enia17 26.08.23, 01:14 I na instagramie po 100mln ludzi to oglada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwato5 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 09:31 ze słownika PWN: "łóżko się ściele lub ścieli. Mamy tu dwa czasowniki: słać (ja ścielę, ty ścielesz, on ściele, my ścielemy, wy ścielecie, oni ścielą) oraz ścielić (ja ścielę, ty ścielisz, on ścieli, my ścielimy, wy ścielicie, oni ścielą), z których za poprawniejszy, bardziej staranny długo uchodził ten pierwszy (współcześnie jednak oba odczuwane są jako równoprawne). Oba mają swe odpowiedniki dokonane: posłać i pościelić, które odmieniają się według tych samych wzorców co słać i ścielić" Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 09:43 Nie lubię Bralczyka. Znaczy nie lubię "obuformpoprawnych". Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 12:05 Bralczyk się upierał, że forma Dosiego roku jest poprawna i pochodzi od jakiejś tam Dosi Też go przestałam lubić Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: William Mckenzie ścieli lozko 27.08.23, 22:20 Możesz sobie nie lubić, ale to nie zmienia faktu, że obie są poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 09:58 Ściele to się trup.. i to gęsto. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 08:01 Makęzy to marka bylejakich rowerów sprzedawanych przez sieć supermarketów Real. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 08:09 Kto? A z tym żelazkiem to zaszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 10:40 I jakby co to on z tego zyje Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 12:27 A wygooglowac proszę Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 13:47 Tak z ciekawości: co ci wyskakuje, kiedy wpiszesz w google frazę "William Mckenzie ścieli lozko" Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 14:32 Wpisałam w wyszukiwarce i jest jakiś polityk który dawno nie żyje, ortopeda dziecięcy z Delaware i nadal nie wiem o kogo chodzi 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 14:38 mnie to samo, na na dole "związane z tym wyszukiwaniem - mikrocement po kilku latach"/ nie, żeby mnie to martwiło, bo i tak bym nie oglądała Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 19:23 Bo to nie William McKenzie tylko Mackenzie William... Tylko nadal nie wiem czemu warto to było googlować. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: William Mckenzie ścieli lozko 27.08.23, 22:35 Warto, żeby zobaczyć jakie dziwne popaprańce na tym świecie sooommm! Ten nagrywa te popaprane filmiki, a inni popaprańcy je oglądają i podziwiają. Jeszcze gdyby to faceci oglądali, to może by tyle pożytku z tego było, że też by się za sprzątanie wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
enia17 Re: William Mckenzie ścieli lozko 27.08.23, 23:50 No dobrze ale miło się ogląda Ładnie przycięte i wyedytowane a na jednym nawet mówi że ostatnie swieta spędził sam Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: William Mckenzie ścieli lozko 28.08.23, 08:35 > No dobrze ale miło się ogląda > Ładnie przycięte i wyedytowane a na jednym nawet mówi że ostatnie swieta spędzi > ł sam Ile ty masz lat, 8? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: William Mckenzie ścieli lozko 26.08.23, 12:37 rozumiem że też byłaś i widziałaś...i dziwujesz się, że tyle ludzi ogląda 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś