Dodaj do ulubionych

plany sobotnie

29.11.14, 13:33
no właśnie, macie jakieś? nudzi mi się dzisiaj w pracy wink ja jak wrócę do domu, po akcjach typu obiady itp mam zamiar ogarnąć kąt w którym stoi kilka pudeł, które w końcu trzeba uprzątnąć... na imprezkę andrzejkową nikt nas nie zaprosiłtongue_out zatem nie pozostaje nic innego jak w domu siedzieć wink w sumie jak zawsze wink odkąd się wyprowadziliśmy na koniec świata, ludzi widujemy jak nas odwiedzą, ale to już nie jest wizyta na kawkę ale na cały week wink

a lanie woskiem z racji swej guuupoty poczyniłam z dziećmi wczoraj;; niektóre już się ze mnie obśmiały tongue_out wink

ale poważnie byłam pewna, ze andrzejki są w imieniny Andrzeja tongue_out a ze wrózy się w Wigilię...to tak oo wyszło wink może nie powinnam się przyznawać do swej tępoty tongue_out wink
Obserwuj wątek
    • kowalowa Re: plany sobotnie 29.11.14, 13:34
      o matko!!! ile emotikonów!!! aż mi się ciężko na to patrzy ...
    • solejrolia Re: plany sobotnie 29.11.14, 13:40
      na dziś zaplanowałam wielkie lenistwo smile
      dobra, obiad ugotowałam. zupę grzybową. i może coś upiekę na wieczór, bo w domu nie ma nic słodkiego.
      ale żadnych innych większych prac i aktywności nie będzie.
    • grave_digger Re: plany sobotnie 29.11.14, 14:11
      Zrobiłam obiad, kupiłam teściowej lampę na allegro, jaką chciała, zaproponowałam jej świetny kolor do przedpokoju, bo będzie remontować, który jej się bardzo spodobał, spakowałam właśnie 7 prezentów, z którymi jedziemy jutro do Andrzeja - znaczy, dla niego tylko jeden z tych prezentów wink
      Teraz zamierzam robić NIC.
      • jk3377 Re: plany sobotnie 29.11.14, 14:49
        od rana 3h sprzatalam cale mieszkanie. potem bylam na pogrzebie gdzie sie splakalam jak zawsze. obiad kupilam. a na 16 zaprosilam corce 3 kolezanki na male ala andrzejkowe zabawy. niby wiec nic nie bede robic,ale 4h mam kogo ogarniac.
        do tego tak zmarzalam, tak sie ochlodzilo,ze nie wyrabiam, wszystko mi kostnieje.
        • zales239 Re: plany sobotnie 29.11.14, 15:34
          Nuda panie , nudasuspicious
          Pranie zrobione , obiad zrobiony ,lekcje zrobione (dodawanie i odejmowanie pisemne) grrrrrrrrrrrr, pies wywietrzony, ja zmarznięta do szpiku kości - nie wiem dlaczego tak marznę , przeraża mnie ta zima ,a jest zaledwie 0 stopni , ale u nas nad morzem wilgoć i wiatr daje czadu.
          Zawioze syna na urodziny kolegi i mam wolne popołudnie ,wieczór i całą niedzielę.
          Nie wiem czy się cieszyć hmmmm.
          Wino chyba zakupię tongue_out i się trochę znieczulę sobotnio.
          • pina_colada88 Re: plany sobotnie 29.11.14, 22:42
            bombki robię wink
            Muszę jeszcze recenzję napisać, posprzątać ale to drugie to może w poniedziałek big_grin
    • dziewczyna_bosmana Re: plany sobotnie 29.11.14, 23:06
      Sprzątanie rzygów, starsza tym razem..
      • zales239 Re: plany sobotnie 29.11.14, 23:11
        supersuspicious
      • mme_marsupilami Re: plany sobotnie 30.11.14, 02:32
        Uuuuu....
        Wrocilam z roboty, zdazylam nawet wypoczac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka