dorek3 06.12.09, 21:18 Ponieważ wpisałeś się w każdym dostępnym wątku to pewnie i na ten odpowiesz - podaj proszę źródło swoich rewelacyjnych danych nt śmiertelności w Polsce które ponoć podaje WHO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k. Re: do polakwalczy IP: *.acn.waw.pl 06.12.09, 22:11 Też cie o to pytam plakwalczy. Dawaj linka- uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Re: do polakwalczy 06.12.09, 22:30 Wejdz na strone WHO. Nie odwalam czarnej roboty dla ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.only Re: do polakwalczy 06.12.09, 23:01 polakwalczy napisał: > Wejdz na strone WHO. Nie odwalam czarnej roboty dla ignorantów. Pewnie nawet na tej stronie nie byles:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Weszłam IP: *.acn.waw.pl 06.12.09, 23:53 www.who.int/csr/don/2009_12_04/en/index.html W CAŁEJ Europie co najmniej ok.918. Daj tego linka, bo może ja źle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: do polakwalczy 07.12.09, 11:08 A może by tak trochę kultury Panie Doktorze.... Wyobraź sobie weszła, przeszukałam, znalazłam jeszcze bardziej precyzyjne informacje nię te juz tutaj zalinkowe (myślę o tym www.euroflu.org/cgi-files/bulletin_v2.cgi ) I dalej nie mogę znaleźć nic co potwierdza Twoje informacje Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: do polakwalczy 07.12.09, 11:26 Polak walczy dla samej walki.Nie ma wojen więc on walczy na argumenty. Jeszcze do niego nie doszło, że świat się zmienia i wojny zanikną. Ale polak woli mieć wojnę w swojej głowie... w niej ma też bzdety odnośnie grypki, rządu i ... sam wie co tam jeszcze mu się roi ! -- Pewnie nie raz nas zaskoczy! ====================================== ~ www.wegetarianie.pl ~ ^ www.miau.pl ^ www.youtube.com/watch?v=wtHRSwJ8e4k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: do polakwalczy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 19:39 przeciez to zwykłe trolisko- chora osobowość - mały człowieczek z małym móżdżkiem i małymi jajami - walczy jedynie przed ekranem monitora, bo w realu dostaje przez łeb od własnej baby Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: do polakwalczy 08.12.09, 12:42 hehe.. dzięki za poparcie! widzę, że myślimy podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Już 60 oficjalnych ofiar smiertelnych ah1n1 07.12.09, 17:22 Prawdziwa liczba zgonow spowodowanych przez ah1n1 jest 10x wyższa od oficjalnej bo w Polsce nie przeprowadza sie analiz wirusologicznych na zwlokach. W Polsce obecnie choruje 250 tysiecy osob na ahini. Stastistical estimate WHO jest, że w Polsce zmarlo ponad 600 osob z powodu wirusa ah1n1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorek Ja nie rozumiem,dlaczego Ty tak Polska się ... IP: 78.152.211.* 08.12.09, 02:19 interesujesz, skoro jak piszesz jesteś Amerykańskim żołnierzem ,płacą Ci tam za to ,ze tu tak mącisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ja nie rozumiem,dlaczego Ty tak Polska się .. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.09, 16:57 ;-))) oddziały zamkniete szpitali psychitarycznych pełne sa Napoleonow, a i niejeden zołnierz amerykański sie trafi- taki sam jak ten tutaj "walczący":-) Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy A zegar smierci tyka - już 63 trupy ah1n1 08.12.09, 17:35 Duren forumowy nowe przysłowie se kupi "i przed szkoą i po szkodzie głupi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A zegar smierci tyka - już 63 trupy ah1n1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:29 >>>>>>przeciez to zwykłe trolisko- chora osobowość - mały człowieczek z małym móżdżkiem i małymi jajami - walczy jedynie przed ekranem monitora, bo w realu dostaje przez łeb od własnej baby <<<<< to samo mysle o polak walczy to jakis psychol, nie obrazając psycholi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuencode Reto nie jest forum dyskusyjne i temat do dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:42 gazeta nie usuwa śmieci o kozach.Jeśli chodzi o rząd nie ma o czym myśleć,bo nic nie robi i czeka,az wszyscy wyzdychają.Czy istnieje tylko śmiertelność ?Nie tylko,w tej chwili męczy mniue wirus i każdy gdyby sobie przypomniał nawet katar czy gorączkę,to dokuczliwe.A jakie są koszty leczenia,zwolnień powikłań wypadków-niestety przerabiałem to i trochę przerabiam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś