Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 19.12.01, 11:20 wycyganiłem taki śmieszny tandem od kuzyna....telewizor i odtwarzacz w jednym. W związku z tym możemy organizować kameralne przeglądy byłych meczów Kolejorza)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sierzpek Re: mam odtwarzacz VHS IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 15:39 a czy mozna by u ciebie przegrac mecze Leszka? mam na video Amice, ale potrzebuje 2x kopii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: mam odtwarzacz VHS IP: *.echostar.pl 19.12.01, 16:18 Dostałeś ten zestaw od Radka? Z tych Radków? ;-)) No pewnie, że możemy się spiknąć na jakiś meczyk! Brakuje mi piłki :( Ile można dawać się skazywać na Małysza? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: mam odtwarzacz VHS IP: *.torgal.poznan.pl 19.12.01, 20:20 właśnie od tego Radka z tych Radków dostałem tą hybrydę. Już 2 razy obejrzałem zapis VHS z meczu Lech-Wisła (1:3)echhh co za klimat:)) odkryłem na nowo uroki VHS precz z przekazem cyfrowym i DVD!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś