27.08.13, 06:49
Szykuje mi sie wyjazd do Londynu na blizej nie okreslony czas ale spokojnie napewno we wrzesniu jeszcze bede w polsce.A pozniej sam nie wiem co i jak, wiem na razie jedno ze bede mieszkal w pierwszej strefie, jak na biednego polacza to niezle.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: zmiany 27.08.13, 06:52
      Moze eszmeraldo mialas racjewink na pewno jak wroce pieniadze zainwestuje.
    • eszmeralda.i.papugi Re: zmiany 27.08.13, 08:11
      nic nie stoi, Uwierzu, że wyjedziesz.
      Gdziekolwiek byś był, z Dittą Cię namierzymy wink
      • uwierz_w_to Re: zmiany 27.08.13, 14:42
        Szczerze to za bardzo mi sie nie chce odpowiedz byla nie na poczatku teraz jest na tak,pozyjemy zobaczymy.Wczoraj dopiero podjelem decyzje ze wzgledow finasowych bed3 chcial po powrocie zaczac poczatkowo niewielki interesik na ktorym nie bede mial poslizgu wiec tak jak pisalem telefony a wiem ze nie strace tylko jest jedna mozliwosc w tym wypadku czysty zysk.
        • uwierz_w_to Re: zmiany 28.08.13, 05:50
          Mam jeszcze obiekcje co mnie przeraża to praca fizycznawink i w tym tkwi nie lada problem z mojej stronysmile,dzień w dzień to samo,za parę funciaków.
          • uwierz_w_to Re: zmiany 28.08.13, 05:54
            Nie ukrywam nie jestem stworzony to pracy fizycznej,wszystko inne lepsze,ambicje mi rosną jak drożdże.A żeby jakiś start mieć trzeba pierwszy milion ukraśćwink więc ciężka sprawa.
            • uwierz_w_to Re: zmiany 28.08.13, 06:00
              Wszak wszyscy kradną i okradają w świetle prawa czemu ja z najniższego szczebla drabiny i końca łańcucha pokarmowego nie mogę sobie wyciągnąć ręki? po małe co nie co,grunt do bunt.
              Pykło mi 39 lat dużo życia mi nie zostało, życie z laską przy nodze i bóle w krzyżu to nie dla mnie,żyć i wyć,walczyć o haust powietrza przy łożu to najgorsze co czeka człowieka więc chyba trzeba coś zacząć robić.Filozofia zakończona,nie znalałem Boga i nic wartościowego.Wszystko to chłam gówno warty.Żyję tu i teraz i to jest ważne szkoda czasu na filozofię,jako hooby jedynie.
              • uwierz_w_to Re: zmiany 29.08.13, 12:31
                Bede wyjezdzal tylko musza sie uporzadkowac wszystkie sprawy i kolega musi poukladac tez w Anglii,nie wiem ile tam bede siedzial ale pierwotny plan jest taki ze do puki dam radewink czyli nie wiadomo czy miesiac czy kilka latsmile po powrocie napewno jak mowilem udrze w telefony.
                • uwierz_w_to Re: zmiany 29.08.13, 12:33
                  Poki co specjalnie wyjscia nie mam, zarzniety jestem po uszy.
                  • uwierz_w_to Re: zmiany 29.08.13, 12:37
                    A kolega wział mieszkanie w kredycie z zarobkiem2 tys. zl netto miesiecznie z nowo narodzonym dzieciakiem zalozył sobie stryczek na szyje.Tez wyjscia nie ma .
                    • uwierz_w_to Re: zmiany 30.08.13, 15:09
                      Wyjeżdżam za około 1.5 miecha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka