Dodaj do ulubionych

Ilea lozko malm

12.08.14, 21:45
Witam
Jak w temacie - zakupiłam lozko malm 140x200 czy stelaz z innej firmy bedzie pasował do tego lozka? Chodzi o stelaz twinpack z koła - pan z obsługi ikea usilnie mi wmawiał ze jie bedzie pasowac inny niz ikeowski bo np ten twinpack ma wymiar 140x197 - pani z koła natomiast ze stelaz powinien pasowac do wszystkich typów łóżek o tum wymiarze...nastawilam aie ma materac firmy koło kieszeniowy i pan w ikea zadał mi pyt odnośnie średnicy sprężyną bo twierdził ze jest mu to potrzebne do tego aby dobrać odpowiedni stelaz - i najlepiej jakbym kupiła i dno i materac u nich czego nie chce i dlatego kupiłam narazie sama ramę i chciałam dowiedzieć sie opinii użytkowników łóżek ikea z innymi stelazami niz ikeowskie.... Bede wdzięczna za szybkie odpowiedzi .
Obserwuj wątek
    • komodka.com Re: Ilea lozko malm 01.09.14, 17:28
      Powinien pasowac każdy stelarz do takiego łóżka o takim wymiarze, ponieważ materace mają zawsze standardowy wymiar. Polecam też zajrzeć do sklepu internetowego www.meblewoskowaneproducent.pl można tam znaleźć ciekawe meble i inne niż wszystkie. Ikea ma ładne meble ale my z żoną wolimy kupowac meble od mniejszych firm ponieważ bardziej dbają o klienta i o jakość. Pozdrawiam.
      • sh_ee Re: Ilea lozko malm 01.09.14, 17:43
        Kupiłam materac hilding family mild 140x200 i stelaz koło twinpack tez 140x200 i...nie pasuje tzn i z jednej i z drugiej strony lozka jest wolna przestrzeń - jakies 2cm - nie wiem o co chodzi w kazdym razie myslalam ze mnie szlag trafi - niby rana lozka 140 i materac tez a tu dupa:/
    • sh_ee Re: Ilea lozko malm 05.10.14, 11:22
      Wiesz teraz to juz mi mało potrzebne czytać takie rzeczy skoro napisałam ze łóżko juz kupiłam...
    • domdlawroga Re: Ilea lozko malm 24.10.14, 16:57
      opinia jednej z posiadaczek wraz ze zdjęciem: domdlawroga.pl/lozko-malm-ikea/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka