Dodaj do ulubionych

Parę słów prawdy Ditta

28.04.14, 19:54
poczytaj pod spodem, wiadro zimnej wody na łeb, wiecznie coś nie pasuje.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Parę słów prawdy Ditta 28.04.14, 19:57
      nie licz na to że poznasz normalnego bo ty masz pecha albo się do ciebie jakiś menel klei po to żebyś mu żryć dała, albo jakiś murzyn wykorzystuje,hińczyk chce cię wyruchać i kilku innych meneli, generał pieniądze wyciągnąć.Ty weź się lepiej za obrazy a nie miłości na siłę szukasz bo masz do tej miłości życiowego pecha.
      • gadubadu Re: Parę słów prawdy Ditta 28.04.14, 21:01
        Z kim sobie pościelesz z tym się wyśpisz.
        Najlepiej załóż sobie kłódkę na swoje skarby i wyrzuć klucz, żeby cię nie korciło otwieranie jej dla każdego luja.
        Zimna kąpiel też może być pomocna.
        • ditta12 Re: Parę słów prawdy Ditta 29.04.14, 09:35
          <Ty weź się lepiej za obrazy a nie miłości na siłę szukasz bo masz do tej miłości życiowego pecha.>

Ty też raczej nie masz Uwierzu bo jak napisałeś a potem skreśliłeś =pierwsza Twa żona to kurwa a od drugiej uciekałeś do mnie ale ze nie chciałam Cię przyjąć to wylądowałeś w e wariatkowie a żona miała cię w dupie.
          Ale masz farta do kobietbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • ditta12 Re: Parę słów prawdy Ditta 29.04.14, 09:37
            Z Murzynami,Chińczykiem,Arabami-sobie gadam palcami po klawiaturze i muszę ci powiedzieć Uwierzu że to wielkiej kultury ludzie w przeciwieństwie do ciebie.
            Po co mi się z nimi spotykać?Ja nie prostytutka.
            • uwierz_w_to Re: Parę słów prawdy Ditta 29.04.14, 09:41
              Ale jednak ktoś czyta bo się pojawił gadubadu.
              • uwierz_w_to Re: Parę słów prawdy Ditta 29.04.14, 09:43
                A co do banowania ja tylko Mifredo zbanowalem resztę eszmerka pobanowala.
          • uwierz_w_to Re: Parę słów prawdy Ditta 29.04.14, 09:40
            Nie uciekalem do ciebie zawsze ją kochałem i kocham rozumiemy się dobrze.Po prostu chciałem Cię odwiedzić chyba że ty sobie to inaczej wyobrażasz.Pierwsza żona to była i jest kurwa miałem 18 lat jak z nią zerwalem przyszła i powiedziała że jest w ciąży ,zmusiło mnie do małżeństwa.Po niecalym roku odszedlem od niej, każdy robi jakieś błędy młodości .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka