Dodaj do ulubionych

Mikropigmentacja

11.11.12, 22:18
poszukuje osob ktore robily tutaj mikropimentacje secondhairclinic.pl/11__zabiegi.html
prosze o szczere opinie.
Obserwuj wątek
    • karooooo Re: Mikropigmentacja 17.11.12, 21:28
      ja byłem na konsultacji i widziałem jak komuś było robione. Sam się zastanawiam nad tym. Jak zrobię dam znać
    • oneto Re: Mikropigmentacja 27.03.13, 12:06
      Byłem u nich ale ten roler mnie nie przekonał.
      Osobiście wykonałem zabieg w Menstudio i jestem mega zadowolony. Uważam, że od strony technicznej wygląda to nieporównywalnie lepiej ponieważ robią to w taki sam sposób jak w HIS.
      • oneto Re: Mikropigmentacja 06.07.13, 20:50
        www.mikrohair.pl/
    • sand5 Re: Mikropigmentacja 18.07.13, 09:09
      W secondhair clinic jest gitara. Tam sie zdecydowalem zrobic. Jak się zagoi dam zdjecie. Ogolnie spoko. Kolesie co robią bardzo w porzo. Mialem 2 zabiegi , jeden glowny ,drugi poprawiajacy niedoskonalosci pierwszego. Koszt 2600. Mega ladna klinika, obsluga spoko. Odnoscie rolera to uzywaja go tylko w przypadku zageszczen. Tam gdzie ktos ma wlosy. Mi robili wszystko recznie pojedynczymi kropkami. Dluga rozmowa jest wczesniej aby stwierdzic co chcesz uzyskac i dopiero zabieraja sie do roboty wiec bez stresu. Moge polecic.

• davic Re: Mikropigmentacja 26.07.13, 08:21
        U mnie zamiast małych kropek wyszła coś jakby jednolita plama na głowie a kolor dość znacznie różni się od reszty moich włosów. Jestem w trakcie bolesnego usuwania. Tyle w temacie mega ładnej kliniki.
        • sand5 Re: Mikropigmentacja 02.08.13, 17:05
          no co ty. U mnie bomba. Robili rolerem czy ręcznie jak w HIS ? Dawno robiłeś?
    • davic Mikropigmentacja włosów w Klinice Mikro Hair 10.01.14, 10:16
      Jestem po mikropigmentacji włosów tym razem zgłosiłem się do kliniki Mikro Hair. Jedyne co mogę powiedzieć to, że mogłem od razu zrobić zabieg nich. Wyszło super i bez porównania to tego co miałem wcześniej na głowie.
    • lin49 Re: Mikropigmentacja 28.12.15, 20:38
      Robia zarąbiscie. Ja juz robie w secondhair 3 raz i jest bosko wiec polecam.
    • ann.kozlo Re: Mikropigmentacja 10.02.16, 15:48
      Dzień dobry.

Klinika mikropigmentacji skóry głowy zaprasza mężczyzn na
      zupełnie darmową serie zabiegów mikropigmentacji głowy.
      Zachęcamy do kontaktu, istnieje możliwość spotkania osoby po zabiegu w naszej klinice.
      Scalp Micro Pigmentation to zaawansowana i nowoczesna technika,
      w której tworzymy efekt ogolonych mieszków włosowych na skórze głowy.
      Złudzenie jest tak realistyczne, że faktycznie wydaje się, że cała skóra głowy jest po prostu swieżo ogolona.
      Potrafimy stworzyć iluzje pełnej fryzury nawet u osób całkowicie pozbawionych włosów.
      SMP to szczegółowy proces, w którym bardzo naturalny wygląd jest tworzony za pomocą symulacji mikro włosków.
      Zabieg zwykle ma 3 sesje, w których skóra głowy jest zagęszczana kolejnymi kropeczkami przypominającymi świeżo ostrzyżony włos.

Prosimy o kontakt pod nr tel.
      796-127-730
    • krzysiekcfc Re: Mikropigmentacja 20.04.16, 22:50
      Polecam nową klinikę Pixel Hair Polska ich specjalista podobno szkolił się a scalp estetics w USA. Studio mieści się w centrum Warszawy ale wykonują zabiegi w całej Polsce ! Sam robiłem jestem mega zadowolony dają 2 lata gwarancji !
    • krzysiekcfc Re: Mikropigmentacja 17.08.17, 11:22
      tylko Pan Krzysiek ze Scalpmann Hair&Head Care to prawdziwy rzemieślnik. Posiada ogromne doświadczenie i pracuje na urządzeniach oraz pigmentach jak SKALP czy HisHair. Dla mnie numer jeden w Polsce MikroHair i MicroHaar to ta sama firma a efekty ich pracy są dalekie od ideału.
    • mikromania.com.pl Re: Mikropigmentacja 18.08.17, 14:40
      Ja polecam mikromania.com.pl/ Maria specjalistka od mikropigmentacji skóry głowy w mikromanii jest uczennicą p. Agnieszki Zapały z MikroHair z Piaseczna. U niej się szkoliła i z jej szkoły wyszła, wynosząc najlepsze z możliwych w Polsce przygotowanie do wykonywania zabiegu mikropigmentacji skóry głowy. Na dzień dzisiejszy posiada już niemały dorobek i doświadczenie w wykonywaniu mikropigmentacji skóry głowy. Pracuje na sprzęcie i pigmentach najwyższej jakości, których dystrybutorem na Polskę jest MikroHair z Piaseczna.
      Serdecznie zapraszamy do mikromania.com.pl.
    • mamusiaigora Re: Mikropigmentacja 26.06.18, 13:14
      Mój mąż wykonywał mikro pigmentacje w studiu MicroHaar i jest bardzo zadowolony, odmłodniał o jakieś 5 lat. smile
    • ankasta84 Re: Mikropigmentacja 02.07.18, 22:37
      Jest blog o Mikropigmentacji skory głowy mikropigmentacjastasiowska.pl i tam jest dobrze wszystko opisane. Na czym polega, na co zwracać uwagę, czego nie robic żeby to dobrze wyglądało.
    • kaespa Re: Mikropigmentacja 03.09.18, 06:42
      Polecam mikropigmentację, kolega robił w Lumaki Studio (Dolnośląskie)
    • qwerrr Re: Mikropigmentacja 04.01.19, 17:01
      "Wylałem" sporo pieniędzy na różnego rodzaju odżywki, witaminy, wcierki itp... jedynie pomogło mi to wszystko w uszczupleniu mojego portfela. Jeśli jesteś w stanie zaakceptować to, że mógłbyś nosić krótką fryzurę na przysłowiowego [American soldier] i wyglądać przede wszystkim ZDROWO, to pod podanym adresem odmłodzą Cię o 10 lat;
      mikropigmentacjaskoryglowy.com.pl AMStudioPMU Łódź.
      [Mikropigmentacja skóry głowy] na fachowym poziomie.
      Pozdrowienia dla Ekipy z wielkim talentem
      • michal_kol34 Re: Mikropigmentacja 29.07.19, 17:24
        Mega profesjonalizm, fachowa wiedza, najwyższa jakość wykonywanych usług, tak można opisać jakość usług pana Marcina Gałki z hair-point.pl/ warto było pokonać te kilometry. Nic dodać, nic ująć.
        • michal.podolski Re: Mikropigmentacja 05.11.21, 13:50
          Hej wszystkim!
          Dzięki za podpowiedzi po zapoznaniu się z osobami które robią mikropigmentacje we Wrocławiu.
          Wybrałem www.nuance.com.pl , Witek fajnie mi wszystko wytłumaczył. Efekt jest naprawdę naturalny i super! POLECAM!
    • michal.podolski Re: Mikropigmentacja 05.11.21, 13:53
      Hej wszystkim!
      Dzięki za podpowiedzi po zapoznaniu się z osobami które robią mikropigmentacje we Wrocławiu.
      Wybrałem www.nuance.com.pl, Witek fajnie mi wszystko wytłumaczył. Efekt jest naprawdę naturalny i super! POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka