taka-tam4 21.06.07, 17:24 2 pokoje w ?orlakshofn 25 minut od Reykjaviku. informacje na maila: taka-tam4@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taka-tam4 Re: mieszkanie do wynajecia 29.06.07, 17:46 chciala bym tylko poiwedziec zainteresowanym ze to mieszkanie jest nadal aktualne i w przyszlym tygodniu bedzie ogloszenie w regionalnej gazecie. mieszkanie bedzie do wynajecia od 1 sierpnia 07, moze nawet ciut wczesniej. Jest tam bardzo ladnie i sporo ludzi dojezdza do Reykjaviku do pracy z Torlakshofn. W razie potrrzeby tez praca jest na miejscu lub w niedalekim Selfoss. Tak ze na razie wystawiam oferte tu na stronie poniewaz szukam Polakow do tego mieszkania. Odpowiedz Link
maxasa1 Re: mieszkanie do wynajecia 20.07.07, 19:26 Witaj, ponieważ wybieram się do Isłandii, mam do Ciebie pytanie, czy są trudności ze znalezieniem pracy- interesuje mnie praca w przetwórni ryb lub na statku rybackim. Domyslam się że jesteś tam już jakiś czas i że będziesz mogła odpowiedzieć na moje pytanie.Dziękuję i pozdrawiam, Jacek. Odpowiedz Link
lakris Re: mieszkanie do wynajecia 20.07.07, 19:44 tak sa pewne problemy ze znalezieniem pracy. juz n ei jest tak jak bylo kilka miesiecy temu. a z mieszkaniami tez jest ciezko. czasem latwiej znalesc prace jak mieszkanie. Odpowiedz Link