IP: 24.83.56.* 04.07.02, 07:14
To przykre i WSTYD,przeciez BARTOSZYCE nie sa na koncu swiata,zeby ponad
miesiac sie NIKT nie odezwal.No naprzod BARTOSZYCE.Pozdrowienia.Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: kulka Re: To WSTYD IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.02, 11:34
      hm?
      • Gość: Marek Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 18.07.02, 19:37
        PS.Do KULKI no i odezwalas sie hm......Ale cenie za HUMOR...Pozdrowionka.Marek
        • Gość: lol Re: To WSTYD i Hanba!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.02, 00:08
          >
          ale sie nagadaliscie, tam u Ruskich.
          Trudnoscia jest chyba jezyk, no nie!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Do LOL Re: To WSTYD i Hanba!! IP: 24.83.56.* 28.07.02, 04:31
            Przepraszam Cie LOL ale nie rozumie(jaka gadka jakie Ruskie).Pozdrowionka.Marek
    • Gość: xx Re: To WSTYD IP: *.tpnet.pl / 217.97.165.* 30.07.02, 07:44
      • Gość: y Re: To WSTYD IP: 200.190.101.* 30.07.02, 08:35
        • Gość: z Re: To WSTYD IP: *.com 30.07.02, 08:38
    • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 00:45
      Nie przypuszczałam,że Bartoszyce to już tylko z Rosjanami się kojarzą ,to
      smutne:-((W mieście o najwiekszym bezrobociu w kraju,wszyscy są tak zajęci,ze
      nawet brak czasu na czytanie forum;-)A może nie wiedzą ,że takie istnieje?

pozdrawiam
      • Gość: a Re: To WSTYD IP: *.nli.newsltd.com.au / 165.69.100.* 31.07.02, 03:10
        obawiam sie ze ludzie nie wiedza o forum ,nie maja kasy na internet-to smutne!!!
        ale ktokolwiek tu zaglada i mysli o bartoszycach-kocham cie
        pozdroweinia ...
        • Gość: www@4 Re: To WSTYD.. i to jeszcze jaki :-)))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.02, 19:46
          >>
          tak to wszystko co redagujecie niestety
          sie zgadza.....
          Smutne ale i prawda.
          • Gość: Marek Re: To WSTYD.. i to jeszcze jaki :-)))))))) IP: 24.83.56.* 01.08.02, 20:12
            Ale juz jest przyjemniej bo chociaz,ktos sie odzywa?Ja wiem ze ludziom jest
            ciezko-brak pracy to z kad na internet,pozdrawiam CIEPLO WSZYSTKICH mieszkancow
            Bartoszyc.Zobaczycie bedzie lepiej-Usmiechnijcie sie.Marek.
            • Gość: Ejsi Re: To WSTYD.. i to jeszcze jaki :-)))))))) IP: 24.83.56.* 03.08.02, 08:05
              Ejsi-DZIEKI.Moze cos ciekawego-smiesznego.To nie fikcja,a prawda......Dwoje
              ludzi z plecakami wloczylo sie po Mazurskich wioskach w malym sklepie spoz.
              poprosili o dwie jagodzianki(bulki)i dostali dwie butle denaturatu.POZDROWIECKI
              Marek.
    • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:10
      Marek ,a ja cenię za pogodę ducha:-))To jak ..ożywimy to forum?Propozycje
      tematów (ciekawych)poproszę:-))

pozdrawiam
    • meszek Re: To WSTYD 03.08.02, 18:42
      Milo Mareczku ze myslisz o naszym miescie!Czy jestes z Bartoszyc?Moze sie znamy?
      Pozdrawionka
      • Gość: Do MESZEK Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 03.08.02, 19:30
        Widzisz MESZEK,moze CIE zawiode troche.Dawno temu gdy bylem w wojsku (WOP)teraz
        SG (sluzylem w Gdansku)czesto przyjezdzalem do Was na straznice.Polubilem to
        swojskie miasto jak swoje (pochodze z Gdyni).Lata minely,a sentyment zostal.Tak
        sie zlozylo,ze juz praw.20-lat mieszkam na emigracji.Ale sie
        rozgadalem,przepraszam.Pozdrawiam CIE i Bartoszyce.Czesc.Marek-Canada.
    • Gość: Marek Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 17.08.02, 19:29
      Ejsi,Meszek,kulka,Y,Z i inni prosze OBUDZCIE SIE.Jesli razem nie ozywimy tego
      forum,to KTO za Nas to zrobi? POZDROWIECKI-MARECKI-MAREK-Czesc.
      • Gość: MAREK Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 23.08.02, 07:24
        Do EJSI.Wiem,ze lubisz kawaly i dowcipy.No to nastepny...Facet na
        spowiedzi,prosze ksiedza popelnilem grzech -oszukalem zyda,to nie grzech to cod
        odpowiada ksiadz...Przy okazji bedzie nastepny,pozdrawiam-Marek-
        • Gość: #lol Re: To WSTYD.......... IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.02, 21:54
          cze Marki,
          widze, zu niezle utrzymujecie komunikacje chat,
          bez waszych postow byloby smutno..........

