14.05.15, 07:18
Ditto zacząłem bloga pisać, odkrywam tam wszystkie swoje karty, o swoim życiu chorobie i przemyśleniach.Początek bloga zaczyna się krótko przed pierwszym epizodem.Za jakiś czas dam Ci oczywiście znać telefonicznie jak się dostać na niego ponieważ jest zamknięty.Dostęp do niego też w taki sposób ograniczę żebyś czasem podczas choroby nikomu nie zdradziła przypadkiem hasła i loginu więc zrobię coś takiego że oprócz ciebie nikt inny nie będzie miał możliwości wejścia.Zdradzę Ci tylko że zaczeło się zajebiście ciekawie jak pewnego letniego dnia się obudziłem i stwierdziłem że moje życie nie ma większego sensu.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:20
      Także poznasz mnie na wylot i będziesz miał dosłownie wgląd w moją psychikęsmile, na razie mam około kilku stron książkowych tak bym to określił porównując.
      • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:23
        Więc sorrasy że tak się zabezpieczam ale tam będzie cała moja prawda i moje życie więc chyba rozumiesz, bez cienia kłamstwa.
        • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:30
          Raczej najprawdopodobniej będziesz miała jedno razowy dostęp za każdym razem po wcześniejszym kontakcie telefonicznym,więc co jakiś czas będziesz czytała go na bieżąco, namęczyłem się też z klauzulą praw autorskich to tak dla bezpieczeństwa gdyby ktoś gdzieś kiedyś skopiował i gdzieś udostępnił to się skończy wiadomo jaksmile
          • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:35
            Zresztą jeszcze biorę pod uwagę opcję że Ci będę czytał przez telefonsmile
            • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:39
              I tak będzie będę go czytał tobie co kilkanaście stron przez telefon na bieżąco.
              • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:47
                Tak na marginesie to jest blog ale w zasadzie książka,kiedyś gdzieś to wypłynie na pewno z tym że nie zdradzę tego nigdy gdzie.Chciałem żeby czytelnik spojrzał moimi oczami i poczuł to co ja czułem i czuję.Tak ją piszę.
                • mercury_staff Re: Blog 14.05.15, 07:49
                  Tak więc Ditto niestety muszę się tak zabezpieczyć nawet żona nigdy tego nie przeczyta bo to by się skończyło cholera wie jak.
                  • ditta12 Re: Blog 14.05.15, 10:42
                    Jestem bardzo ciekawa i czekam z niecierpliwością.
                    Dziękuję Ci za zaufanie bo to co napiszesz to Twoje życie i jak je przeżywałeś.
    • parafianka30 Re: Blog 06.10.15, 08:47
      a może masz ochotę popisać na naszej stronie www.TwojaParafia.pl zakładka blogi o różnej temtyce ? zapraszamy , nie musi to być osobista treść...
    • mercury_staff Re: Blog 06.10.15, 09:31
      Parafianka a o czym mam pisać na tym portalu? to jest portal Katolickismile
      • parafianka30 Re: Blog 10.11.15, 08:21
        tak katolicki, ale porusza różne tematy - zajrzy sobie na strone w zakładce blogi zobaczysz ze nie tylko są blogi ściścle związane z religią, mamy też blogi kulinarne i wiele innych, zalezy co cie interesuje
        • mercury_staff Re: Blog 12.11.15, 06:57
          Mam już konto na tym Blogu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka