jaleo 23.09.05, 19:23 Tradycyjny cyganski slub - jakzeby inaczej? www.elmundo.es/elmundo/2005/09/20/cultura/1127227080.html A tu sa zdjecia: www.elmundo.es/fotografia/2005/09/farruquito/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikosik Re: A kto to... 24.09.05, 17:34 Wyglada jak indianin)) Nie w moim typie:0 Odpowiedz Link Zgłoś
triana Re: A kto to... 25.09.05, 15:56 ach, mi sie tam podoba ale coz z tego skoro nie widzialam jak tanczy (pomijajac krotki filmik na flamenco-world), a przeciez o to w tym wszystkim chodzi. z reszta z checia poszlabym sobie na espectaculo w wykonaniu calej rodziny, ale w tym celu trzeba bedzie pewnie pojechac do Hiszpanii, bo do nas sie pewnie nie wybieraja Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: A kto to... 25.09.05, 21:43 Ja mialam okazje ogladac "Farruquito y Familia" w Madrycie w pazdzierniku zeszlego roku, a bilety udalo mi sie kupic w przeddzien spektaklu, tylko dlatego, ze spora czesc fanow Flamenco bojkotowala (i nadal bojkotuje) Farruquito. To byl jedyny raz, kiedy go ogladalam na zywo. Abstrahujac od jego niechlubnych poczynan poza-zawodowych, trzeba przyznac, ze jest to w tej chwili chyba najlepszy tancerz "tradycyjnego" Flamenco. Odpowiedz Link Zgłoś
triana Re: A kto to... 27.09.05, 09:10 No coz...zazdroszcze ze bylas na "Farruquito y Familia" . Ja, jesli chodzi o takie imprezy, bylam tylko na wystepie Juana i Paco Carmony w zeszlym roku [Melchior Campos-spiew, Eduardo Clavijo taniec-ten to ma werwe]i bylo swietnie, szkoda tylko ze tak krotko. I to z reszta byla jedna z niewielu okazji, zeby doswiadczyc flamenco na zywo Za niedlugo przeprowadzam sie do Krakowa wiec mam nadzieje, ze tam sie bedzie dzialo wiecej pod tym wzgledem. Jedyny minus jest taki ze bilety sa strasznie drogie Odpowiedz Link Zgłoś