pzdr.z drugiej strony kraju
          >>
        • Gość: ejsi Re: a jaki wstyd... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 23:37
          Hej Marku-Marecki...no lubię dowcipy,dziękuję..czekamy na następne:-))..no i o
          czym tutaj dyskutować ,kiedy większość i tak niewielkiej grupki poza krajem
          mieszka...odwiedzacie czasem Bartoszyce?jakie wrażenia?

pozdrawiam..z usmiechem nadzieii na ożywione dyskusje na forum:-))
          • Gość: DO EJSI Re: a jaki wstyd... IP: 24.83.56.* 25.08.02, 01:51
            NO TO CIACH NASTEPNY:Zona do meza jutro nasza rocznica slubu,jak to uczcimy?
            Moze minuta ciszy odpowiada maz....PS.Powinny niedlugo byc nastepne.Mysle,ze
            niedlugo odwiedze-BARTOSZYCE-Czesc-Marek.
            • Gość: Karolka to dopiero wstyd !!! IP: 217.98.123.* 28.08.02, 06:51
              To nie żaden wstyd, powinniście się cieszyć że macie swoje forum! ja jestem ze
              Szczytna i jak pewnie zauważyliście nikt ni wpadł na pomysł stworzenia forum
              szczycieńskiego :((( to dopiero wstyd !!! swoją drogą to co tam słychać w
              Bartach, dawno tam u Wasc nie byłam, a bądź co bądź tam się urodziłam, były
              jakieś fajne imprezki w trakcie wakacji? Pozdrawiam wszystkich gorąco!!!
          • Gość: Lol # Kontakty........ a swiat jest taki maly.... IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 16:18
            >>
            Siemano!!!!
            nie tracmy nadzieji, po feriach sie poprawi, mam taka
            nadzieje...
            Nie znam waszego terenu, ale mam kilku znajomych, ktorzy
            z pochodzenia sa z terenow u was (Bartosz., Olsztyn,
            Lidzbark )itd.
            Troche dziwie sie, iz to forum takie jest zaspane i
            nieaktywne.

pzdr. z EU
            • Gość: ejsi Re: Kontakty........ a swiat jest taki maly.... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 00:53
              ...no jest zaspane...chyba nie wiedza ze istnieje forum Bartoszyc na gazeta.pl
              ....Marku dziekuje za kolejny dowcip;-)jak będziesz w Brtoszycach..to
              ogladaj,ogaladaj...spaceruj...może znajdzie się wiecej tematów do rozmów:-)

pozdrawiam
              • Gość: Lol Re: Kontakty........ a swiat jest taki maly.... IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.02, 21:35
                >>
                OK' postaram sie....
                Ale mimo tego bede zaglondal, niekiedy na wasze forum,
                bycmoze sie niebawem ozywi, no nie???

pzdr. i powodzenia
                • Gość: D.EJSI Re: Kontakty........ a swiat jest taki maly.... IP: 24.83.56.* 28.08.02, 23:21
                  PROSZE NASTEPNE;JAK PANU SMAKOWAL KOTLECIK-PYTA KELNER - ZWIERZE Z KTOREGO
                  POCHODZILO TO MIESO MUSIALO BYC BARDZO ZDROWE-SKAD PAN WIE? PYTA KELNER-BO
                  DOZYLO TAK SEDZIWEGO WIEKU.........NAST.ROZMAWIAJA DWIE GWIAZDY FILMOWE-OGARNIA
                  MNIE PRZERAZENIE NA SAMA MYSL O 50ce-TAK? A CO CI SIE WTEDY PRZYDAZYLO?- CZESC
                  DO NASTEPNEGO-MAREK-
    • Gość: ejsi Tak..nie może być... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 09:20
      ...nie chcę w to uwierzyć...czyżby na dobre zamarło?pora wakacji..minęła ..a
      tutaj nadal uśpienie...Marku..byłeś w Bartoszycach?jeśli tak to czekamy na
      kilka słów..jak wrażenia:-)

pozdrawiam..z uśmiechem:-)
      • Gość: D.EJSI Re: Tak..nie może być... IP: 24.83.56.* 10.09.02, 21:35
        Czesc dopiero bede po 2-pazdziernika.A moze maly dowcip.....Wykladowca
        psychologi do studentow?-Najczesciej kobiety odchodza od ALKOCHOLIKOW...Glos z
        sali Panie profesorze,a ile trzeba wypic?Pozdrowionka do nastepnego-Marek
        • Gość: ejsi Re: Tak..nie może być... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:46
          ....:-)))))..pozdrawiam rownież:-)
    • Gość: D.EJSI Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 14.09.02, 00:52
      No nastepny...Jasio chwali sie kolezance-zlapalem pstraga takiego jak moja
      reka.-Niemozliwe nie ma takich BRUDNYCH pstragow......Biegnie Jasio na stacje
      benzynowa z karnistrem.Dobiega zdyszany i prosi do pelna.Sprzedawca pyta a co
      pali sie?.Tak szkola,ale cos jakby przygasa.Czesc-Marek.
      • Gość: D.EJSI Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 24.09.02, 22:56
        No czesc juz zaczynam sie martwic-Czy wszystko wporzadku?.Odezwij sie Marek.
        • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 00:33
          ...wszystko jest ok..Marku,pozdrawiam:-)i dziękuję:-)
          • Gość: D.EJSI Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 29.09.02, 07:49
            NO nastepny:Jaka ksiazke Pani czyta-Geografie sexu-Jaka jest glowna mysl tej
            ksiazki?-Ze najlepszymi kochankami sa Zydzi i Indianie-To pozwoli Pani,ze sie
            przedstawie-Mojzesz Winnetou......Do zobaczenia Ejsi.Jade 2pazdz.do
            Polski,mysle ze przywioze swieze wiadomosci(wroce 2 list.)No Czesc-Ejsi-Marek.
            • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 19:35
              :-))))dowcip przedni jest...Marku podróży szczęśliwej życzę i wrażeń miłych z
              pobytu w ojczyźnie:-)

pozdrawiam
              • Gość: Marek Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 31.10.02, 21:27
                No CZESC-EJSI-Swiezo z "ladunkiem"-Polskim co chcesz-pytaj? Pozdrowionka.Marek.
                • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 01:54
                  Witaj Marku..a dlaczego ja Cie w Bartoszycach na ulicy nie spotkałam..hę?:-)))

pozdrowienia:)
                  • Gość: Marek Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 04.11.02, 19:16
                    Widzisz Ladna dziewczyno powiem Ci prawde bylem w 3-
                    miescie,Elblagu,Toruniu,Chelmnie,Gniewie tym razem nie trafilem do Bartoszyc.No
                    czesc.Marek.
                    • Gość: ejsi Re: To WSTYD IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 23:33
                      Marku..napewno sie nie obraziłam ..przynajmniej ja nic o tym nie wiem:-))z
                      zasady nie marnuję czasu na gniewy niepotrzebne:-)

pozdrawiam serdecznie z usmiechem na twarzy:-))
    • Gość: D.EJSI Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 07.11.02, 20:43
      Chyba sie nie obrazilas na mnie?....No to dowcip...Maz mowi do zony -wiesz po
      goleniu czuje jakbym mial ze 20lat mniej...A czy czy nie moglbys golic sie
      wieczorem?-pyta zona..No czesc-Marek.
      • Gość: IP 23.85.115.102 Re: To WSTYD IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.02, 23:36
        ale jaki???????????
    • Gość: D.Ejsi Re: To WSTYD IP: 24.83.56.* 12.01.03, 06:04
      Przepraszam Ejsi dlugo sie nie odzywalem.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Marek.
      • Gość: ejsi Re: Nowy Rok IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 21:22
        Pomyślności w zamierzeniach Marku.

z pozdrowieniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka