yoma 07.12.23, 10:35 ty inwestowałeś w saturatorek domowy czy mi się zdaje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Czandra, OT 08.12.23, 10:00 A tak, i nie żałuję, nie muszę pamiętać o kupnie wody, nie muszę zgniatać butelek, a tego nie cierpię, mam pełen komfort, jeszcze żeby mi ktoś drinki robił, bo iGraszka twierdzi że rączki mi nie odpadły i mogę sam robić, to byłby promise land. App Execration, drugi utwór, Ritual Hypnosis, to jest piękne, kurde że nie umiem tego zanucić, siedzi mi w głowie już parę dni. Odpowiedz Link
yoma Re: Czandra, OT 08.12.23, 12:14 Jeszcze trochę i będziesz ze mną na koncerty latał, a iGraszce ty powinieneś drinki robić 😛 (ucałuj!). Z nabojami do tego nie ma problemu? Na długo to starcza? Odpowiedz Link
czan-dra Re: Czandra, OT 08.12.23, 12:26 Jedna butla CO2 wystarcza na 60 litrów wody. 50 dych wymiana butli. Ona nie pije, więc by nie siedziała bezczynnie, to może drinki robić, ale tego jej nie powiem, nie że się boję, naprawdę nie. Odpowiedz Link
yoma Re: Czandra, OT 08.12.23, 14:24 A to już wszystko rozumiem. No to jak można ożenić się z niepijącą, no jak, przecież wiadomo, że niepijąca nie będzie ci drinków robić! Pijąca to jeszcze. To się opłaca, i nie trzeba do sklepu latać co chwila, zwłaszcza że moja lewa ręka jeszcze nie do końca tego. To może zainwestuję. I w maszynkę do chleba i będę preppers :D i postawię sobie to wszystko w sypialni, bo w kuchni mam akurat tyle miejsca, żeby się szeroko uśmiechnąć. Co wbrew pozorom ma swoje zalety. Dzięki! Odpowiedz Link