ditta12 20.03.14, 10:40 Czemu milczysz? A odezwij się choćby i po afrykańsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Eszmeraldo 21.03.14, 06:44 u mnie kosmiczna nuda oraz rozterki i dylematy i wiem, że co tylko bym nie uczyniła, będzie mi za złe poczytane, to w sprawach zawodowych, może faktycznie nie powinnyśmy się brać za zawody, w których zastępstwo jest skomplikowane, cholera jasna, psiakrew. A w życiu prywatnym, nuda do kwadratu, jak nie ten lekarz, to inny lekarz. Tego nie wolno, tamtego też nie, wydatki, wydatki, wydatki, wszystkie buty nagle za małe, torby za ciężkie, schody za strome, pies zbyt żywiołowy, no, mogłabym jeszcze wyliczać, ale użalać się nad sobą to takie pospolite. O, np Uwierz, jeśli nawet piśnie coś o swej chorobie to zrobi to tak od niechcenia, że aż wierzyć się nie chce, że cokolwiek mu dolega. Wybacz Uwierzu, że w osobie trzeciej to napisałam, ale w ten sposób łatwiej było mi zbudować zdanie. Pozdrawiam, całusy, dzisiaj idę kupować, kupować, kupować a potem lekarz. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 21.03.14, 07:27 No tak eszmero ty najlepiej wiesz jak ja bardzo obłożnie chory jestem ile tych leków musze się nawcinać bo wiesz jak jest a tak po za tym idę sobie jaja na twardo ugotować bo chyba wciąży jestem i mam zachcianki Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 21.03.14, 07:29 No ja stwarzam pozory że niby zdrowy jestem hahaha bo skonam Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Eszmeraldo 21.03.14, 07:34 zastanawiam się co dziś robić i nie mam pomysłu, nudy straszne na torrentach nic nie ma wczoraj dwa filmy wyłączyłem w połowie bo były beznadziejne.A dziś może coś ciekawego w telewizji będzie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmeraldo 21.03.14, 08:01 <dzisiaj idę kupować, kupować, kupować a potem lekarz.> A jakie dobra konsumpcyjne zamierzasz nabyć Eszmero? A ten lekarz to co Ci robi?Bada? Uwierz łapie UFO za ogon, jak to on. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Eszmeraldo 21.03.14, 08:22 A moja koleżanka w pracy umiała robić fale na swoim brzuchu Cudne to było! Odpowiedz Link