Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pogotowie Tarotowe 16.07.17, 14:58 zamknięty Ledwo bardzo proszę, czeka mnie spory stres za tydzień, poproszę Ciebie o kartę, 1.jak wypadnie 2.jak się będę później czuła tzw.po. Pozdrawiam Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 17.07.17, 06:59 zamknięty Ledwo bardzo proszę, czeka mnie spory stres za tydzień, poproszę Ciebie o kartę, Karty Hanson Roberts z przełozenia/ tło ,energia problemu od Twojej strony, na tu i teraz/ Pustelnik, król buław, 1.jak wypadnę 9 kielichów, Sprawiedliwość, 2.jak się będę później czuła tzw.po 8 pentakli, Koło fortuny, Również Cię pozdrawiam "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pogotowie Tarotowe 17.07.17, 16:51 zamknięty Bardzo dziękuję Ci Ledo.od razu mi lepiej po Twojej wrozbie👍 Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pogotowie Tarotowe 24.07.17, 17:03 zamknięty Witaj ponownie,ja znów w potrzebie.Bardzo Ciebie proszę sprawdz: Jakie emocje,uczucia żywi Pan do pewnej Pani. Jeśli można to proszę o jedną kartę.Mam problem z łączeniem i interpretacja. ☺ Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 25.07.17, 06:01 zamknięty Jakie emocje,uczucia żywi Pan do pewnej Pani. -Cesarzowa Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pogotowie Tarotowe 25.07.17, 08:01 zamknięty Jak obuchem w łeb.dziękuję. Odpowiedz Link
agrafka1121 Re: Pogotowie Tarotowe 01.08.17, 18:12 zamknięty Witam. Bardzo poprosze o rozklad kart na moje pytania dotyczace znajomisci z Panem J. 1.Co on o mnie mysli. 2.Co do mnie czuje. 3.Czy odezwiw sie do mnie. 4.Jego zamiary wobec mnie. 5.Przyszlosc relacji. 6.Rada dla mnie dotyczaca tej znajomosci. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
leda-is-one agrafka1121 02.08.17, 07:02 zamknięty Tarot Rw z przelozenia; 5 mieczy, 8 mieczy, 7 kielichów, 1.Co on o mnie mysli. 2 pucharów 2.Co do mnie czuje. 6 mieczy 3.Czy odezwiw sie do mnie. rycerz denarów 4.Jego zamiary wobec mnie. Swiat 5.Przyszlosc relacji. 9 buław 6.Rada dla mnie dotyczaca tej znajomosci as mieczy Odpowiedz Link
wedaa Re: Pogotowie Tarotowe 03.08.17, 09:23 zamknięty Droga Ledo, będę wdzięczna za karty. Relacja z Panem S, trudna znajmość która mi siedzi w sercu. 1. Jego uczucia do mnie 2. Co myśli o mnie 3. Jaki ma plan wobec mnie 4. Co nas łączy 5. Kim dla niego jestem 6. Najblizsza przysłość 7. Rada od kart dotycząca relacji Dziękuję Odpowiedz Link
leda-is-one vedaa 04.08.17, 06:43 zamknięty """"Pomoc dorazną Wam oferuję, wyciągnę karty. każdej naszej wróżce / ba/ każdemu forumowiczowi naszemu. Każdemu według życzeń, co do ilości kart, rozkładu itp. Pytanie i rozkład podajecie sami. Warunek: przynależność do naszego forum. Nawet i duchowa, jako podczytywacza z sympatii""" Odpowiedz Link
wedaa Re: Pogotowie Tarotowe 04.08.17, 07:12 zamknięty Ojej Ledo, ale ja czytam jak najbardziej uczę się interpretacji tarota, ale jak wroze sama dla siebie, wychodza jakies wariactwa, dlatego poprosilam o karty. Jesli to problem rozumiem Odpowiedz Link
leda-is-one wedaa 05.08.17, 05:55 zamknięty Tarot Marsylski Relacja z Panem S z przełożenia; 9 monet, 7 monet, Cesarz, 1. Jego uczucia do mnie Kochankowie 2. Co myśli o mnie rycerz monet 3. Jaki ma plan wobec mnie królowa kijow 4. Co nas łączy 7 pucharów 5. Kim dla niego jestem Sąd ostateczny 6. Najblizsza przysłość król mieczy 7. Rada od kart dotycząca relacji 8 kijów Odpowiedz Link
wedaa Re: wedaa 05.08.17, 12:10 zamknięty Ledo, dziękuję za czas i Twoją energie. Mam pytanie czy mogę napisac interpretacje tej wrozby na forum AbC Tarota? Chcialabym wiedziec czy dobrze mysle Odpowiedz Link
leda-is-one Re: wedaa 05.08.17, 12:59 zamknięty Jasne że możesz, napisać swoją inertpretację i poprosić o pomoc. Tutaj niezainteresowane osoby rzadko wchodzą i nie widzą że ktoś jest w potrzebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
manieczka0801 Re: Pogotowie Tarotowe 03.08.17, 23:01 zamknięty Witam.Czy ja moge prosic o rozklad partnerski na mnie i mojego partnera M. Dziekuje z gory Odpowiedz Link
leda-is-one manieczka... 04.08.17, 06:47 zamknięty """"Pomoc dorazną Wam oferuję, wyciągnę karty. każdej naszej wróżce / ba/ każdemu forumowiczowi naszemu. Każdemu według życzeń, co do ilości kart, rozkładu itp. Pytanie i rozkład podajecie sami. Warunek: przynależność do naszego forum. Nawet i duchowa, jako podczytywacza z sympatii""" Odpowiedz Link
manieczka0801 Re: manieczka... 04.08.17, 10:17 zamknięty Czytam,podczytuje.Ucze sie bo moja przyjaciolka ma tarota.Razem probujemy interpretowac,chociaz dluga droga przed nami.Bardzo mi zalezy na rozkladzie,bo czytam wszystkie posty na forum. Milego dnia Odpowiedz Link
leda-is-one manieczka0801 05.08.17, 06:12 zamknięty Tarot Marsylski Rozklad partnerski z przełożenia; as pucharów, królowa pucharów, 3 pucharów ON/TY Sygnifkator; 2 mieczy/4 kijów w głowie; 7 mieczy/wisielec w sercu; 9 monet/3 monet na zewnątrz; diabeł/gwiazda wnosi do związku; księżyc/królowa pucharów karta wspólna; 6 kijów przyszłosc relacji; as pucharów, walet pucharów, 2 pucharów Odpowiedz Link
agrafka1121 Re: manieczka0801 05.08.17, 12:11 zamknięty Dziekuje slicznie za poswiecony mi czas Odpowiedz Link
agrafka1121 Re: manieczka0801 05.08.17, 12:35 zamknięty Przepraszam.Czytalam inne wypowiedzi i pomylilam okienka Dziekuje oczywiscie za moja wrozbe Odpowiedz Link
leda-is-one Prośba info :-) 05.08.17, 06:30 zamknięty Kochani, w związku z tym ze mam prośby o karty od nicków zupełnie mi nie znanych, sroszę się i zdarza się że odmawiam. Jeżeli jednak jesteście podczytywaczami jak piszecie w obronie, zaznaczcie swoją obecność i przynależność do naszej forumowej społeczności, chociażby składając nam życzenia,, np z okazji piewrszego dnia wiosny. Tak będzie w porządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
niki.ix Re: Pogotowie Tarotowe 08.08.17, 00:34 zamknięty Pani Doktor potrzebne pogotowie Leda bardzo Cię proszę o karty na pewną bardzo poważna sprawę. Z tych, co to mogą życie przewrócić do góry nogami. Sprawa ciągnie się już od dłuższego czasu i wydawało się, że jest na finiszu. Ale. No właśnie ... Każdy tam dba o własne interesy i próbuje ugrać jak najwięcej dla siebie kosztem moim i moich bliskich. Nie mam już zaufania do nikogo. Kłamie, mieszam i działam na dwa fronty, bo już nie wiem kto jest moim wrogiem a kto chce mi pomóż. Ostatnio ktoś mi powiedział, że komuś powinnam. 1. jak naprawdę wygląda ta sprawa 2. jak ja tą sprawę widzę? 3. czego nie dostrzegam? 4. kto jest moim wrogiem w tej sprawie (komu nie ufać i od kogo się trzymać z daleka)? 5. komu mogę zaufać? 6. co powinnam zrobić w tej sprawie ? 7. czego nie powinnam robić? 8. co w tej sprawie nie zależy ode mnie? 9. jak się ta sprawa zakończy dla mnie i moich bliskich? Odpowiedz Link
leda-is-one Niki.ix :-) 08.08.17, 06:42 zamknięty Biegnę ! Karty Hanson Roberts z przełożenia; Król pentakli, królowa pentakli, paż buław, 1. jak naprawdę wygląda ta sprawa 4 mieczy 2. jak ja tą sprawę widzę? paż monet 3. czego nie dostrzegam? Gwiazda 4. kto jest moim wrogiem w tej sprawie (komu nie ufać i od kogo się trzymać z daleka)? Koło fortuny 5. komu mogę zaufać? Kapłanka 6. co powinnam zrobić w tej sprawie ? królowa mieczy 7. czego nie powinnam robić? rycerz buław 8. co w tej sprawie nie zależy ode mnie? królowa kielichów 9. jak się ta sprawa zakończy dla mnie i moich bliskich? paz mieczy /śmierć/ Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieje że pomogłam Kart z przekładki nie musisz brać pod uwagę..ale ja tak mam że muszę przełożyc. Odpowiedz Link
niki.ix Re: Niki.ix :-) 08.08.17, 11:26 zamknięty Bardzo Ci dziękuję Zaskoczyły mnie karty, zwłaszcza ta 4 mieczy. Może pokazała urlopy Kart z przekładki nie musisz brać pod uwagę - zawsze to jakaś dodatkowa wskazówka Żadna z kart bez powodu się w rozkładzie nie pojawia. Odpowiedz Link
ezokarty Re: Pogotowie Tarotowe 28.12.17, 16:52 zamknięty Ledo, jeśli znajdziesz któregoś dnia czas, to bardzo proszę o wylosowanie mi po 1 karcie na taki rozkład: 1. Ja na obecnym etapie życia 2. Na co dobrego mam szansę 3. Czego powinnam się wystrzegać 4. Co ogólnie będzie sprzyjać 5. Co może utrudniać życie 6. Jak się będzie układać w miłości 7. Jak się będzie układać w rozwoju osobistym 8. Jakie wydarzenie będzie sprzyjające 9. Jakie wydarzenie może mnie zmartwić 10. Karta podsumowująca Pozdrawiam i życzę dobrego Nowego Roku! Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 30.12.17, 05:42 zamknięty Witam, dziękuję za życzenia, Tobie również życzę dobrego roku 2018 /talia RW/ Z przełożenia;8 mieczy, MOC, 5 denarów, 1. Ja na obecnym etapie życia -wisielec 2. Na co dobrego mam szansę -królowa pucharów 3. Czego powinnam się wystrzegać -rycerz mieczy 4. Co ogólnie będzie sprzyjać -as mieczy 5. Co może utrudniać życie -5 buław 6. Jak się będzie układać w miłości -10 buław 7. Jak się będzie układać w rozwoju osobistym -8 mieczy 8. Jakie wydarzenie będzie sprzyjające -6 denarów 9. Jakie wydarzenie może mnie zmartwić -5 denarów 10. Karta podsumowując -7 mieczy Odpowiedz Link