Dodaj do ulubionych

El Guapo sie ozenil...

23.09.05, 19:23
Tradycyjny cyganski slub - jakzeby inaczej?
www.elmundo.es/elmundo/2005/09/20/cultura/1127227080.html
A tu sa zdjecia:
www.elmundo.es/fotografia/2005/09/farruquito/index.html
Obserwuj wątek
    • nikosik Re: A kto to... 24.09.05, 17:34
      Wyglada jak indianinsmile)) Nie w moim typie:0
      • triana Re: A kto to... 25.09.05, 15:56
        ach, mi sie tam podobasmile ale coz z tego skoro nie widzialam jak tanczy
        (pomijajac krotki filmik na flamenco-world), a przeciez o to w tym wszystkim
        chodzi. z reszta z checia poszlabym sobie na espectaculo w wykonaniu calej
        rodziny, ale w tym celu trzeba bedzie pewnie pojechac do Hiszpanii, bo do nas
        sie pewnie nie wybierajasad
        • jaleo Re: A kto to... 25.09.05, 21:43
          Ja mialam okazje ogladac "Farruquito y Familia" w Madrycie w pazdzierniku
          zeszlego roku, a bilety udalo mi sie kupic w przeddzien spektaklu, tylko
          dlatego, ze spora czesc fanow Flamenco bojkotowala (i nadal bojkotuje)
          Farruquito. To byl jedyny raz, kiedy go ogladalam na zywo.

Abstrahujac od jego niechlubnych poczynan poza-zawodowych, trzeba przyznac, ze
          jest to w tej chwili chyba najlepszy tancerz "tradycyjnego" Flamenco.
          • triana Re: A kto to... 27.09.05, 09:10
            No coz...zazdroszcze ze bylas na "Farruquito y Familia" smile. Ja, jesli chodzi o
            takie imprezy, bylam tylko na wystepie Juana i Paco Carmony w zeszlym roku
            [Melchior Campos-spiew, Eduardo Clavijo taniec-ten to ma werwewink]i bylo
            swietnie, szkoda tylko ze tak krotko. I to z reszta byla jedna z niewielu
            okazji, zeby doswiadczyc flamenco na zywo smile Za niedlugo przeprowadzam sie do
            Krakowa wiec mam nadzieje, ze tam sie bedzie dzialo wiecej pod tym wzgledem.
            Jedyny minus jest taki ze bilety sa strasznie drogie crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka