mercury_staff 07.08.13, 04:10 Widzicie? długo nie trzeba było czekać, mówiłem Ci madau że byś się do tamtego forum nie przyzwyczajała.Oj naiwne jesteście.Szkoda pisania i nerw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Ditta i Madau 07.08.13, 04:12 Jej tak klepka się przestawia dosyć często zależy z której strony wieje i jak często wieje. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta i Madau 07.08.13, 04:13 Autor: mifredo ☺ 07.08.13, 01:21 -Dodaj do ulubionych -Odpowiedz cytując Odpowiedz -Nie chcę tu pisania tylko o schizofrenii, to prawda. -Ten jeden wątek wystarczy. -Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłyście, -ale w ogóle to dobrze, że cokolwiek zauważyłyście. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta i Madau 07.08.13, 04:14 Autor: mifredo ☺ 07.08.13, 01:17 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Zakładam co rusz nowe wątki, reakcji nie ma. To forum jest dla wszystkich, schizofrenik może również pisać. Cudze choroby mnie poza tym nie interesują. Nie czytacie ze zrozumieniem. Czy ja tu kogoś przymuszam do czegokolwiek? Wyławiam to, co dla mnie dziwne, szukam dziwniejszych sytuacji niż te,bardziej absurdalnych niż te, które ja spotkałam w swym życiu. Tym oto sposobem moje życie i zachowanie już nie takie dziwne jest. Wy możecie pisać o tym to co was dziwne. Jeśli Wam nie pasuje, nic nie musicie i tyle. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta i Madau 07.08.13, 04:15 Macie dziwczyny nauczkę a mówiłem !!!! Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta i Madau 07.08.13, 05:07 zaczyna się ciekawie mifredo wstawia wątki a wy nie odpowiadacie hehehe no no to ją złości, coraz to lepiej w państwie Duńskim się dzieje. Odpowiedz Link