ditta12 28.12.15, 16:54 Nic nie piszesz. Czy tak bardzo jesteś zajęty? Nie wiem co myśleć. Tak pusto bez Ciebie,nie zaśpiewałeś mi kolędy na święta jak kiedyś. "Jesus malusieńki........" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Masku 28.12.15, 16:59 www.gnosis.art.pl/iluminatornia/sztuka_o_inspiracji/hieronymus_bosch/hieronymus_bosch_statek_szalencow_studium_ok1500.JPG Chciałąam ten obrazek Heronimusa Bosha ale Eszmercia kochana jest zajęta.Podobał mi się ten tytuł Statek Szaleńców bo to morze szalone,pełne fal i bałwanów,ogni św.Elma i wirów i trójkąt bermudzki się znajdzie i......cuda,cuda,cuda jak na obrazach tego szaleńca Odpowiedz Link
ditta12 Re: Masku 28.12.15, 17:47 Wyzuci,wyprani z uczuć. Bo nie ma kogo kochać.Bo wszystko polega na oszustwie. Parys wykorzystuje Ola bo Olo jest głupkiem,durniem i daje się wykorzystywać by się nachlać gorzały. Tyle go zadowala a Parys to sprytna bestia.To pielęgniarz,zna się na medycynie i wie jak...... Braciszek,buchachachacha Jak pierwszy raz zobaczyłam Ola to zadałam mu pytanie: Czołg po tobie przejechał człowieku? Takie miałam wrażenie. Czemu? Rodzina,ech rodzina..... Czy aby na pewno?Czy to rodzina?Czy wyzysk człowieka przez człowieka.Tak miał mój ojciec który był sierotą. Stąd wiem. Rodzina go wykorzystywała.Tak. Masku,nie można nic dać drugiemu. Parys wysłał Ola do mnie bo mać przyjechała na święta.Kurwa mać! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Masku 28.12.15, 17:50 Swoje dziecko ojciec usynawia dając mu nazwisko. Przykładem jest Kleopatra,Cezar i Cezarion. Parys nie został podniesiony do góry jako ......e,co ja będę pisać o tym. Co mnie to obchodzi,to nie moja sprawa,ale ciekawe,heh. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Masku 28.12.15, 17:52 Pamiętasz Masku mój rysunek Twojego syna z uniesioną do góry wnusią? Bardzo mi się podobało to,jak w Królu Lwie Odpowiedz Link