Gość: john IP: *.proxy.aol.com 19.11.02, 07:59 ....wyjechalem 18-lat temu ...i jestem BARDZO szczesliwy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romek Re: POZDROWIENIA Z USA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.02, 13:50 Gość portalu: john napisał: > ....wyjechalem 18-lat temu ...i jestem BARDZO szczesliwy! >> a gdzie sie zaczepiłeś, w którym stanie i co robisz. Pytam licząc na zrozumienie bo właśńie pakuję się do wyjazdu na green card. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: POZDROWIENIA Z USA ! IP: *.proxy.aol.com 23.11.02, 04:17 Gość portalu: Romek napisał: > Gość portalu: john napisał: > > > ....wyjechalem 18-lat temu ...i jestem BARDZO szczesliwy! > >> a gdzie sie zaczepiłeś, w którym stanie i co robisz. Pytam licząc na > zrozumienie bo właśńie pakuję się do wyjazdu na green card. Jestem juz od lat US Citizen a mieszkam w Massachusetts, mam az trzy roboty .Razem z zona zarabiamy okolo $ 92 tys. na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: POZDROWIENIA Z USA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.02, 12:38 Ja jadę na LongIsland k/NY. Mam tam przyjaciół. Mam nadzieję Nowy Rok spędzić już w USA. Pozdrowienia.Romek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMEK Re: POZDROWIENIA Z USA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.02, 08:14 Gość portalu: john napisał(a): > Gość portalu: Romek napisał: > > > Gość portalu: john napisał: > > > > > ....wyjechalem 18-lat temu ...i jestem BARDZO szczesliwy! > > >> a gdzie sie zaczepiłeś, w którym stanie i co robisz. Pytam licząc > na > > zrozumienie bo właśńie pakuję się do wyjazdu na green > card. > > Jestem juz od lat US Citizen a mieszkam w Massachusetts, mam az trzy > roboty .Razem z zona zarabiamy okolo $ 92 tys. na rok. >>>> Dzieki za zaproszenie na spotkanie jak juz będę w USA. Taki gest, taki polski odruch, ninie john...? Odpowiedz Link Zgłoś