Dodaj do ulubionych

Karma covid

20.04.21, 16:39
Norweski koronasceptyk porównywał koronawirusa do czegoś, co będzie jak przeziębienie lub lekka grypa i mówił, że nie koronawirus nie przenosi się z człowieka na człowieka. Gaarder sprzeciwiał się też szczepionkom. jakbym oglądał ematkę...
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Karma covid 20.04.21, 16:48
      Któraś antykoronahisteryczka zmarła, coś przegapiłam?
      • asia-loi Re: Karma covid 20.04.21, 16:59
        triss_merigold6 napisała:

> Któraś antykoronahisteryczka zmarła, coś przegapiłam?

Poseł Sanocki od Kukiza zmarł na covid. Nie wierzył w covida. Umierał na covid i dalej nie wierzył.
    • snajper55 Re: Karma covid 20.04.21, 16:54
      tanebo001 napisał:

> Norweski koronasceptyk porównywał koro
      > nawirusa do czegoś, co będzie jak przeziębienie lub lekka grypa i mówił, że n
      > ie koronawirus nie przenosi się z człowieka na człowieka. Gaarder sprzeciwiał s
      > ię też szczepionkom.
      jakbym oglądał ematkę...

"Przed śmiercią 60-letni Norweg nie poddał się testowi na koronawirusa ani leczeniu. Zakażenie koronawirusem wykryto dopiero po jego śmierci - informuje Daily Mail. "

Konsekwentny do grobowej deski. Tacy kiedyś umierali za wiarę. Dziś bardziej chwytliwa jest wiara w spiski od wiary w jakiegoś boga.

S.
    • piesiedwa Re: Karma covid 20.04.21, 16:54
      Na pewno na covid, on wyczowa kto z nim noe idzie na wojne, na pierwszy front i ciach. To jak katolicyzm- ja niewierzaca pierwsza pojde do nieba bo nie wierze. Takim trza pokazacwink. Ktoras forumka rzyczyla smierci sceptykom, bo podobno takich najpierw lapie😅. Co za straszenie ludzi. Co za ludzie ze sie lapia na takie proste teksty....omg
      • gryzelda71 Re: Karma covid 20.04.21, 17:03
        Niektórym.zycie w lęku bardzo pasuje.
      • morekac Re: Karma covid 20.04.21, 17:49
        Życzyła, litości.
        • piesiedwa Re: Karma covid 20.04.21, 18:45
          Mam dysortografie i inne dys ale za to jestem Megamindsmile
          • morekac Re: Karma covid 20.04.21, 19:14
            To sobie ustaw sprawdzanie pisowni. Oczy mnie wypłynęli.
    • cegehana Re: Karma covid 20.04.21, 17:04
      Piękna historia z morałem: sprawiedliwa kara za niewiarę. Szkoda że życie tylko w bajkach jest sprawiedliwe. a kiedy pewien aktor w poprzedniej fali zmarł przed wymazem i pośmiertnie mu stwierdzono sars cov 2 to wtedy było nie wiadomo na co umarł.
    • spanish_fly Re: Karma covid 20.04.21, 17:07
      Może jego śmierć uratuje życie kilku kolejnych potencjalnych wyznawców.
      • tanebo001 Re: Karma covid 20.04.21, 17:20
        Mam taką nadzieję
    • saszanasza Re: Karma covid 20.04.21, 17:31
      I tak w jego „środowiskach” bedzie się mówiło, że to spisek i lekarze celowo wpisali mu covid a to zwykła grypa była🙈
      • sumire Re: Karma covid 20.04.21, 17:33
        Otóż to smile
        Albo w ogóle go zabili.
        • saszanasza Re: Karma covid 20.04.21, 17:45
          sumire napisała:

> Otóż to smile
          > Albo w ogóle go zabili.

No mogło i tak być.....taki spisek rządowy mający na celu wyeliminowanie człowieka, która odkrył prawdę🙈🤦‍♀️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka