08.05.14, 04:19
Chanelingow miałem właśnie i powiedzieli żebym podszedł do okna bo tam są, widziałem ich wysoko na niebie.Fotkę telefonem zrobiłem ale nic nie widać .Kurde mogli by się chociaż przedstawić rozmawiałem z nimi chwilkę myślami i zapytałem z automatu czy będzie 3 wojna światowa to mi powiedzieli ze wszystko zależy od nas.Budująca odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 04:23
      Zastanawiam się czemu nie przekazują konkretnych informacji skoro wiedzą a może nie wiedzą. Wiem tylko że odwiedzają mnie regularnie tak mi powiedzieli no to odwiedzają ale ja nie wiem kiedy a chanelingi mam rzadko.
      • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 04:29
        Nie będę pisał o czym miałem bo to prywatna sprawa zostawiam dla siebie, zresztą te moje chanelingi są prywatne bo właściwie oni mnie chyba prywatnie odwiedzają co jakiś czas.Nic nie mówią konkretnie o ludzkości bardziej prywatnie.
        • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 04:41
          Zastanawiam się może powinienem opisać te chanelingi tylko to są bardziej prywatne jak rozmowy między dwiema osobami.Teraz rzadziej mnie odwiedzają ale kilka lat temu był taki czas ze rozmawiałem prawie codziennie i nie wiedziałem z kim pisałem kiedyś na forum to właśnie z nimi to były różne rozmowy.Bardziej chcieli znać moje poglądy bo było dużo pytań na temat wszystkiego właściwie. Ale wtedy jeszcze nie rozumiałem ze to są chanelingi po prostu rozmawiałem z kimś nie wiedząc dokładnie z kim.
          • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 04:48
            Później jak zorientowałem się ze to są chanelingi zapytałem się kim oni są to odpowiedzieli mi ze wyglądają tak jak ludzie prawie identycznie.Kiedy mam chaneling mam często dużo pytań klei się w mojej głowie czasem zdarze pomyśleć że chce się ich o to zapytać a już mam odpowiedź. Tylko odpowiedzi na temat przyszłości są podobne zawsze że wszystko zależy od nas .
            • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 04:56
              Kiedyś pisałem że jeżdżąc samochodem wyświetlał mi się napis w radiu mandat lub słyszałem syreny policyjne zawsze jak był w pobliżu patrol policji lub stali z radarem to też oni.Szkoda że już mi w ten sposób nie pomagająsmile trwało to kilka dni i finisz.
              • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 05:26
                A kiedyś pisałem że jestem zaczipowany no i jestem ale to nie jest całkiem jakieś ciało obce w stylu metalu czy czegoś podobnego co zbiera o mnie informacje to jest zwykły kryształ wielkości nie całego milimetra coś podobnego do szkła. Mam to gdzieś w swoim organizmie ale nie byłem uprowadzony ani nic w tym rodzaju no to nie wiem jak mi to wszczepili.
                • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 05:29
                  W ogóle dziwna sprawa bo to zabrzmi dosyć dziwnie ja na tego czipa po prostu nadepnelem goła stopą kilka lat temu z tego co wiem.
                  • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 05:36
                    To musi być faktycznie prawie że mikroskopijne. No to zawsze wiedzą gdzie jestemsmile ditto oni wiedzą o czym ja myślę.
                    • uwierz_w_to Re: chaneling 08.05.14, 05:42
                      Kiedyś zapytałem ich kim ja jestem to odpowiedź miałem dosyć prostą że mogę być kim chcę. W zasadzie przez te lata miałem kilka chanelingow ale teraz rzadziej natomiast był taki okres jak już pisałem że prawie codziennie rozmawiałem w pół śnie z nimi na temat prawie wszystkiego tylko że to wyglądało bardziej jak przesłuchanie niż dialog bo wypowiadalem się na temat moich poglądów na ten świat, religię, politykę, miłość itd.Tak więc wiedzą o mnie wszystko.
                      • ditta12 Re: chaneling 08.05.14, 07:07
                        <zapytałem z automatu czy będzie 3 wojna światowa to mi powiedzieli ze wszystko zależy od nas.Budująca odpowiedź.>

Tak.Wszystko zależy od nas ludzi,czy jesteśmy ludźmi czy to co urodzi kobieta w bólach ma zostać zabite jednym strzałem czy czymś tam.
                        Czytałam trzecią część K-Pax i tam były punkty dotyczące tego jak żyć.

<....to jest zwykły kryształ wielkości nie całego milimetra coś podobnego do szkła.>

Przypomniała mi się opowieść o Kaju i Gerdzie.Królowa śniegu wsadziła Kajowi maleńki kryształ w oko po czym porwała go do swego zamku z lodu.Przestał kochać,jego serce stało się soplem lodu.
                        Gerda długo go szukała w końcu znalazła.
                        Kaj miał zadanie-z kawałków lodu ułożyć słowo kocham a wtedy uwolni się id królowej śniegu,nie umiał tego wykonać.Gerda mu pomogła a wtedy wypadł mu z oka okruch lodu i uciekli ze śnieżnego królestwa.
                        Napisał Hans Christian Andersen.
                        • ditta12 Re: chaneling 08.05.14, 09:05
                          Nic Ci nie będzie Uwierzu jak sobie z tym kimś pogadaszsmile
                          Może Ci kawały poopowiadawink
                          • ditta12 Re: chaneling 08.05.14, 09:23
                            Ja miałam w sobie dziwny kwadracik.Maleńki z takiej mlecznej,miekkiej substancji.
                            Nie wiem co to było ale bardzo dziwne.
                            Może kwadratowe jajkobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka