20.05.15, 16:30
Papuasach,Pigmejach,misjonarzach.
To odzew na Szatańskie wersety bo dało mi to do myślenia.
Kult cargo skojarzył mi się z darami przynoszonymi do psychiatryka przez rodziny.
Tylko po co oni te czekoladki przynosili to nie wiem.Nam chodziło o papierosy i kawę a czekoladki to może dla mocno depresyjnych?
Rangarv,zjedz czekoladkę gorzką jak Ci smutno.Tam jest sarotenina.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Czytamo 20.05.15, 17:03
      Dlaczego woda ognista poprawia nastrój?
      "W innych badaniach ocenia się, że częstość nadużywania i uzależnienia od substancji psychoaktywnych (w tym alkoholu) u osób z zaburzeniami afektywnymi dwubiegunowymi wynosi ponad 50%."
      • ditta12 Re: Czytamo 20.05.15, 22:39
        Ciekaze jaki procent depresyjnych nadużywa.Chyba 100.
        Pije się w depresji czy w manii bo nie wiem.
        • ditta12 Re: Czytamo 21.05.15, 09:01
          Dlaczego płaczesz?-spytał stwórca.-Płaczzę,ponieważ jestem mały,najmniejszy-O,rzekł stwórca raczej ciesz się, ponieważ jesteś panem wszystkiego.

Spytał stwórca każdą z istot,czego sobie życzy.Największe z nich-olbrzymy-zażądały siły.Dostały ją.I wreszcie stwórca zapytał najmniejszego:Czego sobie życzysz?A ponieważ mały człowiek nie odpowiedział,stwórca rzekł:_Daję ci więc przebiegłość i ty będziesz najbardziej przebiegły,daję ci zwinność i będziesz najzręczniejszy.

O Pigmejach.
            • ditta12 Re: Czytamo 24.05.15, 17:22
              lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,17959949,Uwodziciel_dusz_zaprasza_do_piekla__a_tam_____TAJEMNICA.html#Czolka3Img

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka