Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 14.01.02, 11:43 jutro WTOREK - spotkanie w ToToDzie - informacyjne- godz 20.00 - obecność obowiązkowa róg ul Kwiatowej i Rybaki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluto Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: 213.77.112.* 14.01.02, 12:00 no wreszcie!!!!!!!!! :)))))))) co bedziemy omawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.radiomerkury.pl 14.01.02, 12:30 Jestem za, a nawet przeciw...godzinie 20-ej. Pracę kończe jutro o 21-ej, jakby pozostałym pasowało przesuniecie godziny to byłbym bardzo za. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajko Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: 10.10.4.* 14.01.02, 12:34 Niektórym będzie mało żeby przesunąć tylko godzinę... Jestem w "delegacji" w Bydgoszczy :(. Może przełożymy na piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.icpnet.pl 14.01.02, 13:00 piatek odpada- knajpy przepełnione- zostajemy przy wtorku- przyjezdzaj zaraz po robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adikks Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.wsb.poznan.pl 14.01.02, 15:56 Moze lepiej bedzie jak opiszesz o co chodzi na forum bo jak widac nie wszyscy maja czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 18:48 Czy wasza grupa dzialać bedzie tez tylko wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.torgal.poznan.pl 14.01.02, 20:40 Tym razem chcę porozmawiać trochę poważniej...jest kilka kwestii, które zaczynają mnie trochę irytować:))) a po rozmowach....no fakt w gardle będzie trochę sucho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 00:00 bedzie strasznie ciezko bym sie tam pojawil bowiem sesja na karku a nauki jest wiele ale postaram sie wpasc chocby tylko na debate ale wiem ze to bedzie trudne bym zawtal. Po rozmowach dobrze by bylo cos wypic ale gdybym juz sie pojawil to staral bym sie aby nie wlaczyl mi sie gen alkoholu tak jak na e- Andrzejakach albo na e-oplatku bowiem pozniej ciezko trafic do domu i nastepny dzien jest skandalicznie ciezki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.wsb.poznan.pl 15.01.02, 08:45 Daras Przyjdz!!!-ja w poniedzialek tez sesje zaczynam egzaminem z nasza "ulubiona" prof. ZILOKOWSKA no ale Lech jest wazniejszy niz finanse publiczne i polityka pieniezna!!! P.s. Jak nie przyjdziesz to Cie w budzie dorwe;))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 13:20 W poniedzialek to ja tez mam do czynieni a z ta pania ale ja mam jutro o 10 zaliczenie z podatkow a dobrze wiem jak sie te moje wyskoki koncza. takze bedzie ciezko bym sie pojawil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 18:38 Gość portalu: guerra napisał(a): > jutro WTOREK - spotkanie w ToToDzie - informacyjne- godz 20.00 - obecność > obowiązkowa > róg ul Kwiatowej i Rybaki > pozdrawiam Przyjde posluchac:) heheh mowisz czarna porzeczka + wyborna woda?:) no tzw. 5 od Salvatora?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto spotkanie IP: *.icpnet.pl 15.01.02, 02:32 bede. pytanie - czy zjawi sie chociaz z 10 osob? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: spotkanie IP: *.wsb.poznan.pl 15.01.02, 08:47 Ja-grzeda, gilot i szafir bedziemy -to juz 3 osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WE WTOREK- e-spotkanie IP: 10.60.1.* 15.01.02, 09:21 Spoznie sie bo mam dentyste zamowionego, dopoki mnie nie bedzie zgadzam sie z wiekszoscia glosow (pod warunkiem, ze nie bedzie to dotyczyc bezposrednio mnie) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelgood Re:Rozpaczliwe pytanie do Guerry IP: 195.216.121.* 15.01.02, 13:23 Jako że do tej pory jestem związany z waszą inicjatywą tylko kwestią kupna bluzy [towarzysko nie miałem zaszczytu :(((], a dzisiejszy termin wybitnie mi nie pasuje - mam pytanie, czy spotkanie tyczyć będzie kwestii bluz, czy kwestii organizacyjnych-towarzyskich grupy? Nie wiem po prostu, czy mam próbować dotrzeć wbrew przeciwnościom czynionym przez pracodawcę :) PS: Jeśli byłaby taka potrzeba, mogłbym pomóc w kwestii zawsze wolnego miejsca w pubie w dowolnym dniu tygodnia (ale po 25 stycznia) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re:Rozpaczliwe pytanie do Guerry IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.01.02, 13:50 o bluzach tez będzie parę słów...jednak merytorycznie koncentrować będziemy się na naszej przyszłej działalności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelgood Re:Rozpaczliwe pytanie do Guerry IP: 195.216.121.* 15.01.02, 14:34 Dzięki. Czy istnieje możliwość przyłączenia się do Waszych przyszłych działań? Pytam, bo naprawdę nie wiem, czy zdążę dotrzeć, no i nie chciałbym być nieproszonym gościem. nARKA Odpowiedz Link Zgłoś