ditta12 23.04.14, 16:39 Ciekawe co w niebie słychać.Ech... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Idę do gwiazd 24.04.14, 07:48 Mam pytanie: Dlaczego chłopy się perfumują jak dziwki,że nosy wykręca? Zwabiają tym coś czy co?Chyba muchy robacznice. Użycie dezodorantu czy perfum jest wskazane ale dyskretnie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę do gwiazd 24.04.14, 08:40 Pamiętam jak były mąż co zmarł bił mnie w kuchni,szarpał,rzucał o ścianę bo chadzał na panienki-jak mawiał i pił.Uderzył raz swoją i moją córkę. Złapałam nóż w celach samoobrony i.....nagle poczułam jak jakaś siła rozwiera mą dłoń.Nóż wypadł na podłogę. Varius Manx - Zanim zrozumiesz Chciałam się utopić w wannie ale....siła wyporu..... Poszłam do mego taty i powiedziałam że muszę się upić by żyć.Nic nie odpowiedział Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę do gwiazd 24.04.14, 08:48 Koledzy mówili mu że jestem niedobra bo zrobiłam kanapki do pracy nie takie jak trzeba. Jego matka mówiła mu że robię wszystko źle...... Kto jeszcze? Chciał wrócić do mnie bo jak powiedział,tylko ze mną mógł rozmawiać na różne tematy godzinami ale.....było już za późno na wszystko. Przesiedziałam swoje w psychiatryku(91rok)na clopiksolu i permazynie a potem-anhedonia jak zwykle. Może to wszystko za to że poczęłam z ducha świętego; -Ty kurwo to nie moje dziecko! Usunęłam dziecko z "ducha świętego" bo jego ojciec go nie chciał Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę do gwiazd 24.04.14, 08:52 Potem już nigdy nie spotkałam człowieka-mężczyzny.Coś mi się przytrafiało ale jak to nazwać to nie wiem.Szajs? Odpowiedz Link