ditta12 01.11.14, 09:07 przybył żeby sfilmować "Dziurę w bucie",Madau Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Roman Polański 01.11.14, 10:11 Nie poradziłby sobie z liczbami "urojonymi". Co to jest liczba urojona bo nie rozumiem co znaczy:" liczba, która podniesiona do kwadratu daje wartość ujemną"Może by ktoś dał przykład jak to działa. Nigdy nie byłam dobra z matmy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Roman Polański 01.11.14, 10:24 Taka "8"na przykład to dwie czwórki,na przykład albo cztery dwójki a wyglądem przypomina [img][/img] okulary Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Roman Polański 01.11.14, 19:24 Madau tylko cicho czyta forum, któregoś dnia myślałem że się skuszę na jej książkę nawet ale później straciłem chęć jakoś ta tematyka mnie nie interesuje, ale nie powiedziane że nie przeczytam, ale będę musiał mieć dzień na to. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Roman Polański 06.11.14, 20:02 Polański jarał papierosy we wyrze a ta laska się walnęła obok wg,słów"Tajlandzkiej księżniczki" a ona myślała że to jakieś narkotyki,marycha czy hasz,czy opium.Nic o sexie nie było w tej książce o dziwo.Może niedoinformowanie.W końcu Mickel Jackson też podobno z jakimś chłopcem się bawił w jacksoland. On jako reżyser dużo pali by myśleć,chyba tak,nie jestem pewna. Za to jazz nielegalnie w Polsce uprawiał i za to trzeba go skazać koniecznie.Jazz muzyczny niedozwolony był wtedy i koniec. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Roman Polański 07.11.14, 20:26 Bo to co ja pisze to gówno,i tak nikt tego nie czyta.Bleeeee Odpowiedz Link
ditta12 Re: Roman Polański 07.11.14, 20:37 To nasza wina że jesteśmy schizole i musimy się wstydzić jak Chrystus na krzyżu. Odpowiedz Link