mercury_staff 22.08.15, 02:30 Myślę sobie że kiedyś dasz radę, mam przynajmniej taką nadzieję ,pozdrawiam ciebie i maska wam się należy jak psu kość Hellsing (Lady Pank "Mała wojna")translated Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Ditta dedykacja 22.08.15, 02:32 zegar tyka a ja go nigdy nie ustawiam Ewelina Lisowska - W Stronę Słońca [;LYRICS VIDEO]; Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta dedykacja 22.08.15, 02:32 świadomość pokonasz wszystkie bariery, dopiero życie smakuje Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta dedykacja 22.08.15, 02:39 Ditta wiem że tego nie ogarniesz ale życzę Ci pokonania tej twojej schizy, mam nadzieję że uda Ci się kiedyś i mam nadzieję że nie zapóźno, nic Ci nie wytłumaczę bo się nie da a ty nie zrozumiesz,ale mam nadzieję że kiedyś napiszesz trzy słowa i zroumię że dałaś radę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta dedykacja 22.08.15, 09:34 Ja nie mam obecnie żadnych schizów.Przerobiłam je na twórcze działanie w dziedzinie malarstwa,dużo pracuję,dużo rysuję,maluję,stosuję różne techniki,myślę,zastanawiam się nad rzeczami trudnymi jak połączyć jedno z drugim by powstało coś,jak pokazać to co we mnie jest,to coś co jest nie do opisania słowami ale można przedstawić obrazem. Odpowiedz Link