23.12.15, 17:40
Ja już prawie nic nie oglądam bo nie ma co oglądać czasem dobry jakiś film.To co się dzieje e mediach to jest dokładnie to samo odzwierciedlenie tego świata który sam się niszczy.Tepmpota i głupota góruje .Wojny Budowa od Nowa po czym kolejna wojna.Jakieś tajne układy, towarzystwa dosłownie po prostu idioci!
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Media. 23.12.15, 17:52
      Obecnie PIS się przeciwstawił,Węgry też system zaczyna się sypać.Plan cały szlak wziął. Kto ma jeszcze kontrolę nad tym? To jest pozorna kontrola.
    • ditta12 Re: Media. 23.12.15, 21:09
      A po co kontrola?Nad czym?Ludzie denuncjują jeden na drugiego a ktoś zadenuncjował do Gminy konie policyjne że zjadały jabłka z parku.Tam jabłka spadały z drzew i gniły.Bez kometarza.
      Nad czym według Ciebie Uwierzu miałaby być ta kontrola?Nad kim?Nad Tobą? nade mną?Ja sama dobrze o siebie dbam jakoś,jak dotąd i tyle.
      Idziemy z Olem jutro do mej matki na wilijum bo ona wystawia na stole dodatkowy talerz to może go nie wygoni.Jak myślisz?Taka tradycja polska niewyganiania ale jak jeden dziennikarz kiedyś w przebraniu żebraka pukał do drzwi to nikt go nie wpuszczał,no i dobrze.Po co się szlaja,przebieraniec jeden.A ja dałąm dziś dzieciom rumuńskim do rączek,jednemu, większemu 2zł a drugiemu mniejszemu 1 coś bo miałam tyle drobnych w portmonetce.One nie wiedziały jak się zachować,ten jeden większy miał takie długie rzęsy a mniejsze spało u matki na kolanach.
      • mercury_staff Re: Media. 23.12.15, 21:17
        Kontrola? ditto ty kompletnie nic nie rozumiesz o co chodzi i co się dzieje.A co do tego cwaniaczka Ola to go wypierdol z domu niech idzie chlać dalej, naiwna jesteś po świętach pójdzie sobie najpierw ciebie obje,to zwykła łajza.
        • mercury_staff Re: Media. 23.12.15, 21:19
          Już mu kupiłaś chlanie? nie zapomnij dać żryć bo inaczej do końca świąt nie wytrzyma, nie dziwię się jak twoja matka go wypierdoli i przyznam jej rację.
          • uwierz_w_to Re: Media. 23.12.15, 21:29
            Moje zdanie znasz Ciebie każdy wykorzystuje chłop cały czas chłop a teraz sobie o tobie przypomniał hehehe naiwna jesteś i dosłownie głupia.
            • uwierz_w_to Re: Media. 23.12.15, 21:30
              Miało być chłop cały czas chlal I pewnie teraz też chleje za twoje i znowu po świętach będziesz na forum co od chuji wyzywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka