carrramba 19.01.08, 20:24 nie mamy wplywu na elektronike. wlasnie padl mi komp a z laptopem sobie nie radze zupelnie :(( do milego Kochani.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: jeste, jestem 19.01.08, 22:05 Myslalem ze zniknelas gdzies w szkockiej mgle... Odpowiedz Link
obserwer11 Re: jeste, jestem 29.01.08, 22:43 iwaturą o [God !iatue[a, ja, ma[m rblem z [klaw Odpowiedz Link
carrramba Re: jeste, jestem 30.01.08, 04:41 juz jestem. nie sztuka naprawic kompa, ale sztuka nie dac zedrzec skory.udalo mi sie. 1 facet zaspiewal 200 funtow /komp kosztowal 1,5 roku temu 230/ 2 facet /Polak/ pracowal pilnie przez 4 godziny i zaplacilam 40 funtow. wracam wiec Kochani :))) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: jeste, jestem 30.01.08, 22:44 Gratulacje. :) Ale "nas" za duzo nie jest. I co Ty robisz w sieci o 4 nad ranem, zamiast spac? Odpowiedz Link
carrramba Re: jeste, jestem 30.01.08, 23:17 No jak to co robie ? Oczywiscie w brydza gralam :) ps I wreszcie znalazlam sposob zarabiania na zycie dzieki brydzowi :) Wlasnie bylam na spotkaniu, gdzie zaproponowano mi calkiem dobre wynagrodzenie za uczenie Szkotow i Polakow tej gry. Biore to, oczywiscie biore :) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: jeste, jestem 30.01.08, 23:33 Jak dobrze pojdzie wkrotce bedziesz pisac z Wysp Kokosowych lub z Tonga. Zycze z calego serca. :) Moze i mnie nauczysz? Odpowiedz Link
carrramba Re: jeste, jestem 04.02.08, 00:00 oj ze mnie marny pisarz :((( ale zobaczymy co sie da zrobic..:) ps mam ciekawostke : ide do lekarza, a on pyta co pani je ? no to ja, ze kaszel goraczka, miesnie bola etc. Gosiu bierze ksiazke i ma takie hasla : goraczka !! a tu strzalki od tej goraczki : bola miesnie, boli zoladek, jedzie strzalka na bol miesni, i dalej znow strzalki. wyszlo mu, ze mam grype. otwiera ksiazke na hasle grypa : przepisac to, to i to. i caly zadowolony przepisuje z ksiazki na recepte . jaki z tego moral ? kochajcie polskich lekarzy, szczegolnie tych pierwszego kontaktu...tak sobie mysle, ze ze kazdy srednio wyksztalcony Polak moze na Wyspach robic za lekarza pierwszego kontaktu.....paranoja. ps i jeszcze cos : 15 % brytyjczykow usuwa sobie zeby obcegami, i wcale to niz zart. kochajcie polskich stomatologow !! Odpowiedz Link
hansgrubber Re: jeste, jestem 04.02.08, 20:22 W ogole kochajmy Polske i siebie. :) A o brytyjskiej publicznej sluzbie zdrowia chodza legendy. W kolorze czarnym. Odpowiedz Link
kristian_wolf Nasuwa mi się takie motto ; POLEN UBER ALLES 04.02.08, 21:06 carrramba napisała: > oj ze mnie marny pisarz :((( ale zobaczymy co sie da zrobic..:) > ps > mam ciekawostke : > ide do lekarza, a on pyta co pani je ? no to ja, ze kaszel goraczka, > miesnie bola etc. Gosiu bierze ksiazke i ma takie hasla : > goraczka !! a tu strzalki od tej goraczki : bola miesnie, boli > zoladek, jedzie strzalka na bol miesni, i dalej znow strzalki. > wyszlo mu, ze mam grype. otwiera ksiazke na hasle grypa : przepisac > to, to i to. i caly zadowolony przepisuje z ksiazki na recepte . > jaki z tego moral ? kochajcie polskich lekarzy, szczegolnie tych > pierwszego kontaktu... > i jeszcze cos : 15 % brytyjczykow usuwa sobie zeby obcegami, i wcale > to niz zart. kochajcie polskich stomatologow !! Odpowiedz Link