ragnarv 11.10.16, 19:18 przebiegłem dzisiaj 10 km bez zatrzymywania się widziałem po drodze jakiegoś psa dzikiego albo wilka. przez chwilę żałowałem że jestem człowiekiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cos_nie_w_smak Re: bieganie 11.10.16, 19:51 O właśnie bieganie i widzisz, zdrowsze od boksu i pożyteczne. Ty bokser poradził byś sobie z tymi pieskami. Nie ugryzł ciebie a ty już żałowałeś że człowiekiem jesteś? ale bokser z ciebie twardki. Odpowiedz Link
ragnarv Re: bieganie 11.10.16, 21:37 bo wolałbym być psem. nie rozumiesz o czym piszę. kompletnie. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: bieganie 12.10.16, 04:21 Myślę rangarv że nie powinieneś mnie oceniać, ja tylko wiem kim jestem i jaki jestem .Ocena mnie to ogromny problem dla wszystkich bez wyjątku lecz nie dla mnie. Między nami bierz poprawkę, nie czytaj między wierszami a czasem piszę a co innego myślę. Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: bieganie 11.10.16, 20:05 Jak bym myślał że głupi jesteś wcale bym nie pisał z tobą tylko ja ciebie doceniam z czytelników Odpowiedz Link
cos_nie_w_smak Re: bieganie 11.10.16, 20:18 Muszę uciekać mój drogi rangarvku będę oczywiście dziś tylko nie wiem o której więc pa. Odpowiedz Link