Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha

IP: *.ipact.nl 10.02.09, 17:45
    Bardzo dobre stanowisko klubu. Tym co wyróżnia Lecha na tle polskiej piłki to
    wzorowa współpraca z kibicami, stworzenie niezwykle emocjonalnej więzi z
    klubem. Udało się to pomimo piętnowania owego wzorca współpracy (będącego w
    rzeczywistości wzorcem europejskim, szeroko stosowanym w największych klubach)
    i preferowania "piłki nożnej bez kibiców", którego sztandarowym projektem jest
    kibicowski upadek klubu Legii Warszawa. Piotr Reiss jest symbolem klubu, ikoną
    ale również człowiekiem, który ma prawo popełniać błędy. Jest również częścią
    rodziny, Wielkiej Rodziny Lecha i nigdy nie przestanie nim być.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ccc Cóż takie czasy IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 19:17
        Wszyscy brali/kupowali/sprzedawali - to był cały mechanizm sterowany
        przy udziale najwyższych władz.
        Kto nie chciał być trybikem w tym układzie wypadał z mechanizmu.
        Nie pochwalam nieuczciwości - nawet Reissa - ale karanie
        pojedyńczych "płotek" za wałki całego systemu nie do końca jest
        sprawiedliwe.
        Jestem za abolicją, wyznaczeniem daty i kto po tej dacie wpadnie
        wtedy nie ma wybacz.
        Wg mnie to jedyne rozwiązanie.
        • Gość: sw Re: Cóż takie czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:07
          moskowskoje
          a taki był gieroj sowieckiego sojuza
          • Gość: pyra_sprzedajna Lech czy Amica? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:14
            Wystarczyło tylko
            Zatrzymać Rejsika
            I natychmiast z Lecha
            Została Amika
            • Gość: Joł Re: Lech czy Amica? IP: *.echostar.pl 10.02.09, 22:18
              Żałosna prowokacja Trollu, naprawdę żałosna. :)
              • Gość: pyra_sprzedajna Re: Lech czy Amica? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:34
                żałosne to jest być kibicem lecha, kibicującym co tydzień amice...lol
        • Gość: f. Re: Cóż takie czasy IP: 212.180.165.* 11.02.09, 00:41
          a kto to ten Reiss ?

czy to ten sam oszust, który wchodząc parę minut przed końcem meczy pucharowego, próbował na bezczela wymusić karnego ? udając faul, kiedy obrońca był z dwa metry od niego ? co było widac w każdej powtórce ?

ja go nie znałem wcześniej, ale to mi wystarcza - oszust to oszust, nieważne jak bardzo "kultowej" "gwiazdy" ma status.
          • polsz Re: Cóż takie czasy 11.02.09, 09:14
            nie znałeś a się wypowiadasz? Co za debil z Ciebie
      • Gość: pytajnik Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:20
        "Zaapelował też o uszanowanie domniemania niewinności i zrezygnował z ochrony wizerunku, co oznacza, że można o nim pisać Reiss zamiast R. i nie zasłaniać oczu na publikowanym zdjęciu."
        No więc gnoju spojrz na glowna strone swojego ścierwa i zobacz jakie tam jest zdjecie.
        • Gość: vvv Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 19:46
          Dokładnie! Zafajdana Gazeta.pl! szmaci i szmaci! A szmaty to oni sami! Bleeeeeee!
        • Gość: gustaw Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.domainunused.net 10.02.09, 22:03
          >zrezygnował z ochrony
          > wizerunku, co oznacza, że można o nim pisać Reiss zamiast R. i nie
          zasłaniać oc
          > zu na publikowanym zdjęciu."

Co to za ochrona wizerunku skoro pisali "R", ale opis człowieka,
          charakterystyczne ujęcia na fotografiach nie pozostawiały
          wątpliwości. Nawet jakby zamiast "R" podano "K" to i tak wiadomo, że
          chodziło o Reissa.

Skoro prawo chroni godnośc, dobre imię osoby zanim zostanie wydany
          wyrok w jej sprawie, to czemu media - bez wyjątku - próbują obejść
          tę ochronę i człowieka trwale skojarzyć z przestępstwem?

Wiadomo, Fakt to gó..., ale reszta nie jest lepsza.
      • Gość: KIBICE FRAJERZY cenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:28
        "Na spotkanie z Reissem mogą teraz liczyć kibice Lecha. Ale nie wszyscy -
        tylko ci, którzy są aktywnymi użytkownikami klubowego forum, nad którym pieczę
        sprawuje stowarzyszenie kibiców "Wiara Lecha". By mieć szansę na udział w
        spotkaniu, trzeba być zarejestrowanym od ponad roku użytkownikiem forum i mieć
        na koncie minimum 20 wpisów. "Nie mają znaczenia poglądy forumowiczów, na
        spotkanie wejdzie każdy, kto spełnia wymogi" - pisze organizator spotkania."

ŻENADA!!!!!
      • Gość: roni Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.ghnet.pl 10.02.09, 20:44
        Jest sprzedawca w Hiszpani robia to oficjalnie a R. robi to pod
        stolikiem w lesie i jest swiety.Stanowisko Amici jest smieszne,wypad
        do drugiej ligi.
        • von.g Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha 10.02.09, 21:45
          Stary używaj chociaż jakieś logiki jak formułujesz wypowiedz. Oficjalnie jest
          oki a nieoficjalnie jest karalne? Ewentualna wine pilkarza przenosisz na klub?
          Nazywasz klub Amika a sytuacja dotyczy meczy jeszcze sprzed fuzji klubow.
          Poprostu stary włacz myślenie.
        • Gość: Tomaj KKS lech Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:50
          Wypad do drugiej ligi??Hahahaha mądry chłopak wiesz kiedy sie bac a bójcie sie
          frajerzy bojcie lech w tym roku pucharowy chial bym powiedziec hattrick ale tego
          3 nie jestem pewien UEFA ale PP i MP jest nasze Ten puchar jest nasz ten puchar
          jest nasz ten puchar do lecha nalezy nie damy nikomu nie damy nikomu ten puchar
          do lecha nalezy siia lallala ten ....I choc by nawet smudzie wmawiali ze
          sprzedal jakis mecz lech i tak bedzie idioci gral swoje wbijcie sobie to w te
          puste łby
      • Gość: bulawinkaKKS Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:49
        JESTESMY Z TOBA! HEY REKSIO JESTESMY Z TOBA!

REISS JEST, BYL I BEDZIE LECHITA,
        PROKURATOR JEST ZA LEGIA!
      • Gość: roni Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.ghnet.pl 10.02.09, 21:06
        Zrobia mu pozegnalny mecz Lech-Amica ciekawe komu bedzie kibicowal
        Poznan.
      • Gość: Magazyn1 Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.02.09, 22:04
        Czy slowo >przeproszam< zmieni cos?Nie zrobil "krzywdy Lechowi"
        pewnie ze nie bo Lech byl juz bezpieczny to i wpadlo do glowy(?)
        pilkarzowi,ze mozna cos na boku dorobic.Ciekawe jak i co czul w/w
        kiedy wpadali kolejni dzialacze,sedziowie,trenerzy i pilkarze
        posledniejszego miotu ale jednak pilkarze.Czy sie spodziewal,ze...ze
        co?On jest Reiss i jego nie rusza?Tumanem i cymbalem sie okazal
        byc!
      • Gość: Litar_WL numer 9 - s p r z e d a w c z y k !! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:10
        wszystko w temacie!

I nie ma sie co błaźnić przed całą polska, tylko szczerze to
        powiedzieć!!!
        • Gość: ... Re: numer 9 - s p r z e d a w c z y k !! IP: *.klc.vectranet.pl 28.02.09, 13:49
          sam jesteś sprzedawczyk gnoju.
      • Gość: onizuka Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.aster.pl 10.02.09, 22:19
        artykul o Lechu.ani slowa o Legii. 13 postow. 2 , w ktorych pojawia
        sie slowo "Legia".ech, kompleksiarze...
      • Gość: robak mydlenie oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:26
        Jeśli nie sprzedałeś,to nie masz za co przepraszać,a jednak
        przepraszasz,więc sprzedałeś.Dla mnie nie istniejesz,ale na
        Kolejorza będę chodził do końca życia(dla głupków na Amicę),a legła
        to cwe(L)e ze 100-lca.
      • Gość: bułgarski Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 22:28
        "... że chciałby zasmakować gry w Lidze Mistrzów" - ta. Jasne,
        jasne. Pomijając już sprawy sportowe, UEFA jest niechętna udziałowi
        w patronowanych przez siebie rozgrywkach klubów zamieszanych w
        korupcję. M. in. dlatego ostatnio w Pucharze Intertoto grała siódma
        Cracovia, choć w tabeli wyprzedziły ją Zagębie i Korona. Niech się
        Lech modli o łaskawość notabli UEFA. Przypomnę tylko, że Legia i ŁKS
        w 1993, zajmując 2 i 3 miejsce, po weryfikacji ostatniej kolejki i
        tabeli, powinny były występować w Pucharze UEFA, ale je stamtąd
        wówczas wyproszono. A w świetle ówczesnego kodeksu karnego,
        przestępstwa nie popełniły - cała odpowiedzialność była
        pezetpeenowska, a nie prokuratorska. To co dopiero Lech? Tam się grą
        na licencji Amiki nie da wybronić.
        • polsz Re: Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie za 11.02.09, 09:21
          skoro taka niiechętna to czemu grają włoskie kluby?
      • Gość: poznaniak Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:35
        Wpuszcza go na ostatni mecz w tej rundzie kiedy Lech bedzie juz mial w garsci
        Majstra - zobaczycie
        • Gość: lechzdechł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nakręcany_czołg myślisz, że... IP: *.chello.pl 11.02.09, 02:40
          pokaże rachunek za tego majstra?
      • Gość: seeb Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 23:02
        po dzisiejszym wyznaniu uwazam piotrka za czystego:( i szkoda ze tak mu sie to
        urwało wszytko w zyciu:(
      • Gość: Magpie Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.gprs.plus.pl 10.02.09, 23:24
        Reiss jest sprzedawczykiem największym w Polsce i dziwi mnie jako kibica tej
        drużyny że stowarzyszenie Wiara Lecha nie stoi po stronie sportu w duchu Fair
        Play tylko broni swojego kumpla.
        • Gość: tomaj kks Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:03
          nie kolege barani łbie tylko człowieka który dla lecha zrobił najwiecej.A legia
          nie bedzie miala mistrza nawet gdy by zobili transfer batalionu z iraku transfer
          dzienikarzy PolSATu w zasranm tvn nic nie zdoła zatrzymac lecha ani prokuratura
          i te fałszywe zarzuty
      • Gość: do powyzej sprzedawczykiem,to jest twoja stara! IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 23:35
        sprzedaje,i to codziennie na al.marcinkowskiego,a myje sie raz na
        tydzien.
        • Gość: szmata_poznanska [...] IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 02:33
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kk Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.range81-153.btcentralplus.com 11.02.09, 03:00
        czy wy sie sam matole slyszysz? "jestesmy najlepsi,a nawet jak nie to i tak
        najlepsi" wazeliny wam nie trzeba sami sie...
      • Gość: ok Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.02.09, 03:26
        bo się obraził?
        • cwkswintersprings Re: Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie za 11.02.09, 05:18
          Nie bedzie gral bo jest slaby. Czyzby nie widac tego bylo na
          boisku??? Rzeczywiscie, juz sie poprawiam. Widac nie mozna bylo zbyt
          wiele wchodzac na kilka minut w doliczonym czasie.
      • Gość: oliwaSprawiedliwa Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 07:19
        nigdy nie dzialal na szkode kolejorza :):):) jasne ze NIE !!!!! bo to amica nie
        kolejorz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sprzedales sie
        sprzedales sie
        sprzedales sie za AGD
      • Gość: piotrsosnowiec Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 09:11
        Ale macie idola...pomnik mu jeszcze postawcie...
        • Gość: Tomaj KKS lech Re: Potr Reiss: Nie sprzedałem meczu Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:08
          pOZNANIAKOWI NIE MOW 2 RAZY POMNIK REISSA BEDZIE STAL I Z WARSZAWY BEDA JEZDIC
          MYC Z PTASICH KUP
      • pater66 Brawo Muszynianka!!!! 11.02.09, 09:13
        Przygłupi dziennikarze piszą o bzdetach, a nie potrafią docenić prawdziwych
        osiągnięć sportowych.

Brawo dziewczyny!!!!
        • Gość: zacny srejsik obyś gnił w pierdlu słowiczku!!! IP: 157.166.216.* 11.02.09, 09:31
          życzę ci wszystkiego co najgorsze!!!
          • Gość: ... Re: srejsik obyś gnił w pierdlu słowiczku!!! IP: *.klc.vectranet.pl 28.02.09, 13:52
            jesteś pieprzonym, zawistnym kretynem i jak nie masz nic mądrego do powiedzenia
            to się nie wysilaj pajacu!
      • Gość: Roben Czytać ze zrozumieniem IP: 212.160.172.* 11.02.09, 09:32
        Póki co prokuratura postawiła zarzuty w sprawie "dopingowania" piłkarzy Lecha przez inną drużynę w lidze (dostaniecie kasę za wygranie). Więc jeżeli teraz ktoś mówi o Reissie -sprzedawczyk jest po prostu totalną pałą i ma problem ze zrozumieniem naszego ojczystego języka.

Pozdrawiam Czerwona Łódź RTS
        • asequrant Re: Czytać ze zrozumieniem 11.02.09, 09:54
          Reiss jeszcze nie został skazany przez sąd,ale jak widać zarząd klubu już dał mu
          wyrok. Bardzo zła postawa pracodawcy, oby takich było jak najmniej.
      • Gość: kodeks karny Dziennikarze zachowują się karygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 09:55
        Pan Dariusz Wołowski powinien zmienić zawód i zapisać się w szeregi PiS-u. Na
        miano uczciwego dziennikarza nie zasługuje. W prawie Polskim istnieje coś
        takiego jak domniemanie niewinności, niezależnie czy dotyczy to lekarza,
        piłkarza czy dziennikarza, dopóki sąd nie uzna go za winnego jest niewinny.
      • Gość: Marek degradacja, tylko degradacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:23
        i spuścic ich do 3 ligi, już zaczynaja sie kombinacje jak nie karac
        klubów, a czemu ukarano inne kluby? prawo dla wybranych?
      • Gość: Jacek Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:46
        Wierzyłem w niewinność Piotra Reissa i jak się wczoraj okazało miałem rację. I
        po co było całe to medialne oskarżanie, skoro prokuratura nie ma nic do niego!
        • Gość: Jacek Re: Piotr Reiss prawdopodobnie już w Lechu nie za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:52
          Piotr Reiss powinien wytoczyć proces wielu portalom , gazetom i oszczerczym
          kibicom, ale to człowiek honoru i jak go znam to twardziel, który wszystko
          pokona. Radzę mu,żeby publicznie udzielił jakiegoś długiego wywiadu, w którym
          powie, kto go chciał zniszczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka