ragnarlonthbrok 31.01.15, 20:58 na co jestescie chorzy? cos wspominacie o lekach itd. tak tylko pytam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: pytanie 31.01.15, 22:08 chory jestem na prawdę której mi nie dała Bestia ani Nierządnica(Watykan) czyli nic mi nie jest. Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: pytanie 31.01.15, 22:58 no to dobrze. mi tez w zasadzie nic nie jest. a mskaigowi cos jest? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: pytanie 01.02.15, 02:32 Maska zapytaj, ja za niego wypowiadać sie nie moge Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: pytanie 01.02.15, 07:20 miałem schizofrenię z której oczywiście wyszedłem ale nie dzięki lekom bo leki jej nie wyleczą, obecnie nic nie biorę i życzę wszystkim sukcesu taki jaki ja odniosłem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: pytanie 01.02.15, 09:45 - Jaka jest podstawowa i jedyna zasada przy leczeniu schizofrenika? - Nie wkurwiać... Gdzieś wyczytane heh Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: pytanie 01.02.15, 10:06 no to gratulacje że sam wyszedłeś bez leków. ja chorowałem ale nie na schicofrenie b dawno temu i też wyszedłem ale z lekami. no i mam aspergera stwierdzonego juz jak byłem dorosły. chociaż jakis trefny ten mój asperger bo funkcjonuje zwyczajnie a ztego co czytam co dzieci wyprawiają to szok. Inna sprawa że asperger jest modny obecnie. Odpowiedz Link
madau Re: pytanie 01.02.15, 13:02 ja mam na ten moment schizoafektywnosc katatoniczna, ale diagnoza sie zmienia, raz blizej schizofreni a raz blizej chad, typu depresyjnego Odpowiedz Link
ragnarlonthbrok Re: pytanie 01.02.15, 15:07 oglądanie telewizora oczywiście, wszystko jak leci. również bajki jesli dziecko akurat ogląda Odpowiedz Link